Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Пресконференция на Бойко Борисов

Мнениеот Заклет Левскар » 19 фев 2013 14:48

iori написа:
Заклет Левскар написа:Който и да си отиде, който и да дойде ще е все същото. И аз да дойда ще гледам за 2-3 год. (зависи колко ще ме търпи народа) да оправя живота на децата си, че чак и на внуци и пра-внуци. Ама по-нагла напаст от комунягите не съм виждал. Станишев, Р.Овч. , Р.Петков, Кунева, Петър Димитров..... направо нямам думи.

Е това мислене ни закопава, значи който дойде с парата си готов да се надупиш само и само да си добре материално, а другите да го дишат. Малко ни било 500 години робство.

Ако ми кажеш.че някой през последните 23 год. е дошъл на власт с по-различно намерение от това с което и аз ще съм , ако съм на власт , ще ти се изсмея.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Даниела Пеловска представител на протестиращите ?

Мнениеот Theos » 19 фев 2013 14:48

child in time написа:
Theos написа:
child in time написа:Че тя си е партиен кадър как и от къде на къде тая е представител на протестиращите! И защо Тиквата се изниза като мокра връв без да даде и един разумен отговор?

Ти коя пресконференция гледа? Със сигурност не и на Бойко Борисов!

Същата на която гузен Бойко нищо не каза освен за магистралите и колко са лоши от тройната! ;)

Без да се заяждам, но ще ти кажа да гледаш в началото когато отговори на въпросите за ЕРПтата, другите въпроси на журналистите бяха изключително тъпи и бяха повече за Дянков отколкото за друго. Ами да човека поне остави магистрала която ползваме, а другите оставиха по едно лайно нищо повече.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 фев 2013 14:49

Hahaha1 написа:От таванската на ваще? :roll:

Аз тебе не мога да те разбера,каква ти е целта в тоя форум?Всяко мнение ти е свързано с Русия!! Какво толкова искаш да покажеш дето ние не го виждаме :shock: :? ?!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 фев 2013 14:51

Ето пресконференцията на Б.Б. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1782375

Човека може наистина да не е чул или разбрал нещо от нея и за това да обвинява Б.Б.,че се е изнизал без да даде отговори на зададените му въпроси.Всеки греши.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

nepravda

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 14:51

child in time написа:
Theos написа:
child in time написа:Че тя си е партиен кадър как и от къде на къде тая е представител на протестиращите! И защо Тиквата се изниза като мокра връв без да даде и един разумен отговор?

Ти коя пресконференция гледа? Със сигурност не и на Бойко Борисов!

Същата на която гузен Бойко нищо не каза освен за магистралите и колко са лоши от тройната! ;)

Имах друго мнение за локомотивци /но ти си изключение навярно ,като има един батманлевски същият като теб/, а и за Пловдив, един традиционно десен град.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 19 фев 2013 14:52

Заклет Левскар написа:
iori написа:
Заклет Левскар написа:Който и да си отиде, който и да дойде ще е все същото. И аз да дойда ще гледам за 2-3 год. (зависи колко ще ме търпи народа) да оправя живота на децата си, че чак и на внуци и пра-внуци. Ама по-нагла напаст от комунягите не съм виждал. Станишев, Р.Овч. , Р.Петков, Кунева, Петър Димитров..... направо нямам думи.

Е това мислене ни закопава, значи който дойде с парата си готов да се надупиш само и само да си добре материално, а другите да го дишат. Малко ни било 500 години робство.

Ако ми кажеш.че някой през последните 23 год. е дошъл на власт с по-различно намерение от това с което и аз ще съм , ако съм на власт , ще ти се изсмея.

Как да ти кажа като няма такъв ,защото всички са рожби на една система. Заслужаваме си съдбата, не може всички да минем през властта и да се награбим за поколенията - някой трябва и да работи и да плаща.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Мнениеот mistreated » 19 фев 2013 14:53

Най-голямата грешка ще е, ако хората се приберат от улицата. Днешната пресконференция беше пълна смрад. Действията на БСП и ДПС - пълна смрад. Кунева вчера я гледах по Нова - абсолютно никаква компетентност по всички въпроси.
Аз не виждам изход от ситуацията. Никой не иска тези политици вече, независимо коя партия представляват. Хората искат да спра да ги лъжат и крадат. Има ли още някой тук, който да не разбира за какви кражби става на въпрос. Не ми се правете на сини и червени, на станишевци, борисовци или догановци. Разберете, че всички ни го бутат до дъно, а ние само разтваряме по-широко бузи и викаме "Може още малко".

Задължителна е промяна на конституцията и промяна на изборния закон. Задължителен мажоритарен избор и право на отвод на депутати от страна на гражданите. Това е първата стъпка към по-добро бъдеще, друго спасение няма. И протести, много протести. Никога вече не трябва да се мълчи, когато всички виждаме, че ни крадат и лъжат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 фев 2013 14:54

Аз бях до тук с протестите.
Явно се вижда, че организаторите, които се обявиха против Пеловска и я обвиниха, че е предала България имат съвсем други намерениа, от това да се започне ревизия на ЕРП и в енегригийният сектор, разследване на подписалите договорите с тях и съд за ощетилите държавата с милиарди чрез тези договори. Тези които я обвиниха в предателство искат оставка на Правителството и като стане това, кой ще изпълни тези искания, Р. Овч, Доган и Станишев ли или точно това е целта да се прикрият далаверите? Аз няма дъ бъда инструмент в ръцете на политическите провокатори с техните искания за оставка, не за това повечето хора са на улицата, а да започне да се чисти държавата от престъпни политици и тунеядци, докарали народа до мизерия. ГЕРБ също имат вина за това, но за момента единствено те могат да започнат това прочистване, тъй като при оставка на Правителството, всичко ще бъде прикрито и енергийната мафия ще продължава да ни ограбва.

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 19 фев 2013 14:56

Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 19 фев 2013 14:57

Hahaha1 написа:http://www.blitz.bg/news/article/183217?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=beshared
БЕЗСРАМНИК!

СерГЕЙ ти ли си бе? :lol:

Върни се в “Архив”