Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот konvoec » 08 дек 2010 09:08

Гледам, че сте заформили интересна дискусия, та нека и аз омацам темата отново... Гледам футбол от малък, играех като малък и въпреки че нито съм капацитет, нито никакъв друг освен фен, забелязал съм едно нещо, което ще споделя. Без добра халфова линия отбор НЕМА. Това ми е "великото" прозрение. Просто ако до преди години ставаше да се изритва топката напред към Гонзо, сега вече не става. В халфовата линия имаме само един и той е Гаджев. Играе спокойно, задържа добре, подава добре, бие горе долу добре(даже доста добре, но да не го прехваля). На другите работата им куца здравата. За централен защитник няма да е лошо да вземем чужеденец, че като ги гледаме нашите, лошо ни става, мисля че ще се съгласите... Иначе за ляв защитник Венков е чудесен на фона на Минев. На Даниел Пеев имам чувството, че мястото му е при нас, както и на Галин Иванов. Имат и двамата добри шутове, пасове и разнообразие в отиграванията, както и Тасевски, с тази разлика, че те тичат......... По двете крила също нямаме алтернативи. Може би Йовов да го сложат там, но той стана прекалено бавен. Та, да завърша, няма да сбъркаме ако вземем българи, изключвам централния защитник. Не само, че няма да сбъркаме, а всъщност имаме огромна нужда от попълнения и то не само да попълнят, а да са качествени... БАТКОВ, ДАВАЙ ПАРИ!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 08 дек 2010 10:05

Аз искам Борел и Старокин от Черноморец!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 08 дек 2010 10:52

konvoec написа:Гледам, че сте заформили интересна дискусия, та нека и аз омацам темата отново... Гледам футбол от малък, играех като малък и въпреки че нито съм капацитет, нито никакъв друг освен фен, забелязал съм едно нещо, което ще споделя. Без добра халфова линия отбор НЕМА. Това ми е "великото" прозрение. Просто ако до преди години ставаше да се изритва топката напред към Гонзо, сега вече не става. В халфовата линия имаме само един и той е Гаджев. Играе спокойно, задържа добре, подава добре, бие горе долу добре(даже доста добре, но да не го прехваля). На другите работата им куца здравата. За централен защитник няма да е лошо да вземем чужеденец, че като ги гледаме нашите, лошо ни става, мисля че ще се съгласите... Иначе за ляв защитник Венков е чудесен на фона на Минев. На Даниел Пеев имам чувството, че мястото му е при нас, както и на Галин Иванов. Имат и двамата добри шутове, пасове и разнообразие в отиграванията, както и Тасевски, с тази разлика, че те тичат......... По двете крила също нямаме алтернативи. Може би Йовов да го сложат там, но той стана прекалено бавен. Та, да завърша, няма да сбъркаме ако вземем българи, изключвам централния защитник. Не само, че няма да сбъркаме, а всъщност имаме огромна нужда от попълнения и то не само да попълнят, а да са качествени... БАТКОВ, ДАВАЙ ПАРИ!

И аз така ги виждам нещата, ама Гонзо едва ли

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 08 дек 2010 12:47

То добре парите на Черноморец са свършили,но как си представяте Батков да извади суми от порядъка на 500-600 000 евро за някой от играчите им като Старокина той може да струва и по-малко но в никой случай ще е по-малко от 300-400 000 а за Хайри щом има слухове че Щутгарт се облизва просто е в сферата на мечтите а и нали знаете какви заплати досега са получавали в Черноморец така че според мен е утопия Батков да даде такива пари.Иначе Старокин идеално би паснал на състава ни както и Марсио Нуньо също е един добър вариант.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 дек 2010 14:38

Kаквито и играчи да вземем, тактическите ни грешки ще продължат.
Освен ако не са научени футболисти ... но такива в България са малко !
В Черноморец има, но ако наистина там са свършили парите, как ще ги продават евтино ?

Трябва ни спешно, грамотен тактически защитник, който да играе с Милиев и съответно, да го дърпа нагоре.
Ляв бек, поне от класата на Минев ... макар, че за мен Веско, не е нещо особенно !
Деф. Халф, който по скоро да е резерва, щото мястото на Сержиньо е до Гаджев.
Жоазиньо също няма алтернатива ... както и Дарко !
В атака нещата зависят от това, дали ще се разделим с Гарра.

Значи според мен, спешно - 4-ма !
2-ма с капацитет за титуляри и другите двама, да може да се разчита на тях, че евентуално ще могат да променят даден куц мач.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 дек 2010 03:46

THE G.A.M.E написа:В Черноморец има, но ако наистина там са свършили парите, как ще ги продават евтино ?

Според теб когато един клуб има пари и не е притиснат от нищо ли продава евтино ? :lol: Като не знаят дали ще завършат сезона, незнаят от къде ще намерят пари за да платят в края на месеца заплатите се продава най-бързо и най-евтино... Защото отбора е притиснат до стената и няма къде да бяга...

---

Иначе за централния защитник аз бих добавил, че е много важно да тегли защитата на пред... буквално. Рабех когато беше тук дори накрая изнасяше топката... Взима топчето и вместо да я върне на другия централен защитник или да я прати на бека отваря широка крачка на пред и изнася до като не срешне съпротива... а не милиев на иванов ... иванов на милиев... той на минев ... пак иванов... милиев и шут на пред и тва на 10 метра пред наказателното ни... Това също липсва адски много. Не трябва обаче да се забравя и стабилноста на втория етаж... Трябва защитник който взима всички високи топки, а не всяка втора да се печели от противникови нападатели с 1 глава по ниски от нашите защитници... Тъй като нито милиев нито иванов отговарят на който и да е от двата критерия ми се струва, че за поста централен защитник трябва да се вземат 2 чисто нови... ако ще се борим за атака на ШЛ де... Един приличащ на Томашич и един на Рабех (не алкохолизиран де)... Да се допълват... Технически качесва и подвижност + добро позициониране и жива сила на втория етаж + добро позициониране...
Жалкото е, че няма да вземем нито един подобен защитник... Най вероятно ще вземем някоя нова тотално неграмотна издънка от А група тип генев и етк...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 09 дек 2010 11:28

Нали миналия трансферен прозорец искахме някой от халфовете на Черноморец, помните ли кой беше?
Не знам ама в подобни ситуации когато става въпрос за наддаване винаги Литекс и цска ни цакат.
Изключение е Дембеле.
Така че очаквам поредната неориантираност и после да се чудим как сме изтървали еди кой си...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2010 11:33

Enravota написа:Нали миналия трансферен прозорец искахме някой от халфовете на Черноморец, помните ли кой беше?
Не знам ама в подобни ситуации когато става въпрос за наддаване винаги Литекс и цска ни цакат.
Изключение е Дембеле.
Така че очаквам поредната неориантираност и после да се чудим как сме изтървали еди кой си...

От тези футболисти,които СЕГА играят в Литекс и ЦСКА не си спомням да сме се "борили" за някого.И да са ни надцакали.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 09 дек 2010 12:38

Аз си спомням как ЦСКА ни "надцака" за Руй Мигел и Давид Силва от Локо Мз :lol: :lol: и тогава пак имаше вой на недоволни фенове,че ЦСКА пак ни измъкнали футболисти под носа ала-бала....вие ако си мислите,че някой от футболистите на Черноморец освен Хайри и Старокин стават за Левски значи много се лъжете.Като прибавим факта,че Хайри най-вероятно ще бъде продаден в чужбина може само за Старокин да направим усилие,но дори и да не го вземем мисля,че няма да е станало кой знае колко фатално нещо.
Другите в Черноморец-Марсио нуньовци,Рикардо андрета,и Бореловци за кво са ни?Заплатаджии не ни трябват

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 09 дек 2010 16:32

За 2 място и тези са добри няма смисал да се харчат пари ;)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Върни се в “Архив”