Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Nomer_9 написа:В защита ако дадем 25 милиона за Ф. Луис, считайте, че момчето ще е твърд титуляр в ляво, което автоматично праща Азпи в дясно. В централната зона единственият 100% тов титуляр ще бъде Гари, а партньорът му за съответния мач ще се избора спрямо противника и представянето (тоест: Кейхил + Тери, Бране или Зума).
Синичко написа:Nomer_9 написа:В защита ако дадем 25 милиона за Ф. Луис, считайте, че момчето ще е твърд титуляр в ляво, което автоматично праща Азпи в дясно. В централната зона единственият 100% тов титуляр ще бъде Гари, а партньорът му за съответния мач ще се избора спрямо противника и представянето (тоест: Кейхил + Тери, Бране или Зума).
Не мисля, че Моу ще мръдне от двойката Кейхил-Тери, просто тази зона от терена не трябва да се пипа, а ти си го дал така, че всеки мач ще сме с нова. Тези двамцата направиха фантастичен сезон и трябва да използваме тандема им и през този. Аз бих казал, че Азпи също е твърд титуляр (независимо отляво или отдясно) а борбата ще е между Бране и Луиз. С другото съм съгласен.
Nomer_9 написа:Колкото и да ми е неприятно май Чех ще го продават... затова не съм го включил
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта