30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Според мен изпускаме една основна дупка в отбора - Ясен. За момента аз не съм видял нищо от него, а вчера беше пределно ясно че играем само на селекция, без капка тактика. Как може да гледаш този мач и да не ни смениш схемата, как може да излизаш с един халф срещу 5? И след като гледаш че не може да вземем топката да сменяш крилата сякаш те са виновни? Кой тренира тези играчи в дефанзивен план и индивидуално и като отбор? Кой не може да загрее че полузащитника трябва да е поне 1/10 защитник.
- deepblue1963
Предлагам да игнорираме чуждоотборците и да си дискутираме,все едно,че ги няма.Ще им стане безинтересно.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
tekumse написа:Според мен изпускаме една основна дупка в отбора - Ясен. За момента аз не съм видял нищо от него, а вчера беше пределно ясно че играем само на селекция, без капка тактика. Как може да гледаш този мач и да не ни смениш схемата, как може да излизаш с един халф срещу 5? И след като гледаш че не може да вземем топката да сменяш крилата сякаш те са виновни? Кой тренира тези играчи в дефанзивен план и индивидуално и като отбор? Кой не може да загрее че полузащитника трябва да е поне 1/10 защитник.
Много ясно. Не разбрах що играхме с такава схема, а не 4-3-2-1 и не търсихме пробиви с високи топки а непрекъснато опитвахме да я даваме по крилата на Младенов и Жо, които бяха адски слаби тоя мач.
- deepblue1963
SINFENN написа:tekumse написа:Според мен изпускаме една основна дупка в отбора - Ясен. За момента аз не съм видял нищо от него, а вчера беше пределно ясно че играем само на селекция, без капка тактика. Как може да гледаш този мач и да не ни смениш схемата, как може да излизаш с един халф срещу 5? И след като гледаш че не може да вземем топката да сменяш крилата сякаш те са виновни? Кой тренира тези играчи в дефанзивен план и индивидуално и като отбор? Кой не може да загрее че полузащитника трябва да е поне 1/10 защитник.
Много ясно. Не разбрах що играхме с такава схема, а не 4-3-2-1 и не търсихме пробиви с високи топки а непрекъснато опитвахме да я даваме по крилата на Младенов и Жо, които бяха адски слаби тоя мач.
След мача най-лесното е да се правим на треньори!На ФИФА-та така ли го разигра мача?Колко свършихме там?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Свършихме 2-1 с голове на Гара и Жо. Проблем? Тренйор съм(Нямам ермалък на клавиатурата)
SINFENN написа:Свършихме 2-1 с голове на Гара и Жо. Проблем? Тренйор съм(Нямам ермалък на клавиатурата)
А няма?! За добрите тренЬори винаги трябва да има! "Ь"

kartago написа:SINFENN написа:Свършихме 2-1 с голове на Гара и Жо. Проблем? Тренйор съм(Нямам ермалък на клавиатурата)
А няма?! За добрите тренЬори винаги трябва да има! "Ь"
Ще се направи куомпромис.
Паднахме ! Щеше да се случи все някога...хубавото е,че паднахме СЕГА и по такъв начин ! Хич не ме боли от тази загуба и не ми дреме...мач като мач ! Днеса биеш,утре падаш ! Случва се...голям праз,че паднахме с 5:0 от отбор,който е постигнал много и е дал много на футбола ! Ние не сме суперсила в Европа...това което ме подразни е начина на игра ! Некви високи топки в нападение и никва мисъл ! В тези момчета вчера имаше Скованост (за продаден мач не мога да говоря,щото нямам доказателства
)
В защита - тотален хаос,ОТНОВО ! Единствената грешка на Ясен беше 5ков...ПАК ! Е за кво бе брато...вестник да сложим,по-добре ще е ! Как да е...100 % ще има промени за следващите мачове и дано сме по-доволни от тях ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ и всички който могат да идват на мачове,да идват,защото ЛЕВСКИ има мачове и в България,а цените на билетите са символични...всички сме големи левскари като бием в Европа,ама доста хора липсват като играем в България - това също ТРЯБВА да се промени

П О Е Т

„Дойдохме да играем в една страна, която е много по-силна от нас във футболно отношение. Пристигнахме тук като прабългарска орда – с жени, деца, кучета и котки."

П О Е Т

Blue_Lion написа:Паднахме ! Щеше да се случи все някога...хубавото е,че паднахме СЕГА и по такъв начин ! Хич не ме боли от тази загуба и не ми дреме...мач като мач ! Днеса биеш,утре падаш ! Случва се...голям праз,че паднахме с 5:0 от отбор,който е постигнал много и е дал много на футбола ! Ние не сме суперсила в Европа...това което ме подразни е начина на игра ! Некви високи топки в нападение и никва мисъл ! В тези момчета вчера имаше Скованост (за продаден мач не мога да говоря,щото нямам доказателства)
В защита - тотален хаос,ОТНОВО ! Единствената грешка на Ясен беше 5ков...ПАК ! Е за кво бе брато...вестник да сложим,по-добре ще е ! Как да е...100 % ще има промени за следващите мачове и дано сме по-доволни от тях ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ и всички който могат да идват на мачове,да идват,защото ЛЕВСКИ има мачове и в България,а цените на билетите са символични...всички сме големи левскари като бием в Европа,ама доста хора липсват като играем в България - това също ТРЯБВА да се промени
„Дойдохме да играем в една страна, която е много по-силна от нас във футболно отношение. Пристигнахме тук като прабългарска орда – с жени, деца, кучета и котки."
П О Е Т
+1
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Това, което казва Даката, има много голяма логика в световен мащаб, но все си мисля, че мачовете на Левски досега не бяха манипулирани. Момчетата наистина много се борят, ама много. Толкова борбен отбор на Левски не съм виждал от години и да казваме, че отборите, с които играха нашите, са средняци, слабаци, не е сериозно. Ето това, което става в Англия, в Испания вече много години е тотомафия. Как може един измислен отбор като Манчестър Юнайтед, който няма никаква, ама никаква класа, който губи от всеки голям отбор в Европа, да става все шампион на Англия. За какво първенство говорим. Ами в Испания - какви са тези "катаклизми" в Реал и Барса? Ами в Италия картоненият отбор на Интер ще ми казват, че бил страхотен. Хайде, стига. Много неща са манипулирани в живота ни, но не мисля, че всичко е така.
Навремето имаше епоха, която знайни и незнайни люде, оплюха, отрекоха. Тази епоха се наричаше социализъм, той учеше на ред, на дисциплина, да, на строй, но и на чест и достойнство. Ето от какво ни пазеше той, виждате ли? От лошото лице на т. нар. демокрация.
Навремето имаше епоха, която знайни и незнайни люде, оплюха, отрекоха. Тази епоха се наричаше социализъм, той учеше на ред, на дисциплина, да, на строй, но и на чест и достойнство. Ето от какво ни пазеше той, виждате ли? От лошото лице на т. нар. демокрация.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!