Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Батков вън

Мнениеот стичо » 22 фев 2010 16:38

alexveselinov написа:
ЛЕВСКАРКА написа:Между Батков и Селският има разлика.
Така, че не може да се прави сравнения между тях.
1 Президента на Ботев Пд, доведе отбора до дъното.
2 Не им е плащал заплатите от доста време.
3 Не си е изплатил всички дългове, които дължи.
1 Президента на Левски довежда тима си до отличия, от както управлява сините.
2 Той винаги си плаща заплатите на футболистите си.
3 Няма задължения никъде.

Е това е креативно мнение...Браво :)

Точно така!Какъвто и да е поддържа клуба колкото са му възможностите.Остава другите да си свършат работата... Ако си я вършат добре, никой не забелязва Батков.Пожелавам на всички "мустакатият човек" да стане "невидим" от този сезон! ;)

parvanoff
Контакти:

Re: Батков не е прав за приходите при продажби на играчи!

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2010 20:08

Я, виж как правилно си ми схванал мисълта. Когато бях на 5-6-7 годинки, когато баща ми ме водеше на мачове на Левски дали мислиш, че ми е пукало на кое място в класирането се намираме и дали сме паднали или били. Сега е по същият начин-за мен щастието и радостта идват от хората, които са изпълнили стадиона, от красивата игра, от скандиранията и подкрепата, която оказваме на отбора си. Стадионът, според мен, не е мястото, където трябва да се избиват отрицателни емоции-има си улични протести, има си медии, подписки-всеки вече има хиляди места, където може да си изрази мнението. Дори и тук във форума баце, но не н във всяка тема да чета как се псува тоя или оня. Има си достатъчно теми за псуване на батков-оставете шанс на хората като мен да могат да прочетат и нещо по различно, а не да се пуска все една и съща плоча във всяка тема... Нека на стадиона хората видят невероятната подкрепа, която сме доказали, че можем да дадем-нека децата и по-старите хора да се чувстват на празник на стадиона и да искат да дойдат отново, а несъгласито си с политиката на клуба има къде да се показва...
Относно споменатите мачове аз не помня да сме били надиграни в ни един, но нямахме шанс-и колегата ти каза, дори и силните отбори падат понякога. Ман Ю е падало от Уигън, тоя сезон падна и от Фулъм с 3-0, а цска даже почти щеше да ги бие, а изкара и равен с тях. Това е футбол баце-всичко може да се случи, а ние не сме Ман Ю, че да сме застраховани, а и ти показах, че и те не са застраховани-това е моето мнение и ти ако се срамуваш от Левски, че е паднал от някой отбор, аз не се срамувам... Срамувам се, че ходим 1000 човека на мач, че на стадиона се псува по тоя или оня-те победите рано или късно ще дойдат, дано и публиката се върне, за да е отново страхотно на стадиона! Но не знаех, че публиката на Левски ходи на мач само, когато отборът побеждава... Това се получи в демокрацията-не казвам, че футболът ни е цъфнал и вързал, но и хората не са. Великите отбори са велики, защото имат велика публика, която винаги ще ходи на мачове, независимо дали са в криза или не. Затова утре гриша ганчев ако се махне от Литекс те могат да отидат и в б-група-за съжаление нещата при нас в момента не са много, много по-розови и причината за това е точно това негативно отношение-да, хора, които симпатизират на Левски има много, но не са на стадиона, децата им също не са там-новата левскарска публика, утре и тя няма да ходи на стадиона, а техните деца може и да не са от Левски вече или от който и да е български отбор-те никога няма да изпитат тръпката, която аз съм изпитал и само ще загубят, но няма и да знаят какво са изгубили, защото само ще чуват колко зле играели българските отбори, колко са келяви и т.н. И твоята жена не е Мис Свят, но си я обичаш нали-и Левски не е най-добрият отбор в света, но си е моят отбор, дори когато не бие винаги-така ги виждам аз нещата... А ние дори не сме и толкова зле-бях написал каква ни е статистиката, откато батков е в Левски, а тя не е никак лоша-не ми се рови пак, но може ако потърсиш истината и ти да я видиш...
Хайде със здраве и само Левски
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Батков не е прав за приходите при продажби на играчи!

Мнениеот SAMP » 24 фев 2010 01:13

deepblue1963 написа:
parvanoff написа:Е това е дума на място. :)
deepblue1963, удивлявам се на упоритостта ти-дори и на мен понякога ми се губи желание да споря с всеки човек поотделно, защото повечето влизат-изплюват се и излизат, а да вземе да попрочете малко-ами зор си е... ;)
Гледам плюят си хората, а батков си остава начело на отбора-излежда добре си вършат рабтата момчетата, но защо ли нищо не постигат не знам. ;) Сигурно, защото с плюене по форумите не стават много нещата. Или пък защото голяма част от хората виждат истината и ходят на стадиона да подкрепят отборът на сърцето си, а не да хвърлят плюнки и цинизми наляво-надясно-те умните, а и не толкова умните хора се за толкова време щяха да разберат, че не това е начинът, но изглежда или не разбират момчетата или просто си ги кефи да си нареждат-може би това е мечтата на живота им. Нали всеки трябва да си има мечта-нека не им убиваме мечтите. :lol:
А че има някакъв резултат от тяхната дейност се вижда-все по-малко хора по стадионите, отборът, въпреки че според мен има добри играчи не върви и т.н. и т.н. Ма знаеш ли-и това може да е сред мечтите на тези момчета...

Горе-долу по същия начин цесекарите реваха С/У Божков.Реваха,реваха,Божков си вдигна чукалата и...им се натресе Томов!Ама така им се натресе,че почнаха да реват ЗА Божков.Аз се чудя как издържа Батков.Аз,честно казано,ако бях на негово място,щях да "пусна кепенците" за един-два месеца в клуба,да спра заплатите на всички в Левски и като "обърнат" джобовете,като натрупат 2-3 симулативни загуби,като почнат да хленчат по медиите,тогава щяхме да разберем кой е по-сербез:Батков или феновете?Аз съм сигурен,че той ще си тръгне,но когато той избере момента,а не под натиска на феновете.

Ама ти си мислиш.че търпи,защото е голям Левскар ли?!?!Със сигурност причините са други,дано не си на това мнение,защото е прекалено наивно ;)

П.П. Много ми е чудно как ти и parvanoff,който сте радетели на ИДЕЯТА Левски,търпите и защитавате лицето Т.Батков :? Независимо,какво е направил за клуба(ако ще и 4 пъти КЕШ да бяхме взели),той незабавно трябва да се махне от Левски.Иеята и духа на Левски не могат да търпят допирни точки с лица от типа Батков,Марков и Друмев!!!Аз се разграничавам от всеки Левскар,който подкрепя в клуба да имат дейно участие хора били съпричастни към структорите на ДС.Левски в А окръжна,но с достойнство и морал.Не може отбора,който 96 години е носител на бунтарството,опозицията,морала и справедливостта да се олицетворява,свързва и управлява от тотално дискредитирани личности(който по-скоро трябва да са в управата на един друг клуб,но това е друга тема),нямащи нищо общо с идеята ЛЕВСКИ.
ТАРА,НИКОЛАЙ,БОРИЛ/ДРАГАНОВ-ВЪН!!!
Левски не е явочна квартира,Левски е РЕЛИГИЯ!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

parvanoff
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот parvanoff » 24 фев 2010 06:01

Ето едно мнение, което ми хареса. Но аз лично не виждам някое чисто в това отношение лице в България, което може да го замести... Ако мислиш по различен начин, това пък на мен ми се струва наивно...
само Левски и България

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 фев 2010 09:38

Имаше време,когато английските фенове по никакъв начин не искаха да се съгласят,че чужденци стават собственици на английските клубове.Камо ли руснаци.Те смятаха,че това разрушава "идеята" за "чистотата" на английския футбол.Но се примириха.Може би не с конкретни лица,а със самия факт принципно.Както и с факта,че английски отбор може да излезе на терена без нито един англичанин в състава(имаше такъв мач на Арсенал).Защото това е РЕАЛНОСТА!Има една поговорка:"Когато не можеш да имаш това,което обичаш,постарай се да обичаш това,което имаш."Или,с други думи,ако не можеш да имаш(поне на този етап) този Левски,който обичаш,постарай се да обичаш този Левски,който имаш в момента.Иначе животът ти ще бъде много горчив.Ако всяка сутрин се събуждаш с мисълта,че толкова "омразния" ти Батков,все още,е начело на Левски и без това мизерният ни живот ще стане още по такъв.Но,ако искаш да живееш в постоянен гняв и омраза-изборът си е твой.С това приключвам по темата "Батков".
Последна промяна от deepblue1963 на 24 фев 2010 12:34, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 24 фев 2010 12:15

parvanoff написа:Ето едно мнение, което ми хареса. Но аз лично не виждам някое чисто в това отношение лице в България, което може да го замести... Ако мислиш по различен начин, това пък на мен ми се струва наивно...

Да ти кажа честно предпочитам някой от "добре облечените бизнесмени"(нямащ нищо общо с режима преди 89-та),отколкото настощия собственик.Въпреки,че на всички ни е ясно,че зад "добре облечените бизнесмени"(Борисов-ци,Маргини,Михалевци)стоят хора свързани с бившите структури на ДС и те дърпат конците.
Според мен вече е прекалено това,което става в клуба.За мен това е подигравка.Единствения начин да излезем с достойнство от ситуацията в която изпаднахме(привържениците) е като се разграничим тотално от Батков и сие.
Преглътнах Агент Николай,но най-силния човек в Левски и лицето на клуба да е от "тях",няма как да го приема,съжалявам.
Да си кажем истината,то беше пределно ясно,че е такъв и това не би трябвало да е изненада.
Но за мен ситуацията е съпоставима със следното:Всеки знае,че жена/гаджето му му изневерява или предполага за това,но като разберере наистина,че е така,с две думи:Му се е'ава майката(с извинение).
Последна промяна от SAMP на 24 фев 2010 12:23, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 24 фев 2010 12:22

deepblue1963 написа:Имаше време,когато английските фенове по никакъв начин не искаха да се съгласят,че чужденци стават собственици на английските клубове.Камо ли руснаци.Те смятаха,че това разрушава "идеята" за "чистотата" на английския футбол.Но се примириха.Може би не с конкретни лица,а със самия факт принципно.Както и с факта,че английски отбор може да излезе на терена без нито един англичанин в състава(имаше такъв мач на Арсенал).Защото това е РЕАЛНОСТА!Има една поговорка:"Когато не ,ожеш да имаш това,което обичаш,постарай се да обичаш това,което имаш."Или,с други думи,ако не можеш да имаш(поне на този етап) този Левски,който обичаш,постарай се да обичаш този Левски,който имаш в момента.Иначе животът ти ще бъде много горчив.Ако всяка сутрин се събуждаш с мисълта,че толкова "омразния" ти Батков,все още,е начело на Левски и без това мизерният ни живот ще стане още по такъв.Но,ако искаш да живееш в постоянен гняв и омраза-изборът си е твой.С това приключвам по темата "Батков".

Всеки има право на мнение.Уважавам твоето,но аз не мога да си погазя и потъпкам принципите(заради,които съм фен на Левски),в името на успеха ;)
Аз Левски го обичам безрезервно,но президента,не ;)
Пак ще съм на стадиона и ще викам за Левски(независимо от всичко),но и ще викам против ръководството,защото не са достойни и нямат моралното право да са начело на отбора.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 фев 2010 18:51

Сам каза-всеки си има мнение. Но аз продължавам да смятам, че не стадионът е мястото, където трябва да се псува, по който и да е... А с това, че ДС стои и зад другите президенти, но ти все пак предпочиташ тях не го разбрах-защото при еднакво дискредитирани хора, Левски е доста по-напред от другите, така че логиката е ясна, поне за мен... Да не говорим, че има и такива, които не плащат на хората, работещи във фирмите им, но пък хвърлят огромни суми за трансфери-това е много, много по-лошо, защото има и по-важни неща, и от Левски за мен, а това е добруването на хората в страната ми... Единственият изход е това, което спомена-да си кретаме във В-група, защото публиката ни не е дорасла още да издържа отборът-най-малкото с ходене по мачове, да не говорим за по-грандиозни проекти... Кой е прав ще покаже времето, но може и да е късно след време. Мое мнение е, че тези неща отблъскват хората-целият този негативизъм и цинизми по стадионите и лично познавам хора, които са отблъснати. Дано тези действия не доведат до тотален крах. И помисли дори над това-след 20 години максимум, тези от ДС вече няма да ги има, така или иначе, но незнам ако негативизмът продължи дали Левски ще е това, което е бил от създаването си, а именно "отборът на народа"... Защото не всички мислият като теб и мен, и ще подържат отборът, дори и във В-група-помисли над това... Помисли колко хора ще бъдат разочаровани, тъжни и колко ще продължат да са от Левски-аз мисля, че ще намалеят най-малко наполовина, а от новото поколение трудно ще привлечем така някой... Така че сложи всички факти на масата и прецени кое ще натежи за теб. Мненията ми доказват кое натежава за мен. За мен е по-добре батков да остане-това е...
само Левски и България

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 24 фев 2010 19:19

parvanoff написа:Сам каза-всеки си има мнение. Но аз продължавам да смятам, че не стадионът е мястото, където трябва да се псува, по който и да е... А с това, че ДС стои и зад другите президенти, но ти все пак предпочиташ тях не го разбрах-защото при еднакво дискредитирани хора, Левски е доста по-напред от другите, така че логиката е ясна, поне за мен... Да не говорим, че има и такива, които не плащат на хората, работещи във фирмите им, но пък хвърлят огромни суми за трансфери-това е много, много по-лошо, защото има и по-важни неща, и от Левски за мен, а това е добруването на хората в страната ми... Единственият изход е това, което спомена-да си кретаме във В-група, защото публиката ни не е дорасла още да издържа отборът-най-малкото с ходене по мачове, да не говорим за по-грандиозни проекти... Кой е прав ще покаже времето, но може и да е късно след време. Мое мнение е, че тези неща отблъскват хората-целият този негативизъм и цинизми по стадионите и лично познавам хора, които са отблъснати. Дано тези действия не доведат до тотален крах. И помисли дори над това-след 20 години максимум, тези от ДС вече няма да ги има, така или иначе, но незнам ако негативизмът продължи дали Левски ще е това, което е бил от създаването си, а именно "отборът на народа"... Защото не всички мислият като теб и мен, и ще подържат отборът, дори и във В-група-помисли над това... Помисли колко хора ще бъдат разочаровани, тъжни и колко ще продължат да са от Левски-аз мисля, че ще намалеят най-малко наполовина, а от новото поколение трудно ще привлечем така някой... Така че сложи всички факти на масата и прецени кое ще натежи за теб. Мненията ми доказват кое натежава за мен. За мен е по-добре батков да остане-това е...

Ясно е че няма богат човек в България с чисто минало и досие,но поне да не е агент на ДС и да е толкова нагъл,колкото Батков.Прав си след 20 години.....,но историята се помни,а в нея ще остане следното:Феновете на Левски(борците срещу комунизма),търпяха и бяха управлявани именно от комунисти.Къде отива нашия морал?!?!Аз съм фен на Левски заради принципите и духа на отбора изградени през годините,а не заради отличията и т.н.
Естествено е че свикнал отбора да е водещ и да съм взискателен към него,но няма да стане за сметка на принципите ;) Ако хората,който са основали Левски разберат,какво е положението сега,сигурно ще се обърнат в гроба(с извинение).Не съм съгласен с теб,че "изгнанието" на отбора по долни дивизии ще бъде пагубно за феновете.Даже напротив,ще има сплотяване,нещо което не сме наблюдавали отдавна.Не съм съгласен с теб в частта,"Левски да си мишкува при Батков за да няма сътресения и да не загубим привърженици".Първо:ако някой се откаже,толкова е и бил Левскар,второ:не мисля,че трябва да потъпкваме своята същност и да преглъщаме неправди(спрямо вижданията си),за да имаме някакви епизодични и мимолетни успехии.И последно ако Левски почне от долните дивизии,ние ще се върнем точно за 2-3 години.Левски е явление в БГ футбола и винаги ще е номер 1,защото е най-обичан!!!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 фев 2010 19:40

Левски на първо място-поне за мен-е символ на свободата. Но свободата изисква интелект-това и самият Васил Левски го е доказал-той е променял мъничко по мъничко нещата, защото му е било ясно, че понякога трябва да се изчака. Всичко е ясно, че е въпрос на гледна точка и времето ще покаже кой е крив, кой е прав... За мен е наивно да смяташ, че хората ще останат от Левски-сам виждаш как всички основно критиките са им за трансфери и има рев до небесата при всяка загуба. Когато Левски няма богат, а честен собственик, точно публиката може да го вдигне на крака, но публиката липсва от доста време, имаше я само, когато имахме успехи-ето ти един факт! Разговорът е много обширен и дълбок и трудно може да се осъществи в един форум. Аз съм сигурен, че няма да изгоните батков-нещата вече не са същите, липсва духът, липсват принципите, които ти спомена в поста си, но знаеш, че най-важното е да се придържеш към принципите си-щом си сигурен, че с псуване на стадиона ще станат нещата, дерзай...
само Левски и България

Върни се в “Архив”