Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Re: Със Стоилов и Бербатов напред!!!

Мнениеот Keanu^Reeves » 03 фев 2009 04:13

igrehhiks ли си не те знам какъв си, но по-глупав човек като теб не бях чувал!

Любо Пенев дето е от тво отбор - беше с 3 класи над Димитър Бербатов, а за Наско Сираков да не говорим! Наско Сираков има 2 гола на Световни Първенства, бербатофф колко има не ми е ясно? Игра на Европейско и не можа да вкара нито един. Бербатофф е един консуматор, който чака да му сложат топката на крака пред гол-линията, че да я довкара. Ма, когато излезе сам срещу вратаря и се насира, пресен спомен е мача Левски-ЦСКА, когато на 2 пъти сам срещу Иванков се спъваше в Терена!

Ето ти Любо Пенев и Наско Сираков, които се раздаваха и правеха уникални неща като Център-Нападател, че чак носталгия ме хваща като си спомня, винаги са се борили и са били биткаджии на терена! Освен това сами са си изработвали Головете не да седят на Гюмето да чакат някой да им сложи топката на крака!
А като прибавим Христо Стоичков от ляво и Емо Костадинов от дясно ето ти мечтания отбор!
А сте ми тръгнали да ми правите от Мухата слон с тоз бербатофф, щото от 15 години насам България няма нито един Свестен Футболист!!!!

Последния Велик Футболист, който игра за България беше Красимир Балъков, който помогна на България да победим Белгия и Хърватия с по 2:0, и след това, като напусна, едвам се добрахме до Евро'2004, Хикс 2:2 с Белгия и падаме в Хърватия, добре, че имахме огромна преднина и си запазихме 1-вото място, че се класирахме в Португалия.
Ама там си пролича какви Футболисти имаме, включително и Бербатов, на който му е виновна Защиатата, че вкарай 1-2 гола, та нека паднем 5-1, 5-2!!! А той нито един не вкара, всички мачове с 0! Накрая ни лепнаха прякора Нулгария!
Аве жалка История!!!!

Онзи, който създаде темата и каза, този отбор да надмине онзи от САЩ'94 просто е много Неудачно да се правят каквито и да било сравнения между двете селекции, защото само като сравниш Бербатов с Любо Пенев или Наско Сираков, на поста Централен Нападател и вече на всички им става ясно, че отбора от САЩ'94 е ненадминат и Велик! Да не правим сравнения между Мартин Петров и Стоичков, защото няма смисъл, Камата е 1 път носител на Златна Топка и 2 пъти 2ри на Франс Футбол. 1 път става Футболист номер 1 в Света, и 1 или 2 пъти 2-ро място, Голмайстор на Световно, това е положението! Къде сте ми тръгнали цялата футболна общественост да ми правите от Бербатофф Герой., Неманя Видич играе от 3-4 години в Манчестър Юнайтед стана Европейски Шампион през Май'2008 с тях, ама такова чудо в Сърбия бас държа че не е имало, да правят герой от един играч!!!

mts13
Контакти:

"ЛЕВСКИ" е най-добрия отбор в България

Мнениеот mts13 » 03 фев 2009 12:40

"ЛЕВСКИ" е най-добрия отбор в България защото:
1. "ЛЕВСКИ" има най-много спечелени купи -63 (25-шампион,29-национална купа,включително 3-царска купа,2-суперкупа,3-купа на съветска армия след 1981 год.,4- Улпия Сердика-официален турнир)
2. "ЛЕВСКИ" има положителен баланс срещу всички съществуващи в момента отбори,т.е "ЛЕВСКИ" в преките двубой е тотално по-добър
3. "ЛЕВСКИ" е най-дълго печелил на Европейската сцена - 14 мача за една година, на фона на цялостното изключително слабо представяне на българските отбори в Европа
4. В най-успешния национален отбор на България от 1994 год. половината от тиулярите бяха подготвени от "ЛЕВСКИ",приноса за най-доброто класиране на България беше най-голям на "ЛЕВСКИ"

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: "ЛЕВСКИ" е най-добрия отбор в България

Мнениеот Angoff » 03 фев 2009 12:48

Защо е нужно да търсите конфликти ?
Очеизвадно е че зад тъпотия по горе стои идиот в червено вероятно на 15-16 г. ... ся като се тръгне да се отговаря от другите идиоти в синьо и червено ... сеир да става пф :evil:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 03 фев 2009 12:52

мхм......Левскар съм и тия факти са ми доста приятни......единствено не съм съгласен с последния зашото националния отбор не се прави от играчи на Левски или на цска , а от Българи.

mts13
Контакти:

Мнениеот mts13 » 03 фев 2009 12:57

Че то целия форум е сеир,да не би някой да влиза в него за нещо друго? Впрочем написаното по-горе е вярно,а това да подготвиш играчи за националния ,говори за тебе като за най-добър

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 03 фев 2009 13:00

mts13 написа:"ЛЕВСКИ" е най-добрия отбор в България защото:
1. "ЛЕВСКИ" има най-много спечелени купи -63 (25-шампион,29-национална купа,включително 3-царска купа,2-суперкупа,3-купа на съветска армия след 1981 год.,4- Улпия Сердика-официален турнир)
2. "ЛЕВСКИ" има положителен баланс срещу всички съществуващи в момента отбори,т.е "ЛЕВСКИ" в преките двубой е тотално по-добър
3. "ЛЕВСКИ" е най-дълго печелил на Европейската сцена - 14 мача за една година, на фона на цялостното изключително слабо представяне на българските отбори в Европа
4. В най-успешния национален отбор на България от 1994 год. половината от тиулярите бяха подготвени от "ЛЕВСКИ",приноса за най-доброто класиране на България беше най-голям на "ЛЕВСКИ"

Сега в България е най-добър,а наесен- в Европа и света.....по-добър е,дори и от БАТЕ и Жилина,но остана наразбран.Сега е в трепетно очакване на Ягодина и Дюделанж. :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 03 фев 2009 13:02

Пич Левскар съм,ама нещо ме съмнява ти да си такъв.Защо търсиш конфликтите като е ясно,че ще станат такива
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

mts13
Контакти:

Мнениеот mts13 » 03 фев 2009 13:12

Не разбрахте ли ,че извън България българските отбори са били винаги слаби.Така,че докато не спечели някой някаква купа ,да си говорим за спечеленото у дома

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 фев 2009 13:16

"ЛЕВСКИ" е най-добрия отбор в България защото:

Смятам че е под достойнството ми да отговарям на такива безмислици.Преди да правиш тия слабоумни изводи си изясни критериите,по които искаш да правиш сравнения.Първо погледни кой клуб колко национални играча е дал!После сравни спечелените шампионски титли!Прегледай участието на всичките отботи в международните турнири!За мезе виж кой наш отбор как,колко пъти и срещу кого се е излижил при участието си в тия турнири,и най-накрая прави някаква класация!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 03 фев 2009 13:30

1994 - Левскарите били с приноса ни за 4-то място в света. Чек бе ЦСКА-р ни класира . ЦСКА-р стана, Голмайстор на Св. Първенство. ЦСКА-ри вкараха и двата гола с/у Германия. Единствения Левскар с по-стойностна заслуга за 4-то място е Перуката. Но това да пускаш тема, с това кой с каква заслуга е помогнал за 4-то място е несериознно. Всеки в това поколение е с своята голяма, стойнност.
Изображение

Върни се в “Архив”