Халфът минава прегледи утре и подписва договор за 3 години
Успех на момчето! http://www.blitz.bg/sport/article/81065
Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- цска е оТбора
ЦСКА взе Тодор Христов от Берое
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Re: Зимната селекция на ЦСКА?!
http://www.blitz.bg/sport/article/81065
Вече е потвърдено и от Берое - взехме Тошо Христов!
Много добър трансфер
Това момче според мен има качества да се наложи бързо в отбора! Успех от мен и без контузии на подготовката
САМО ЦСКА
Вече е потвърдено и от Берое - взехме Тошо Христов!
Много добър трансфер

Това момче според мен има качества да се наложи бързо в отбора! Успех от мен и без контузии на подготовката

САМО ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Re: ЦСКА взе Тодор Христов от Берое
браво успех пич
добре дошъл в ЦСКА

Браво на момчето много добре си знае че единствено марката ЦСКА може да го изведе на запад за добра кариера ,Успех
Сега ни требват само В.Илиев и Ив.Стоянов и мисля че всички ще си дойде по местата.
Сега ни требват само В.Илиев и Ив.Стоянов и мисля че всички ще си дойде по местата.
Последна промяна от percival на 10 яну 2011 20:08, променено общо 2 пъти.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Отличен трансфер според мен
Сега една силна подготовка както за него, така и за останалите и нещата потръгват
Ръководството да си свърши работата за стадиона и базата, елиминиране на "кухите" входящи трансфери на измислени чужденци, мощна подкрепа от трибуните и ЦСКА съвсем скоро ще се върне там, където му е мястото....
Само ЦСКА

Сега една силна подготовка както за него, така и за останалите и нещата потръгват

Ръководството да си свърши работата за стадиона и базата, елиминиране на "кухите" входящи трансфери на измислени чужденци, мощна подкрепа от трибуните и ЦСКА съвсем скоро ще се върне там, където му е мястото....

Само ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Сега ни требват само Валио и Ив.Стоянов и мисля че всички ще си дойде по местата.
+1
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
ZARAA написа:Тошко днес си тренира с Берое и Илиан нищо не знаеше за трансфер..
Нали знаеш че всичко се отрича докато не стане факт .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Тошко днес си тренира с Берое и Илиан нищо не знаеше за трансфер..
percival написа:ZARAA написа:Тошко днес си тренира с Берое и Илиан нищо не знаеше за трансфер..
Нали знаеш че всичко се отрича докато не стане факт .
Нека изчакаме тогава,някоя малко по-сериозна медия да потвърди,например Гонг.
- цска е оТбора
[/quote]
Нека изчакаме тогава,някоя малко по-сериозна медия да потвърди,например Гонг.[/quote]
Те гонга ако чакаш
за ЦСКА най-сериозната медия са блиц и спортал! В гонг писаха че Ст. Костов е третото ново попълнение на Левски а ЦСКА взе Г. Иванов и С Дяков ама нейсе! Гонг ги търси само за Левски за другите са като телеграфна агенция!
Нека изчакаме тогава,някоя малко по-сериозна медия да потвърди,например Гонг.[/quote]
Те гонга ако чакаш

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”