Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hernan_Crespo
Контакти:

Re: Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Мнениеот Hernan_Crespo » 29 юли 2011 19:49

седемнамалко написа:Според мен пък повечето фаворити в ШЛ ще продължат, дори Рейнджърс, единствените сигурни пътници са Розенборг, и евентуално Партизан, като се надявам србите да измислят нещо с публиката си и така. От друга страна в ЛЕ освен двете "изненади", които броя за сигурни - Работнички и Тюн, други просто не виждам как ще се случат, трябва да стане някакво супер чудо Атлетико, Фулъм или Стоук да отпаднат, а всички останали реванши на фаворитите са чисто протоколни след напълно предрешен двубой след първия мач, това си е мое мнение де.

Партизан са длъжни да се хвърлят на 110% на "ЮНА" и да отстранят Генк, ако трябва по модела "Андерлехт" от м.г. - с неубедителна игра, незаслужено и с късмет.

Анортозис едва ли ще успее да обърне нещата срещу Работнички, стискаме палци на Тун, а в четвъртък поне 30 000 ще викат на "Полюд" за Хайдук срещу Сток Сити. Балъков е подредил отбора изненадващо добре, срещу Барселона не играха зле и сега всички в Сплит се надяват да повторят сценария от м.г. с Динамо Букурещ (1:3 в Румъния, 3:0 в Сплит). Самите Динамо Б изглеждат много на кантар. НК Вараждин със сигурност ще играят втория мач на кръв и нищо чудно да отстранят румънците.

Една "изненада" в ШЛ и три в ЛЕ / сценарий мечта :)

При всички положения обаче не трябва да слагаме каруцата пред коня и да се подготвим за едни нелеки 90 мин. в Търнава сл. седмица.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 юли 2011 21:12

запис от един приятел който работи в Булсата.
LEVSKI_FOREVER

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 юли 2011 16:10

Hernan_Crespo написа:
седемнамалко написа:Според мен пък повечето фаворити в ШЛ ще продължат, дори Рейнджърс, единствените сигурни пътници са Розенборг, и евентуално Партизан, като се надявам србите да измислят нещо с публиката си и така. От друга страна в ЛЕ освен двете "изненади", които броя за сигурни - Работнички и Тюн, други просто не виждам как ще се случат, трябва да стане някакво супер чудо Атлетико, Фулъм или Стоук да отпаднат, а всички останали реванши на фаворитите са чисто протоколни след напълно предрешен двубой след първия мач, това си е мое мнение де.

Партизан са длъжни да се хвърлят на 110% на "ЮНА" и да отстранят Генк, ако трябва по модела "Андерлехт" от м.г. - с неубедителна игра, незаслужено и с късмет.

Анортозис едва ли ще успее да обърне нещата срещу Работнички, стискаме палци на Тун, а в четвъртък поне 30 000 ще викат на "Полюд" за Хайдук срещу Сток Сити. Балъков е подредил отбора изненадващо добре, срещу Барселона не играха зле и сега всички в Сплит се надяват да повторят сценария от м.г. с Динамо Букурещ (1:3 в Румъния, 3:0 в Сплит). Самите Динамо Б изглеждат много на кантар. НК Вараждин със сигурност ще играят втория мач на кръв и нищо чудно да отстранят румънците.

При всички положения обаче не трябва да слагаме каруцата пред коня и да се подготвим за едни нелеки 90 мин. в Търнава сл. седмица.

Големите изненади може да дойдат от мачовете на Макаби Хайфа и БАТЕ :o
А пък и да броите Тюн - Палермо за сигурна изненада е несериозно минали кръг тия Тюн щяха да се издънят като домакини на някви Албанци кво остава срещу Палермо!
Така или иначе трябва да си свършите работата пък квото стане! ;)

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 30 юли 2011 21:52

runnersa написа:
Hernan_Crespo написа:

Големите изненади може да дойдат от мачовете на Макаби Хайфа и БАТЕ :o
А пък и да броите Тюн - Палермо за сигурна изненада е несериозно минали кръг тия Тюн щяха да се издънят като домакини на някви Албанци кво остава срещу Палермо!
Така или иначе трябва да си свършите работата пък квото стане! ;)

Стига, де, и ти ли от тези, които смятат БАТЕ за супер слаб отбор, защото, видиш ли, им било смешно името (нищо че е абревиатура, пък на нащите абревиатури, им се смеем само умерено:))? Не е сериозно да мислиш, че ще паднат или запишат голово реми срещу Екранас у дома?? Макаби, ако им разгледаш резултатите в последните три години, също не виждам как ще отпаднат, но всички е възможно. Динамо ги бях пропуснал в списъка с поставените, сългасен съм , че там изненадата си е доста вероятна, Динамо са слаб гост. Иначе въобще не съм съгласен, че не трябвало да се правят сметки, сметките били гупости и т.н. Точно защото все не правим сметки ще оставаме на един автогол от Европа през пролетта и коефициентите ни ще падат, и ще ни минават знайни и незнайни отбори и държави. И не, не е едно също да играеш с Атлетико (М) и ТНС.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2011 21:55

Т'ва за БАТЕ и на мен ми е странно... Докато не свалим кокилите на които мислим, няма да спрем да си чупим главите.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 юли 2011 23:55

Стига, де, и ти ли от тези, които смятат БАТЕ за супер слаб отбор, защото, видиш ли, им било смешно името (нищо че е абревиатура, пък на нащите абревиатури, им се смеем само умерено:))? Не е сериозно да мислиш, че ще паднат или запишат голово реми срещу Екранас у дома?? Макаби, ако им разгледаш резултатите в последните три години, също не виждам как ще отпаднат, но всички е възможно. Динамо ги бях пропуснал в списъка с поставените, сългасен съм , че там изненадата си е доста вероятна, Динамо са слаб гост. Иначе въобще не съм съгласен, че не трябвало да се правят сметки, сметките били гупости и т.н. Точно защото все не правим сметки ще оставаме на един автогол от Европа през пролетта и коефициентите ни ще падат, и ще ни минават знайни и незнайни отбори и държави. И не, не е едно също да играеш с Атлетико (М) и ТНС.[/quote]
Ти гледа ли първия мач? 40 минути с човек повече срещу този смешен отбор и 0:0 :o Преди това равен и с Линфийлд! Не знам защо но тази година играят ужасно слабо! ;) Макаби измъкна трудно 2:1 и в Словения всичко е възможно! ;)

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 31 юли 2011 00:42

runnersa написа:Стига, де, и ти ли от тези, които смятат БАТЕ за супер слаб отбор, защото, видиш ли, им било смешно името (нищо че е абревиатура, пък на нащите абревиатури, им се смеем само умерено:))? Не е сериозно да мислиш, че ще паднат или запишат голово реми срещу Екранас у дома?? Макаби, ако им разгледаш резултатите в последните три години, също не виждам как ще отпаднат, но всички е възможно. Динамо ги бях пропуснал в списъка с поставените, сългасен съм , че там изненадата си е доста вероятна, Динамо са слаб гост. Иначе въобще не съм съгласен, че не трябвало да се правят сметки, сметките били гупости и т.н. Точно защото все не правим сметки ще оставаме на един автогол от Европа през пролетта и коефициентите ни ще падат, и ще ни минават знайни и незнайни отбори и държави. И не, не е едно също да играеш с Атлетико (М) и ТНС.

Ти гледа ли първия мач? 40 минути с човек повече срещу този смешен отбор и 0:0 :o Преди това равен и с Линфийлд! Не знам защо но тази година играят ужасно слабо! ;) Макаби измъкна трудно 2:1 и в Словения всичко е възможно! ;)[/quote]

Не съм го гледал, но стила на БАТЕ не е да мачкат :) те лъжат и надиграват тактически, само меджу другото не смятам Екранас или Марибор за слаби отбори, такива вече НЯМА, справка Вадуц ;) но сериозно не виждам как ще надиграят БАТЕ в точно тяхната игра. Марибор има по-големи шансове, но евреите са много корави, разгледай им резултатите, и те не мачкат, но и не отпадат срещу отбори от "тяхната черга".

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 31 юли 2011 00:58

БАТЕ са почти сигурни участници в групите на ЛЕ, а освен това имат и реален шанс за тези на ШЛ. Това трябва да говори достатъчно за тях.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 31 юли 2011 11:02

Не съм го гледал, но стила на БАТЕ не е да мачкат :) те лъжат и надиграват тактически, само меджу другото не смятам Екранас или Марибор за слаби отбори, такива вече НЯМА, справка Вадуц ;) но сериозно не виждам как ще надиграят БАТЕ в точно тяхната игра. Марибор има по-големи шансове, но евреите са много корави, разгледай им резултатите, и те не мачкат, но и не отпадат срещу отбори от "тяхната черга".[/quote]
Никой не е казал че ще ги надиграят просто може да се получи някоя сензация ако не се стегнат малко! ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 юли 2011 11:27

БATE групи не са изпускали, откакто отстраниха "Левски". Това е най-проспериращият клуб във футболно отношение от Източна Европа в последните 4 години. Единствено сръбският Партизан и загребското Динамо могат да се сравняват с тях, но са назад и те.
А Сергей Бондаренко е направо "беларуският Моуриньо". Без майтап!

Върни се в “Архив”