Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Левски с рекорд !

Мнениеот matador » 06 юли 2013 23:21

Сигурен ли си ЦСКА има 19 мача без загуба като домакин от 1956 до 1970.

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 06 юли 2013 23:24

На кой му дреме как сме играли. Казвам ти че това е рекорд. Браво на Левски 9 мача без загуба у дома в Европа и общо 4 години непобедени на Герена са си постижение за нашия скромен футбол. Добре е, че го има Левски за да имаме такива рекорди. А за нисък като тревата, може да си само ти, аз съм от Левски най-титулования и популярен отбор в БГ, вие на село бъдете ниски като тревата :lol:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 06 юли 2013 23:27

Levskar_forever написа:Левски с рекорд в Европа ! Последната загуба на Левски в Европа като домакин беше през далечната вече 2009-а година. От тогава досега Левски има 9 мача у дома подред в Европа без загуба. Мачовете са срещу - Дъндолк, Калмар, АИК, Гент, Лил, Спортинг Лисабон, Спартак Търнава, Сараево и Иртиш Павлодар.

Този рекорд е непостижим, за никой друг отбор. Левски евробоеца на България, въпреки всичко. Мачовете без загуба у дома ще се увеличават в това съм убеден. ФАКТ !

Рекордът ни е от 10 мача, в периода- 1965/1974, а отборите са- Юргорден, Бенфика, Милан, Весманея, Санкт Гален, Гурник, Аустрия Виена, Спарта, Клуж, Динамо Берлин ;)

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 06 юли 2013 23:30

niki87 написа:
Levskar_forever написа:Левски с рекорд в Европа ! Последната загуба на Левски в Европа като домакин беше през далечната вече 2009-а година. От тогава досега Левски има 9 мача у дома подред в Европа без загуба. Мачовете са срещу - Дъндолк, Калмар, АИК, Гент, Лил, Спортинг Лисабон, Спартак Търнава, Сараево и Иртиш Павлодар.

Този рекорд е непостижим, за никой друг отбор. Левски евробоеца на България, въпреки всичко. Мачовете без загуба у дома ще се увеличават в това съм убеден. ФАКТ !

Рекордът ни е от 10 мача, в периода- 1965/1974, а отборите са- Юргорден, Бенфика, Милан, Весманея, Санкт Гален, Гурник, Аустрия Виена, Спарта, Клуж, Динамо Берлин ;)

Благодаря за корекцията колега, но този рекорд, ще го изравним с босненците и дай боже да го минем. Но в годините на демокрация сме лидер с тия 9 мача засега ;)

П.П. Кашу първо си изпий хапчетата за оросяване 8-)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 юли 2013 23:31

Levskar_forever написа: Казвам ти че това е рекорд. Браво на Левски 9 мача без загуба у дома в Европа и общо 4 години непобедени на Герена са си постижение за нашия скромен футбол.

9 мача без загуба за бг отбор в Европа си е постижение .ФАКТ.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 юли 2013 23:34

Ако отпаднете от Иртиш Павлодар, запазвате рекорда със сигурност. Последното ви равенство е провал отвсякъде и щом се разглежда по друг начин, съм притеснен за психичното ви здраве.
Говедар_завинаги с поредната си нелепица. Докога?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 06 юли 2013 23:35

Levskar_forever написа:
niki87 написа:

Благодаря за корекцията колега, но този рекорд, ще го изравним с босненците и дай боже да го минем. Но в годините на демокрация сме лидер с тия 9 мача засега ;)

Факт. В най-новата ни история Левски е номер 1, с европейски успехи, които трудно ще бъдат надминати( 1/4 финал, групи на ШЛ и 2 ЛЕ). отделно бихме отбори като: Рейнджърс, Хайдук Сплит, Брьндби, Славия Прага, Оксер, Динамо Букурещ, Марсилия, Удинезе, Киево, Лацио, Гент, Спортинг Лисабон...

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 06 юли 2013 23:37

tsonpen написа:Ако отпаднете от Иртиш Павлодар, запазвате рекорда със сигурност. Последното ви равенство е провал отвсякъде и щом се разглежда по друг начин, съм притеснен за психичното ви здраве.
Говедар_завинаги с поредната си нелепица. Докога?

Турци само, ще мечтаете за такива рекорди и мачове, които ние сме имали. 8-)

plamen-psv
Контакти:

Мнениеот plamen-psv » 06 юли 2013 23:40

Факт. В най-новата ни история Левски е номер 1, с европейски успехи, които трудно ще бъдат надминати( 1/4 финал, групи на ШЛ и 2 ЛЕ). отделно бихме отбори като: Рейнджърс, Хайдук Сплит, Брьндби, Славия Прага, Оксер, Динамо Букурещ, Марсилия, Удинезе, Киево, Лацио, Гент, Спортинг Лисабон...
Леле че гиганти на световния футбол сте победили хората за една година имат по 9 мача без загуба като домакини вие за 5 години и шум до бога.Аз бих се скрил някъде.

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 06 юли 2013 23:49

niki87 написа:
Levskar_forever написа:
niki87 написа:

Левскар съм , но е жалко да казваш кой сме били ... никой не в Европа не се хвали кой е бил , а какво е постигнал като 1/4 финал и т.н. ,а някои даже ги е срам ,че са стигнали само дотам . Групите в ШЛ са голямо постижение и също ни се падна и най-гадната група в историята за мен Еврошампион, шампиона на Англия и на Германия ... и представянето ни там нямаше какво друго да е освен антирекордно.Избийте си го от главата ,че и ЦСКА и Левски са нещо или са били нещо в Европа ...
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Върни се в “Архив”