Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот sin4ec » 03 сеп 2012 21:20

Ний сме много уплашени и се стряскаме насън. Има между впрочем в мрежата много хубав материал за Стойков и Стойча, за отношенията между тях и прочее... И за Локо М. Но нейсе-плашила колкото щеш!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 03 сеп 2012 22:11

GOLEADOR написа:За мен е ясно,че дойде ли Ицо на Армията,плаката вдиган от подуянци "Махнете Стойчо-спасете Левски" ще бъде заменен с такъв против Стоичков.И за това превантивното плюене по него не ме изненадва.Така действат подуянци,приемам го,страх лозе пази!

Ама направо сме умрели от страх , аз не мога да спя по цели нощи ,за другите не знам как е :twisted:
Помните ли как бръщолевихте същите глупости ,но с главен герой Стойчо, а сега историята е същата само с друг персонаж.

Между другото не знам как успявате да надуете балона отново за пореден път ,като преди това е бил спукан с невероятна сила :?:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 сеп 2012 15:55

flo написа:
GOLEADOR написа:За мен е ясно,че дойде ли Ицо на Армията,плаката вдиган от подуянци "Махнете Стойчо-спасете Левски" ще бъде заменен с такъв против Стоичков.И за това превантивното плюене по него не ме изненадва.Така действат подуянци,приемам го,страх лозе пази!

Ама направо сме умрели от страх , аз не мога да спя по цели нощи ,за другите не знам как е :twisted:
Помните ли как бръщолевихте същите глупости ,но с главен герой Стойчо, а сега историята е същата само с друг персонаж.

Между другото не знам как успявате да надуете балона отново за пореден път ,като преди това е бил спукан с невероятна сила :?:

Какви балони,та нас никой не ни брои за живи,а вие още настоявате да махнем Стойчо,щото това било най-доброто за ЦСКА!Както вече много пъти съм казвал , левскарите всячески искат да разкарат Младенов от ЦСКА,а армейците се молим Батков да върне Гонзо начело на сините и това е защото никой не желае доброто на другия.
П.П.
Вън боклуците от ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 сеп 2012 20:14

"Вие сте грамотни хора и знаете правилата на УЕФА какви са, особено последните промени, които се направиха. При неплатена една заплата всеки е свободен да разтрогва договора си по вина на клуба. Ако исках да я взема тази неустойка, досега да съм го направил. Но не това е моята цел. Знаете, че приятелите се познават в трудните моменти. Още повече аз съм един от хората, които милеят за клуба, и никога не бих направил подобно нещо“, сподели Младенов.

източник:Гонг.бг
http://gong.bg/view_article.php?article_id=295763

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 сеп 2012 21:13

Сега е редно журналистите,който писаха за комисионните да покажат документи или да се извинят!И все пак живеем в шибана държава където всеки говори каквото си иска и не носи отговорност за думите си!Благодаря ти Стойчо че си при нас!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 сеп 2012 11:06

Г-н Младенов е достатъчно добър треньор, за да води отбор като ЦСКА или всеки един друг водещ отбор в България. Колкото до това дали е мошеник и сметкаджия смятам, че е смехотворно и е пълна измислица. Тази неистина се лансира в интернет и се повтаря по 100 пъти, докато придобие някакъв мащаб на реалност. Показателно е, че обвинението дойде без грам доказателства.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 сеп 2012 11:12

Кировец написа:Г-н Младенов е достатъчно добър треньор, за да води отбор като ЦСКА или всеки един друг водещ отбор в България. Колкото до това дали е мошеник и сметкаджия смятам, че е смехотворно и е пълна измислица. Тази неистина се лансира в интернет и се повтаря по 100 пъти, докато придобие някакъв мащаб на реалност. Показателно е, че обвинението дойде без грам доказателства.

Именно!Типично по милиционерски една лъжа повторена 100 пъти става истина! ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 сеп 2012 11:37

Опитват се да му го върнат за ДИРЕКТИВАТА, но той в крайна сметка се оказа прав за нея.
КАК "Л" СЕ ОЗОВА В ЗОНА ЕВРОПА и за 1 кръг се случи истинско чудо? Този въпрос е много по-интересен и в пъти по-показателен за реалността на българската футболна джунгла.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 сеп 2012 13:06

BRF написа:
Кировец написа:Г-н Младенов е достатъчно добър треньор, за да води отбор като ЦСКА или всеки един друг водещ отбор в България. Колкото до това дали е мошеник и сметкаджия смятам, че е смехотворно и е пълна измислица. Тази неистина се лансира в интернет и се повтаря по 100 пъти, докато придобие някакъв мащаб на реалност. Показателно е, че обвинението дойде без грам доказателства.

Именно!Типично по милиционерски една лъжа повторена 100 пъти става истина! ;)

Е,те (левскарите) точно на такива лъжи разчитат.Да не забравяме , че така ни пробутаха легендата за Гунди и първият български гол на Уембли (а той е всъщност трети).Така,че тези шменти капели не са за подценяване и те не случайно разчитат на тях.Така ограбват труда на други спортисти и си приписват активи които не са техни за да изградят своята синя митология,е вярно,че тя е лъжовна,но като я повтарят 100 пъти и ето ти левскарската истина.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 сеп 2012 15:42

Кировец написа:Опитват се да му го върнат за ДИРЕКТИВАТА, но той в крайна сметка се оказа прав за нея.
КАК "Л" СЕ ОЗОВА В ЗОНА ЕВРОПА и за 1 кръг се случи истинско чудо? Този въпрос е много по-интересен и в пъти по-показателен за реалността на българската футболна джунгла.

А, два или три бяха кръговете, а най-потърпевши бяха Черноморец! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”