Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Ботев остава в групата

Мнениеот ivo77 » 01 юни 2009 01:24

Mecho-Cuh написа:
birata1912 написа:А ВЕ СЕЛЯЦИ СТАРО ГАЗОРСКИ Я В ГЬЗА.................. :lol: :lol:

Гражданино от пловдив(брестник,труд,хисаря,маноле,войводиново или кой знае от къде?)
Поздравих ви за оставането което беше искренно!!!
Харесвам мачовете със вас за това наистина съм щаслив че оставате.Просто искам да осъзнаете,че не сте извънземни и реалноста е малко по-различна от "над 10 000" "пощурял пловдив" "убииствата над селския" "всички буфери са от столипиново" и "без ботев няма българия" следва и 3-тия по големина град да казва на 6-тия село!!!
Айде малко слез на земята и гледайте реално. Успех другата година и дано не се налага да треперите до край.

ПЛОВДИВ е втори по големина и население в БГ, по данни от тази година. Айде проверявай си малко информацията преди да пишеш. http://news.plovdiv24.bg/86450.html

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 01 юни 2009 13:04

Заралии още не са се върнали в А група и вече надуват мускули.Само че фактите са малко по-различни.
1.След последното официално преброяване 3-ия по големина град все още си е Варна.
2.Стара Загора е извън топ 5
3.Незначителния ви отбор никога няма да бъде дразнител за нас, колкото и да ви се иска.
4.Ето ви и великата посещаемост на великия ви отбор на вликия ви стадион с звучното име "Храма" :lol:
http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=5&jj=1&mm=57
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 01 юни 2009 15:20

е те щото са в Б групе бе. Затва е малко. Кат дойдат в А тогава ще им се завърнат феновете по стадиона и може да стигнат до 3-3500 на мач :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 01 юни 2009 15:47

Останахме някак в тая майсторска група, което ми се струва по-скоро лошо, защото и догодина ще търпим наш'Митко, а разните му селски отборчета ще продължават да ни лупкат...
Не виждам защо трябва се заяждате с момчето от Стара Загора, нито са ни на нивото като публика, нито като история, нито като традиции, пък да не говорим, че половин Стара Загора се омъжи, живее и работи в "третия по големина град" :) Иначе Берое са един от клубовете, които имат запазено място в А групата, най-малкото заради качествените турове и лесните квалитетни мацки, нищо че малко миекат 8-)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
alive
Контакти:

СЛУЖИТЕЛИ НАПУСКАТ БОТЕВ, ТЕРЕНЪТ ЗАГИВА

Мнениеот alive » 01 юни 2009 17:00

Стадион „Христо Ботев" в Пловдив, на който Ботев играе домакинските си мачове е на път да остане без хора, които да се грижат за поддръжката му. Това стана, след като днес петимата работници подадоха молби за напускане на работа. Мотивът им бе, че не са получавали заплати от февруари тази година и не виждат перспектива да си вземат заработените надници. Всички те бяха категорични, че започват да си търсят друга работа, тъй като и те хранят семейства. Те добавиха, че са издържали досега най-вече заради битката на Ботев да остане в "А" група и след като това е станало не виждат за какво да идват на стадиона.

Техният началник Стойчо Димитров обяви, че също напусне работа. „След като хората ми се махат, аз няма какво да правя повече на стадиона. На кого да бъда началник, на себе си ли?, риторично попита Димитров.

Той добави, че е положил големи усилия да убеди своите подчинени да останат на работа поне до мача с Вихрен.

Последва бърз разговор по телефона с президента Димитър Христолов, който спешно замина за София да търси пари от ЦСКА от продажбите на Йордан Минев и Дормушали Саидходжа.

„Разбирам затрудненията на работниците. Призовавам ги да проявят още малко търпение. Ще направя всичко възможно да им платя до петък", обеща по мобилния телефон Димитър Христолов.

Спортно-техническият директор в оставка Сава Савов проведе едночасов разговор с работниците, като ги помоли да изчакат още малко с обещание, че клубният президент ще успее да осигури пари. Неговите молби дадоха резултат и работниците се съгласиха да не напускат до края на седмицата.

„Всички сме радостни, че Ботев остана в „А” група. Проблемите обаче не са се решили след победата ни над Вихрен (Сандански) с 3:1. Тепърва предстои лицензиране на стадион „Христо Ботев", а спортният комплекс не може да бъде приведен според изискванията на БФС без труда на работниците и допълнително финансиране", уточни Стойчо Димитров.

От своя страна Димитър Христолов похвали футболистите на Ботев за морала, който проявиха, като се бориха без пари и оставиха тима в „А" група. Той обеща до петък да изплати на играчите дължимите заплати и премии. Димитър Христолов обеща да даде по 2000 лева на футболистите за победата над Вихрен с 3:1 в неделя

АЙДЕ ,МАХАЙ СЕ ВЕЧЕ БЕ СЕЛЯНДУР!
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: СЛУЖИТЕЛИ НАПУСКАТ БОТЕВ, ТЕРЕНЪТ ЗАГИВА

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 юни 2009 17:06

Фенклубовете трябва да организират нещо!Селянина трябва да си иде незабавно.

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 01 юни 2009 17:09

ОСТАНАХМЕ В ГРУПАТА.МИСЛЯ,ЧЕ АТАКИТЕ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДАТ МНОГО ПО-КРАЙНИ...
Последна промяна от Darina на 01 юни 2009 17:13, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 юни 2009 17:11

alive написа:ОСТАНАХМЕ В ГРУПАТА.МИСЛЯ,ЧЕ АТАКИТЕ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДАТ МНОГО ПО-КРАЙНИ...

Аз съм "ЗА"!

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 01 юни 2009 17:16

НЯМА НАЧИН.НЯМА КОЙ ДА ГО ПУСНЕ ДА СИ РАЗВЯВА КОНЯ И ДА ЗАПОЧНЕМ НОВОТО ПЪРВЕНСТВО ОТНОВО КАТО АУТСАЙДЕРИ.МИСЛЯ,ЧЕ СЕЛЯНИНЪТ СИ ИЗИГРА КОЗОВЕТЕ.НЯМА ПАРИ...ДОРИ И ДА ВЗЕМЕ НЯКОЙ ЛЕВ ОТ ЦСКА,ИМА ДА ПЛАЩА НА ФУТБОЛИСТИТЕ,НА РАБОТНИЦИ И ТН...АКО НЕ СЕ МАХНЕ,ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИЗПАДНЕМ.ВИЖДА МУ СЕ КРАЯТ...
Последна промяна от Darina на 01 юни 2009 17:18, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 юни 2009 17:18

alive написа:НЯМА НАЧИН.НЯМА КОЙ ДА ГО ПУСНЕ ДА СИ РАЗВЯВА КОНЯ И ДА ЗАПОЧНЕМ НОВОТО ПЪРВЕНСТВО ОТНОВО КАТО АУТСАЙДЕРИ.МИСЛЯ,ЧЕ СЕЛЯНИНЪТ СИ ИЗИГРА КОЗОВЕТЕ.НЯМА ПАРИ...ДОРИ И ДА ВЗЕМЕ НЯКОЙ ЛЕВ ОТ ЦСКА,ИМА ДА ПЛАЩА НА ФУТБОЛИСТИТЕ,НА РАБОТНИЦИ И ТН...АКО НЕ СЕ МАХНЕ,ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИЗПАДНЕМ.ВИЖДА МУ СЕ КРАЯТ...

Господ те чул,но в действията на селския хитрец няма нищо логично.

Върни се в “Архив”