Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
asdfghj

Re: От Левски искат звездата на Черноморец - Жужу безплатно

Мнениеот asdfghj » 31 дек 2011 18:26

На всички съфорумници пожелавам сибирско здраве, еврейско богатство и циганска любов!
Честита нова година!

konvoec
Контакти:

Re: Това се казва нахалство !

Мнениеот konvoec » 31 дек 2011 18:31

blue avalanche написа:А да поискаш за футболист като Старокин 200хил. + играч,не е наглост... :o

ХАХАХАХАХАХХАХА.... Тамън се чудех как да го нахрана, но тва е достатъчно.. ХАХАХАХХАХ !!!!!!
НАГЛОСТ ГОЛЕМА, ЕЙ!!! :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 яну 2012 18:39

Тая тема е безумна :lol: Кой болен мозък би помислил, че някой е склонен да направи такава оферта към един от най-конвертируемите играчи на Черноморец, да не кажа и в първенството като цяло. Освен това, един колега вече прасна линк с интервю на Киряков, по което съдим че пеминаването при турчата е въпрос на договорка на личните условия, които от своя страна едва ли ще са по-лоши от тези в Черноморец, така че ...

[offtopic]Успешна Нова година на всички и чакаме следващото заглавие. Прогнозирам нещо от типа на "Левски иска да привлече Мишо Александров срещу един приятелски мач Левски-Лудогорец" :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот TristaNNN » 01 яну 2012 19:14

LaRgO написа:
turbogena написа:
LaRgO написа:Е, как Калво да се представя добре като нямахме треньор ? Някой трябваше да му дава наставления как да действа по време на мач, да му дава тактически указания, но такъв нямаше. С Костов си мисля, че щеше да покаже много по-добра игра. А и трябваше да се адаптира заради скапаните терени. Все пак досега не е играл на картофени ниви. Онова недоразумение огнянов го търпим вече сигурно седем години, а той и за А окръжна не става.

Циганина трябваше отдавна да изхвърчи от Левски...

Циганина въобще не трябваше да стъпва в Левски.

Е да ама ако се сещате за историята с една журналистка, дето правила предаване за кафявите, някъв мач в Лом ала-бала, тръгнала да търси помощ от някви спортни деятели, и кой знае Батков на кого е дължал тогава услуги и ето го момчето в Софето :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 яну 2012 19:21

LaRgO написа:
blue avalanche написа:"Младенов ако ще и на вратата да застава по време на мач, пак е три пъти по-слаб от Калво."
Откъде разбра колко "як" е Калво?От клипчетата в Youtube?Щото аз на терена нищо не видях.Младенов има 2 гола,Калво-1.Както и да го гледам-2 пъти повече!И асистенциите му са повече,и ударите към вратата...
"Калво дойде заради Лига Европа"
А другите за какво идват?Защото от малки са левскарчета?И след като Лигата му я няма вече,за какво ни е Калво тогава?
"Това,че не е играл според очакванията не го отдавам само на Калво,а и на треньора."
В Левски като не са го научили,в Барса и Арис какво е правил?Играл на сантасе?Или там крилата не играят в защита?Не центрират,не вкарват голове...

Младенов си беше пълна дупка този сезон. Голямата работа, че има един гол повече и удари. Те ударите може да са на 100м над вратата. Щом махат Калво, би трябвало и Младенов да се маха. Искаш от първият полусезон Калво да мачка ли ? Ами някой се приспособяват бързо, някой не, но за един полусезон да го махат. Можеше да му дадат шанс до лятото. А и беше по-назад с подготовката.
Другите идват първо да се докажат в България, после в чужбина.
Като сега я няма лигата ще дойде догодина.
В Барса и в Арис са го научили, но му трябваше повече от полусезон, за да покаже наученото. А и тука са други указанията, някак си по-странни.

А има и още нещо, което на мене лично ми направи впечатление в някои от мачовете: останалите на терена някак не го "забелязваха", имаше доста моменти в които ... абе не знам защо ама сякаш наистина не искаха да му подават тая топка :? В доста ситуации Калво беше най-добрата опция за "паса", ама не и не. Още тогава се замислих, че може да не го харесват така наречените тартори и нарочно да не играят с него :|
[offtopic]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 яну 2012 22:41

TristaNNN написа:А има и още нещо, което на мене лично ми направи впечатление в някои от мачовете: останалите на терена някак не го "забелязваха", имаше доста моменти в които ... абе не знам защо ама сякаш наистина не искаха да му подават тая топка :? В доста ситуации Калво беше най-добрата опция за "паса", ама не и не. Още тогава се замислих, че може да не го харесват така наречените тартори и нарочно да не играят с него :|

В някой мачове наистина оставаше изолиран.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 02 яну 2012 01:28

LaRgO написа:
Parmalat написа:Дедовия ти може да си уцелил и нещо повече да си правил,но за щастие аз съм го пропуснал.Общото е, че отново Берое ви прецака за футболист.Така беше с португaлчето Дияс така е и с Ричард.Преди да отиде в Анортозис го искахте!

Как ще са ни прецакали за Ричард, след като не го искаме ?

А според мен трябваше да го искаме. Този човек е дал много на отбора и мисля, че ако ние го бяхме поискали в състава си той щеше да се навие да дойде.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 02 яну 2012 03:15

Те, ЦСКА, въобще плащали са навреме за някой футболист в близките 5,6 години... :? А тема спорт само като я видя по вестникарските будки и ми се додрайфа. Ебаси тъпата журналистика имаме( с малки изключения) ;)
Изображение

trayan16

Мнениеот trayan16 » 02 яну 2012 10:21

Цесекарите какво ми говорят,много бързо забравиха как взеха Платини срещу 50% от следващ трансфер!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 11:39

trayan16 написа:Цесекарите какво ми говорят,много бързо забравиха как взеха Платини срещу 50% от следващ трансфер!

Чул, недочул нещо и си плямпа наизуст :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”