becks32milan написа:Агуеро, Тевез, Лавеци, Пасторе ?
Мда, тях ги пропуснах, но откакто Кун напусна Примера нямам поглед над играта на нито един от тях, а и съгласи се, че не могат да играят всичките заедно на терена? Кой по-напред да пуснат?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Агуеро, Тевез, Лавеци, Пасторе ?
megan fox написа:becks32milan написа:Агуеро, Тевез, Лавеци, Пасторе ?
Мда, тях ги пропуснах, но откакто Кун напусна Примера нямам поглед над играта на нито един от тях, а и съгласи се, че не могат да играят всичките заедно на терена? Кой по-напред да пуснат?
Los Che написа:Argentina at the 2008 Summer Olympics
Argentina national football team
Lautaro Acosta Javier Mascherano
Sergio Agüero Lionel Messi
Éver Banega Luciano Fabián Monzón
Diego Buonanotte Nicolás Pareja
Ángel Di María Juan Román Riquelme - капитан
Federico Fazio Sergio Romero
Fernando Gago José Ernesto Sosa
Ezequiel Garay Óscar Ustari
Ezequiel Lavezzi Pablo Zabaleta
защо примерно Ето'О също със Шави и Иниеста зад гърба не успяваше да бележи толкова много като Меси, въпреки, че камерунеца си е доказана голова машина?! Хайде дай смислен отговор!
becks32milan написа:megan fox написа:becks32milan написа:Агуеро, Тевез, Лавеци, Пасторе ?
Например да се играе 4-3-3. Център нападател Агуеро/Тевез, отляво Лавеци, отдясно Меси и в центъра на халфовата линия Пасторе.
megan fox написа:becks32milan написа:Агуеро, Тевез, Лавеци, Пасторе ?
smoothc написа:защо примерно Ето'О също със Шави и Иниеста зад гърба не успяваше да бележи толкова много като Меси, въпреки, че камерунеца си е доказана голова машина?! Хайде дай смислен отговор!
1.Защото са коренно различни играчи,а и Меси чисто индивидуално е много над Ето'о 2.Най-вероятно защото е нямал тази свобода на действие,която му е дадена в Барселона.
megan fox написа:becks32milan написа:megan fox написа:becks32milan написа:Агуеро, Тевез, Лавеци, Пасторе ?
Например да се играе 4-3-3. Център нападател Агуеро/Тевез, отляво Лавеци, отдясно Меси и в центъра на халфовата линия Пасторе.
Ок и получаваш бомбастично нападение - факт, а кой ще го захранва с топки?
magga написа:megan fox написа:becks32milan написа:Агуеро, Тевез, Лавеци, Пасторе ?
След като ми се покри на мен, сега защо говориш пак глупости
Поне Аржентина имат вариативност в състава, която много малко други държави имат и все пак са пълна дупка, а Меси да е играл за някакъв медал на Световно първенство ? Може би трябва да питаме некадърните германци и на 90% съм сигурен, че Меси световна титла няма да види с националния отбор, докато преди от мен изброените играчи са играли поне за някакъв медал
Че дори и Роналдо си има сребро от ЕП, докато Меси има ... е нека си има златните му топки
и аз не водя спора, за де о в полза на КР, а че има поне 10 други, които не са по-малко заслужили през тези 4 години !!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта