Челси: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, слухове)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, слухове и т.н)

Мнениеот rhaegar » 15 юли 2014 21:47

Bayern Munich have confirmed that Toni Kroos will be sold for the right price and that Real Madrid are in transfer talks. Kroos suggested after the World Cup final that a deal had been done, but that is not the case according to Karl-Heinz Rummenigge.

:mrgreen: :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 юли 2014 23:28

Извинявам се, ама покрай това СП малко изпуснах нещата с трансферите в Челси. Та Коща и Фабрегас са новите. Луис май е сигурен за ляв бек и ще замести Ашли Коул. Говори се и за Погба нещо. Ако това стане, то в центъра на терена ще е лудница-Фабрегас, Погба, Рамирес, Матич. Крилата са ясни. Торес, Лукаку и Коща ли ще са напдатели през новия сезон. Все ми се струва, че някои от тях ще го разкарат.... трима класни нападатели в отбора при положение, че ще играе само един ... :?

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 16 юли 2014 10:28

Според мен този сезон ще се търси доста по- силно представяне в центъра на терена. Фабрегас е взет с идеята топката да се държи повече в наше владение. Ако вземем още един халф от световна класа като Погба или Видал ще е уникален бонус, но ако не вземем, съм на мнение, че Оскар и Фабрегас ще играят пред Матич в схема с трима в центъра. По крилата се надявам да гледаме Шурле доста по- честичко, а напред Торес ще е трети избор, какъвто беше Дембата тоя сезон. В защита ако дадем 25 милиона за Ф. Луис, считайте, че момчето ще е твърд титуляр в ляво, което автоматично праща Азпи в дясно. В централната зона единственият 100% тов титуляр ще бъде Гари, а партньорът му за съответния мач ще се избора спрямо противника и представянето (тоест: Кейхил + Тери, Бране или Зума).
Надявам се Салах да е поработил във фитнеса това лято и да направи добър сезон за нас.
И все пак очаквам още един трансфер до края на сезона (освен Ф.Луис)...някое халфче за алтернатива на Фабрегас и Оскар (което обаче няма да струва повече от 20 милиона). Не знам за вас, но на мен много ми харесва тва холандче Джорди Класи...заслужава си да бъде следен :)
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 16 юли 2014 11:22

вече нямам търпение да започнем и да се надяваме да видим новия облик на Челси, Фабрегас, Коста, Луис определно ще допринесат за по-голяма класа на Челси.
Имам чувството, че Лукаку остава при нас, щом продаваме Ба на Бешикташ.
Куртоа и Лукаку ги считам също за нови футболисти :)
Очаквам още някой от наемите да остане, може би Пиазон, или някой от младите англичани.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 16 юли 2014 11:38

Nomer_9 написа:В защита ако дадем 25 милиона за Ф. Луис, считайте, че момчето ще е твърд титуляр в ляво, което автоматично праща Азпи в дясно. В централната зона единственият 100% тов титуляр ще бъде Гари, а партньорът му за съответния мач ще се избора спрямо противника и представянето (тоест: Кейхил + Тери, Бране или Зума).

Не мисля, че Моу ще мръдне от двойката Кейхил-Тери, просто тази зона от терена не трябва да се пипа, а ти си го дал така, че всеки мач ще сме с нова. Тези двамцата направиха фантастичен сезон и трябва да използваме тандема им и през този. Аз бих казал, че Азпи също е твърд титуляр (независимо отляво или отдясно) а борбата ще е между Бране и Луиз. С другото съм съгласен.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 16 юли 2014 11:54

Синичко написа:
Nomer_9 написа:В защита ако дадем 25 милиона за Ф. Луис, считайте, че момчето ще е твърд титуляр в ляво, което автоматично праща Азпи в дясно. В централната зона единственият 100% тов титуляр ще бъде Гари, а партньорът му за съответния мач ще се избора спрямо противника и представянето (тоест: Кейхил + Тери, Бране или Зума).

Не мисля, че Моу ще мръдне от двойката Кейхил-Тери, просто тази зона от терена не трябва да се пипа, а ти си го дал така, че всеки мач ще сме с нова. Тези двамцата направиха фантастичен сезон и трябва да използваме тандема им и през този. Аз бих казал, че Азпи също е твърд титуляр (независимо отляво или отдясно) а борбата ще е между Бране и Луиз. С другото съм съгласен.

Значи определено Кейхил и Тери като двойка направиха силен сезон и ако бяха двойка за Англия и на Световното, британците щяха поне да излезнат от групите. Но не мисля, че са двойка, която НЕ трябва да бъде пипана и ще ти кажа защо. Те са типичната стабилна централна двойка защитници, която не се отличава с особена техника, бързина и умение да се изнася топката, но пък за сметка на това за господари във въздуха и имат страхотно позициониране. Срещу повечето противници в Англия са перфектни, но в Европа+някои отбори в Англия, които разполагат с бързи и повратливи нападатели им е доста трудно. Затова смятам, че вариативността, която притежава отбора, трябва да бъде използвана на всички постове, включително в централната зона на защитата. Пример: Срещу Стоук Сити един Рамирес ще е доста по полезни от Оскар или Фабрегас, но пък срещу Сити нещата стоят по обратния начин. На другия полюс ... как ли ще се чувства двойка Тери-Кейхил срещу свръх бързите и взривоопасни Неймар-Суарес-Меси ?

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 16 юли 2014 12:17

Изображение

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 16 юли 2014 13:08

Колкото и да ми е неприятно май Чех ще го продават... затова не съм го включил :(

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 16 юли 2014 13:29

Nomer_9 написа:Колкото и да ми е неприятно май Чех ще го продават... затова не съм го включил :(

Защо така мислиш?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Върни се в “Архив”