Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brossy
Контакти:

Re: Левски шампион!

Мнениеот brossy » 19 май 2013 00:04

Аз мисля че още в сряда Левски ще бъде шампион.Пожелавам на Ботев да вземе това което му беше отнето есента и да зарадва милионите сини фенове.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Мнениеот ralka_levskarka » 19 май 2013 00:06

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:Защо никой не отчита факта, че преди 2 дена Левски игра 80 минути с човек по- малко, а днес зелените лежаха повече и от тях?

Щото сме шампиони ;) ;)

Явно да.
Интересни са просто, некви много надъхани, мача да не се отменя с един ден, не можело то така, а после се чудят само как да бавят времето.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 май 2013 00:06

we are the champions написа:
Udoji90 написа:Така е, почти сигурен шампион са. Според мен Петев направи огромна грешка да пази 0-0 срещу отбор, който преди 3 дни игра 120 минути + дузпи. И голям късмет имаха "Левски", но бяха по-настоятелният отбор.

Много точно казано Лудогорец един път си изпатиха така в Европа ама явно не разбраха ,че с пазене на резултат няма да стане.

Гола на Левски не беше от чиста ситуация,всичко беше късмет,както и,че Разград изпуснаха 3 пъти сами срещу вратаря,за първи път Петев изводи мача много добре,може би Гъргоров щеше да е по-полезен от Декото,но вече всичко е свършило
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 19 май 2013 00:07

xxxx написа:Мен лично като меко казано луд фен на Левски ме е срам че този отбор ще стане шампион :!: С треньор само мотиватор без тактика се стига само до Сараево :(

За утре не мисли,наслади се на момента.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 19 май 2013 00:07

Udoji90 написа: Така е, срещу Динамо З пак Петев имаше за мен най-голяма вина, като закъсня със смените в първия мач. Днес пък просто ме уби с тази смяна, при която извади играч като Марселиньо, който умее много добре да задържа топката, и пусна трети опорен халф в лицето на Бургзорг, който пък имаше лошия късмет да отклони топката и да излъже вратаря си.
Което показва, че и Петев е част от директивата и никой и нищо не може да спре синия октопод.
Честита победа Левскари. Победа дошла с малко късмет, много дух и основната роля на публика каквато в Ловеч и Разград никога няма да има.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 19 май 2013 00:08

lisynger написа:
we are the champions написа:
Udoji90 написа:Така е, почти сигурен шампион са. Според мен Петев направи огромна грешка да пази 0-0 срещу отбор, който преди 3 дни игра 120 минути + дузпи. И голям късмет имаха "Левски", но бяха по-настоятелният отбор.

Много точно казано Лудогорец един път си изпатиха така в Европа ама явно не разбраха ,че с пазене на резултат няма да стане.

Гола на Левски не беше от чиста ситуация,всичко беше късмет,както и,че Разград изпуснаха 3 пъти сами срещу вратаря,за първи път Петев изводи мача много добре,може би Гъргоров щеше да е по-полезен от Декото,но вече всичко е свършило

ИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 май 2013 00:08

bojo0o0o94 написа:Уникално!
http://vbox7.com/play:f8106d2192

абсолютно . Ники Митов не знае къде се намира :mrgreen:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 май 2013 00:08

brossy написа:Аз мисля че още в сряда Левски ще бъде шампион.Пожелавам на Ботев да вземе това което му беше отнето есента и да зарадва милионите сини фенове.

А на Литекс,Локо Сф,Черно море,Миньор пожелаваш ли същото,че и на тях им бе отнето нещо пролетта ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 19 май 2013 00:09

Честита Ви "спечелена" титла. Този мач ви беше може би измежду 4-5 истински и с късмет го докарахте до победа. Няма как да не станете шампиони. Лично за мен сте най-слабият шампион на БГ откакто Славия стана през 1996. ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 май 2013 00:09

DrAvalanche написа:
Udoji90 написа: Така е, срещу Динамо З пак Петев имаше за мен най-голяма вина, като закъсня със смените в първия мач. Днес пък просто ме уби с тази смяна, при която извади играч като Марселиньо, който умее много добре да задържа топката, и пусна трети опорен халф в лицето на Бургзорг, който пък имаше лошия късмет да отклони топката и да излъже вратаря си.

Което показва, че и Петев е част от директивата и никой и нищо не може да спре синия октопод.
Честита победа Левскари. Победа дошла с малко късмет, много дух и основната роля на публика каквато в Ловеч и Разград никога няма да има.

[offtopic]Никъде в коментара си дори не съм намеквал нищо за директива. Не знам защо мислиш, че като ме цитираш, мнението ти ще придобие повече смисъл. ;) Честито все пак - днес победата си я заслужихте като цяло.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”