Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Е какво му беше на Рейна? Някои хора навремето пишеха, че бил топ 3 вратар в Европа. Аз пък никога не му бях фен и се радвах, като го махнаха. Вярно, после доста почакахме, докато се вземе Алисон, ама беше стъпка в правилната посока.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Рейна имаше и добри моменти, даже цели периоди, но като цяло, общо погледнато му липсваше класа. Топ 3 е мираж! Ти щом не си го харесвал, защо питаш тогава "какво му е на Рейна?" :D :lol: :lol:
Риторичен въпрос задавам.
Рейна имаше добър рефлекс, добра игра с крака и общо взето това му бяха силните страни. Бая лесни голове пускаше. А и фактът, че пред него играеше посредственият за мен Карагър, също никак не помагаше.

nghcvth написа:Е какво му беше на Рейна? Някои хора навремето пишеха, че бил топ 3 вратар в Европа. Аз пък никога не му бях фен и се радвах, като го махнаха. Вярно, после доста почакахме, докато се вземе Алисон, ама беше стъпка в правилната посока.
Рейна имаше един много добър сезон - първия. После фрапантните грешки зачестиха, може да са 1 път на мач но ги имаше и то сериозни. Както и Дудек можеше да спаси невъзможното и да пусне невъзможното. Така и не разбрах защо натириха Вестервелд толкова бързо и то след такъв сезон
Рейна беше изпреварил времето си :lol: Той е типичен ''Пеп'' вратар тип Нойер - щеше да е перфектен в отбор на Гуардиола, все пак е юноша на Барселона ;) Виж в отбор на Бенитес (че и след това) и то в Англия нещата не бяха съвсем точни :lol:

wolf написа:nghcvth написа:Е какво му беше на Рейна? Някои хора навремето пишеха, че бил топ 3 вратар в Европа. Аз пък никога не му бях фен и се радвах, като го махнаха. Вярно, после доста почакахме, докато се вземе Алисон, ама беше стъпка в правилната посока.
Рейна имаше един много добър сезон - първия. После фрапантните грешки зачестиха, може да са 1 път на мач но ги имаше и то сериозни. Както и Дудек можеше да спаси невъзможното и да пусне невъзможното. Така и не разбрах защо натириха Вестервелд толкова бързо и то след такъв сезон
Помня дискусиите тогава за Рейна и един фен често задавше въпроса "Коко пъти Ливърпул е печелил мач с 1:0 след решаващи намеси на Рейна, както Юнайтед с Ван дер Саар?" Ами и тогава и сега не можех да се сетя за такива мачове. Иначе, Рейна, Карагър и компания не са главните виновници, просто те са олицетворение на състоянието на клуба дълги години наред- играчи с някакви качества, не са слаби, но нямат класата за нещо повече.
nghcvth написа:wolf написа:nghcvth написа:Е какво му беше на Рейна? Някои хора навремето пишеха, че бил топ 3 вратар в Европа. Аз пък никога не му бях фен и се радвах, като го махнаха. Вярно, после доста почакахме, докато се вземе Алисон, ама беше стъпка в правилната посока.
Помня дискусиите тогава за Рейна и един фен често задавше въпроса "Коко пъти Ливърпул е печелил мач с 1:0 след решаващи намеси на Рейна, както Юнайтед с Ван дер Саар?" Ами и тогава и сега не можех да се сетя за такива мачове. Иначе, Рейна, Карагър и компания не са главните виновници, просто те са олицетворение на състоянието на клуба дълги години наред- играчи с някакви качества, не са слаби, но нямат класата за нещо повече.
Далглиш е искал Шиърър от Саутхемптън да наследи Ръш, ръководството казва не. После го взе веднага в Блекбърн и се видя какво направи. Кантона е предлаган на Сунес много преди САФ, отказва защото щял да му развали атмосферата. И още много много подобни примери, 90те особено бяха покъртителни. Към 2001ва поне почнахме да се окопитваме и да печелим в Европа
Кристиано Роналдо също е предлаган на Ливърпул още като младеж и ако не се лъжа не е взет, защото собствениците се стиснали за някакви мизерни пари.
nghcvth написа:Кристиано Роналдо също е предлаган на Ливърпул още като младеж и ако не се лъжа не е взет, защото собствениците се стиснали за някакви мизерни пари.
Оуен не е прибран 2005та защото нашите хубостници са казали не повече от 12млн паунда. Нюкасъл плаща 17 и го взима. Не е като да е искал да ходи там
Мачовете между немски отбори в Шампионската лига:
Сезон 1997/1998 (1/4-финали)
Байерн - Дортмунд 0:0
Дортмунд - Байерн 1:0
Сезон 1998/1999 (1/4-финали)
Байерн - Кайзерслаутерн 2:0
Кайзерслаутерн - Байерн 0:4
Сезон 2012/2013 (финал)
Дортмунд - Байерн 1:2
Сезон 1997/1998 (1/4-финали)
Байерн - Дортмунд 0:0