[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот Tommi » 26 фев 2011 23:10

daniel875 написа:Утре ще се надяваме Литекс да сбърка. И това ако Миньор излезе за победа, не е невъзможно. Но ще е трудно.
Програмата на тима през пролетта е по - лесна, но това улесняване минаваше задължително през победа днес. Всъщност само на мен ли ми направи впечатление, че Маркиньос получи два жълти картона, както и Минев също така?

По един картон получиха. Това стана към някъде към края на мача.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2011 23:22

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:Абсолютно логичен резултат с оглед показанато на терена.Защо Левски игра така,за мен е загадка...ЦСКА игра така,както се очакваше и както може-нищо изненадвашо!Анализ на сините не може да се направи,те просто нищо не играха...

Толкова ви позволихме,толкова играхте това е...

Първо-специално за тебе-ЧЕСТИТО!ЦСКА знаеше какво иска и го взе.Но защо не им беше противодействано,след като всички знаеха как ще играят-не мога да отговоря...Левски никога не оставя толкова празни пространства отзад,нито пък губи толкова борби в центъра.Гара носеше по двама защитници,но фланговите ни нападатели бяха тотална скръб,не знам защо.Явно има проблеми за решаване,защото с таз игра наникъде...

Защото ЦСКА беше подготвен и напълно беше разузнал вашия отбор!Изолиране на Дембеле и Тасевски и това е!И още когато спорихме мислех да ти го кажа това,че ако се изолират двамата,отивате на кино,ама се въздържах,щот си мислех че останалите ви играчи са добри колкото наште или по класни,ама явно....
Според мен клубът ви не е направил никва зимна тренировка!Защитата ви беше уникална трагедия+ фланговете!Центъра ви не беше на ниво!Също така си мисля,че отбора ви си помисли,че ние сме Калиакра или нещо от тоя сорт,а вие феновете си помислихте същото и затова сега ви е много гадно!Ама така се получава,когато излишно се надуваш!
Изобщо без капка омраза ти го казвам това последното!Даже сега ми е малко тъпо,заради изцепките на нашите фенове и на милицията дет преби невинни хора!
Последна промяна от delqnski47 на 26 фев 2011 23:28, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 26 фев 2011 23:23

SANSIRO7 написа:Не съм чел мнения и не съм гледал телевизия след мача и досега съм смятал, че тоя мач не може да се нареди. Но сега ще кажа някой от Левски днес направи много пари.

Бях драснал едно мнение във форума на ЦСКА:
Мачовете в България отдавна не се определят от показаното на терена. В полза на това говори един фиш от Еврофутбол с точен резултат, от който брат ми спечели 450 лева със залог 100 лв. НИКОГА не е играл на еврофутбол преди и НИКОГА не е играл на еврофутбол след това. Тогава си казах, че щом такъв мач може да бъде уредене значи всичко в БГ може да бъде уредено.

Аз както повечето фенове искаме това, което става на терена да е реално и като бием поне да знаем, че наистина сме били.

Никога не съм приемал загубите на ЦСКА от Левски драматично, защото съм убеден в горното изказване. И никога не съм приемал победите на ЦСКА за чиста монета - пак поради горното изказване.

От истинския ЦСКА, който е бил Аякс и Ливърпул ми е останал един ключодържател на има няма 30+години. Само в него не се съмнявам.

Няма смисъл от драма, дори и цесекарите знаят че Левски може много повече.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 фев 2011 23:27

Какво мислите за картона на Милиев според вас какъв цвят требваше да бъде ? А за Дембеле дали не трябваше да му се покаже картон който автоматично да го извади от мача с Локо Сф ?
Тотално бяхте надиграни ,поредния балон се спука но пак се отклонява вниманието с феновете на ЦСКА
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 фев 2011 23:31

Валери написа:
SANSIRO7 написа:Не съм чел мнения и не съм гледал телевизия след мача и досега съм смятал, че тоя мач не може да се нареди. Но сега ще кажа някой от Левски днес направи много пари.

Мачовете в България отдавна не се определят от показаното на терена. В полза на това говори един фиш от Еврофутбол с точен резултат, от който брат ми спечели 450 лева със залог 100 лв. НИКОГА не е играл на еврофутбол преди и НИКОГА не е играл на еврофутбол след това. Тогава си казах, че щом такъв мач може да бъде уредене значи всичко в БГ може да бъде уредено.

Аз както повечето фенове искаме това, което става на терена да е реално и като бием поне да знаем, че наистина сме били.

Никога не съм приемал загубите на ЦСКА от Левски драматично, защото съм убеден в горното изказване. И никога не съм приемал победите на ЦСКА за чиста монета - пак поради горното изказване.

От истинския ЦСКА, който е бил Аякс и Ливърпул ми е останал един ключодържател на има няма 30+години. Само в него не се съмнявам.

Миналият сезон се скъсахме да продаваме мачове, откакто има в Еврофутбол български мачове, все затова се говори. Какво повече трябва да се каже? Есента ЦСКА излезе в доста експериментален състав, с доста отсъстващи и направи безумия. Днес Левски направи грешките на ЦСКА от есента.
Левски не е чак толкова силен, колкото и ти може би си мислиш, но не е и чак толкова слаб.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 26 фев 2011 23:33

Валери написа:

\
А ама ЦСКА днес си биха редовно. Никой там не е виновен, че на Левски им е казано да не играят и да подаряват топката на противника. Никой не може да ме убеди, че в един мач могат да се направчт толкова непринудени грешки. Не само при головете когато подаръците са фрапиращи но и през целия мач /грешен пас след грешен пас/ само като гледам какво прави Йовов при първия гол и ми се гади.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 фев 2011 23:33

buffon написа:Лошото тепърва предстои.Представям си тази седмица какъв натиск ще има срещу Ясен и Гонзо,сигурно и от Марс ще се надигне глас срещу тях и Левски.Футболистите ще налеят гипса още повече,Локото ще ни бие и всичко отива подяволите.Не му е времето за рокади.Само да попитам Ясен ли е виновен за чобанските изритвания на топката на Мюлдер и Милиев,за неорентирания Гаджев които не можа да спечели една топка.В този случаи вина имаме повече феновете и медиите които от един месец се точим за разгром и всичко се наслага вурху играчите които си мислеха че просто Цска ще си свалят гащите сами.Както и да е Ясен е обречен дали сега или утре няма да изкара дълго.Въпросът е дали и Гонзо няма да го последва или,дали не трябва да го последва.Сега е момента да покаже че става за шеф.Все още разполагаме с най добрия играч Гара и ще е жалко ако с такава находка в края на сезона сме без купа и зад Цска в класирането.

Е кой е виновен бе Буфоне?? Нали Ясен ги тренира от юни насам. Не съм аз. То аз да бях, пак толкова зле щяме да сме, ама айде аз нямам понятие. Ама Ясен би трябвало да има. Гонзо също. Сега нека Гонзо пак излезе и да обясни какво е имал предвид ,че Левски ще изглежда по-друг начин пролетта. Ако това е начина, айде да си взима треньора и да ходи където си иска, само не и в Левски. Защото ако и с този треньор постигне същото като с предния, вече много ще му стане. А работите натам са тръгнали. Май забравихте есенните мачове на Левски, когато трперехме при всяко центриране. Сега е по-зле. Ама тогава имахме поне нападение. Сега и такова нямаме. Абе Ясен за половин година разби перфектен отбор. Как играха Левски август и септември и после, след като Ясен си наложи стила как играят. Трагични. И който обвинява друг за слабата игра на Левски е малоумен. Батков е виновен изобщо за цялата ситуация около отбора и за това че не иска да се бръкне за добър треньор. Но конкретно за слабата игра, кой не друг освен треньора. 2 подготовки им води!! Малко ли са? Сега да чакаме да ни бият и Локото и Литекс че и някой средняк няма да ни пропусне. Трябваше да го махнат веднага след загубата с Локо (Пд) и нещата вече щяха да са спасени. Сега са неспасяеми и се молете да се класираме за турнирите изобщо.
Последна промяна от vvessel на 26 фев 2011 23:38, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 26 фев 2011 23:34

За дербито само три неща.а те са слаб Левски(незнайно защо),още по-слаб Ясен и наи-слаб Гонзо :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: и сезона отиде :?: :!: :?:

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 26 фев 2011 23:38

ragazi написа:и пак аванта от генов ,не изгони милиев а саму жалт картон

Аванта от Генов .... а Коценцето Стоянов който в тоя мач направи около 5-6 нарушения за жълт картон в/у Гаррата ??? Държеше го за обувката да не може да стане риташе го спъваше го накрая му се качи и на главата ....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 26 фев 2011 23:41

Pichichi написа:
Peek написа:
b0b1 написа:Момчета, не знам защо се плащат такива данъци на полицията да ни пази.Ако знаете какво беше като почнаха да ни тласкат
около мен хора почнаха да губат съзнание.Едно момче си набоде окото в едни тръни, а аз скочих от 1 ограда от 3 метра зада се спася и защо?заради 100 човека страдаха 3000 от постъпката на неадекватната полиция, която брутално ни тласка към изхода.Една жена падна пред мене добре че не я сгазихме и я вдигнах, а пък после сме тичали 5 километра сигурно маратон от тая пръскачка.То така като се постъпва с хората, нормално че те трошаха толкова много неща.Аз не съм счупил нищо, но ако ме бяха хванали щяха да ме пребият и мен.Неадекватни хора ни управляват...

Абе приятел 10 минути преди началото на мача тези 100 човека вече бяха изпотрошили оградите на Герена и през цялото 1во полувреме полицията предупреждаваше да се спре !!! И ЗА ДА НЕ СТАВАТ ТАКИВА РАБОТИ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ВИДИТЕ , ЧЕ ТРЪГВАТ ДА ВАНДАЛСТВАТ ГИ СПИРАТЕ ЗА ДА НЕ СТРАДАТЕ 3000 ЗА СМЕТКА НА 100 !!! Независимо за кой отбор става въпрос трябва най сетне да се сложи КРАЙ на футболното хулиганство в България !!!

Край на хулиганството трябва да сложат полицията и съдилищата не нищо не подозиращите мирни фенове .

Еми ето полицията видя фенове който нарушават реда и хоп целия сектор навън и НАПЪЛНО ги подкрепям , да изгонят така 3-4 пъти публиките в българия и като им стане тъпо че са дали по 10 лева на вятъра и немогат да си догледат мача .... ще се осъзнаят. А ако хванат някой в крачка бой колкото може да носи и после по бързата процедура в съда точно след 2рия осъден хулиганство НЯМА ДА ИМА !!! "Хулиганчетата" в българия са путки повечето ходят си на групички и се мислят за силни . Ако знаят , че полицията си върши работата и ще има СЕРИОЗНИ последствия от това което правят няма да има такива прояви !!!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”