Вие сериозно ли вярвахте, че Томов ще е спасителят ?! Този човек като каже "добро утро" вижте дали слънцето не залязва

Не знам защо се залъгвате, че нещо ще се промени със Сашето. 3 години Лудогорец са шампиони, преди това беше ерата на Литекс, преди това ЛЕВСКИ игра е Европа заради това, че червените имаха проблеми с лиценза. Та има-няма от 7-8 години двата отбора просто живуркат в България, водят по 6-тима нови всеки трансферен прозорец и махат още толкова. Дължат пари на играчи и треньори. Та кво се чудите как двата отбора може и да не вземат лиценз ?! Най-нормалното нещо се случи! Аматьорско управление от години и ето ги фактите! И стига с тези илюзии да титла, мачове в Европа и т.н. Айде клубът да не е на загуба всеки месец и тогава да си мисли за Европа. Няма и нищо странно какви играчи предпочитат родните клубове- никой не иска да взима заплата с два месеца закъснение и да не се знае бъдещето на клуба. Преди 2-3 седмици казах на някого от вас (Кировец или Тео), че няма да станете шампиони, защото минаха три мача с отбори от първата шестица (Локо Сф, Берое и Ботев), а ЦСКА не вкара гол и загуби и трите двубоя. И не го казах, защото съм левскар и искам да се заяждам, а защото това са фактите и гледам реално на нещата. Стига с тая илюзия, че някой в България ще се противопостави на Лудогорец. Може да викаме всякак на Домусчиев, ама в Разград се работи, футболистите имат прекрасни условия, взимат огромни заплата и играят футбол, а не се опитват да спукат топката цял мач! Отборът играе в Европа и за последните 3 години е спечелил 25 млн. евро ! САМО от турнирите, без продажба на играчи! В същото време в ЛЕВСКИ и ЦСКА продават акции в опит да си осигурят пари за заплати за няколко месеца! Сашо Томов споделя във фейса банковата сметка, а ЛЕВСКИ прави кампания в цяла България за набиране на средства. Не знам дали виждате разликата в опитите за финансиране на клубовете. Повече не мисля, че има какво да добавя. Всичко е ясно и на малките деца и няма нужда да се залъгваме за състоянието на отборите