petrof написа:emil написа:petrof написа:Е то много ясно че ще има от цяла България, защото Левски, както и ЦСКА в София нямат никакви фенове. Голямата маса техни фенове са от затънтени селца и паланки... На мачовете има в София има по 500 човека, а в провинцията 3 пъти повече. По голямо доказателство от това, че фенската им маса от от дълбоката провинция няма...
eeeeeeeeeeeeeeeeeee малко се поизложи ми се струва.ТИ ОТ КЪДЕ СИ?
Това от къде съм няма никакво значение... Просто казвам една очевадна истина , която както казах се отнася и за Левски и за ЦСКА. Как ще ми обясниш например факта че на мач на Левски във Варна, в Бургас или в Благоевград те имат повече фенове от колкото ако мача е в София... Не се заяждам... Просто е факт...
Много просто - изглежда ти така,защото клетката е малка

Плюс това,не всеки може да бие 500 км всяка седмица за да гледа Сините в София ! По-евтино е,да ги гледаш на 250 км от родното ти място

Още повече,че повечето мачове на Герена ги гледам и мога да ти кажа,че далеч не са 500 човека,а под 3 000 на мач почти не падаме ! За дербита се събираме и по повече - Основно от София ! Вечното Дерби не го слагам в това число.А искаш да ми кажеш,че преди 1989-та когато се е изисквало гражданство,за да живееш в София и на стадиона е имало към 50 000,всички са били от село ?

И в град който е 3 000 000 няма да се намерят Левскари да напълнат Герена,която е 25 000 след ремонта ???

Истината е,че няма фенове по стадионите,защото всички знаем къде се "играе" футбол в България,както и за тоталната липса на интерес от страна на държавата да инвестира в родния спорт ! Да не говорим,че родната ни действителност се сравнява с английската и испанската,която гледаме по телевизията ! Друг е въпроса,че единствено Левски,ЦСКА,Ботев и Локото имат агитки ! Не се заяждам,просто казвам