Мнениеот parvanoff » 22 фев 2010 20:08
Я, виж как правилно си ми схванал мисълта. Когато бях на 5-6-7 годинки, когато баща ми ме водеше на мачове на Левски дали мислиш, че ми е пукало на кое място в класирането се намираме и дали сме паднали или били. Сега е по същият начин-за мен щастието и радостта идват от хората, които са изпълнили стадиона, от красивата игра, от скандиранията и подкрепата, която оказваме на отбора си. Стадионът, според мен, не е мястото, където трябва да се избиват отрицателни емоции-има си улични протести, има си медии, подписки-всеки вече има хиляди места, където може да си изрази мнението. Дори и тук във форума баце, но не н във всяка тема да чета как се псува тоя или оня. Има си достатъчно теми за псуване на батков-оставете шанс на хората като мен да могат да прочетат и нещо по различно, а не да се пуска все една и съща плоча във всяка тема... Нека на стадиона хората видят невероятната подкрепа, която сме доказали, че можем да дадем-нека децата и по-старите хора да се чувстват на празник на стадиона и да искат да дойдат отново, а несъгласито си с политиката на клуба има къде да се показва...
Относно споменатите мачове аз не помня да сме били надиграни в ни един, но нямахме шанс-и колегата ти каза, дори и силните отбори падат понякога. Ман Ю е падало от Уигън, тоя сезон падна и от Фулъм с 3-0, а цска даже почти щеше да ги бие, а изкара и равен с тях. Това е футбол баце-всичко може да се случи, а ние не сме Ман Ю, че да сме застраховани, а и ти показах, че и те не са застраховани-това е моето мнение и ти ако се срамуваш от Левски, че е паднал от някой отбор, аз не се срамувам... Срамувам се, че ходим 1000 човека на мач, че на стадиона се псува по тоя или оня-те победите рано или късно ще дойдат, дано и публиката се върне, за да е отново страхотно на стадиона! Но не знаех, че публиката на Левски ходи на мач само, когато отборът побеждава... Това се получи в демокрацията-не казвам, че футболът ни е цъфнал и вързал, но и хората не са. Великите отбори са велики, защото имат велика публика, която винаги ще ходи на мачове, независимо дали са в криза или не. Затова утре гриша ганчев ако се махне от Литекс те могат да отидат и в б-група-за съжаление нещата при нас в момента не са много, много по-розови и причината за това е точно това негативно отношение-да, хора, които симпатизират на Левски има много, но не са на стадиона, децата им също не са там-новата левскарска публика, утре и тя няма да ходи на стадиона, а техните деца може и да не са от Левски вече или от който и да е български отбор-те никога няма да изпитат тръпката, която аз съм изпитал и само ще загубят, но няма и да знаят какво са изгубили, защото само ще чуват колко зле играели българските отбори, колко са келяви и т.н. И твоята жена не е Мис Свят, но си я обичаш нали-и Левски не е най-добрият отбор в света, но си е моят отбор, дори когато не бие винаги-така ги виждам аз нещата... А ние дори не сме и толкова зле-бях написал каква ни е статистиката, откато батков е в Левски, а тя не е никак лоша-не ми се рови пак, но може ако потърсиш истината и ти да я видиш...
Хайде със здраве и само Левски
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!