Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

anti78
Контакти:

Re: Батков не е прав за приходите при продажби на играчи!

Мнениеот anti78 » 21 фев 2010 15:34

Айде сега не си ме коментирал,спомни си за Темиле и Ричард като писах как ме коментираше.Само да уточним нещо-пишеш че съм искал победи над велики отбори,според теб Беверен,Тампере,Бате,Жилина,Дебрецен значи са велики отбори а :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 фев 2010 16:13

anti78 написа:Айде сега не си ме коментирал,спомни си за Темиле и Ричард като писах как ме коментираше.Само да уточним нещо-пишеш че съм искал победи над велики отбори,според теб Беверен,Тампере,Бате,Жилина,Дебрецен значи са велики отбори а :)

А ти знаеш ли кои са Алгоркон?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 21 фев 2010 16:25

ХА :) Вие двамата да не сте един и същ човек,питам единия а другия ми отговаря и то как ми отговаря-с въпрос.Айде стига така отговаряйте като хората какви са тези отговори-въпроси тцтцтц.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 21 фев 2010 17:37

anti78 написа:Айде сега не си ме коментирал,спомни си за Темиле и Ричард като писах как ме коментираше.Само да уточним нещо-пишеш че съм искал победи над велики отбори,според теб Беверен,Тампере,Бате,Жилина,Дебрецен значи са велики отбори а :)

Коментирах мнението ти и е нормално-всеки има право мнение. Теб лично не те познавам, за да те коментирам ;) Но пък се хващаш за подробностите, а не наблягаш на основната мисъл, а тя е, както ти обясни колегата, че няма отбор, който да бие винаги-и ми казваш тези загуби, аз пък ти казвам победи срещу Удинезе, Динамо Б, Киево, Оксер, Олимпик М, Лацио-и какво, това е нормално, няма клуб, който само да бие-така че не те разбирам накъде биеш ;)
Иначе не си познал-не сме един и същи човек-просто вижданията са ни подобни, а и човекът разсъждава, което може само да ме накара да го уважавам ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот Siegfried » 21 фев 2010 17:53

jims22 написа:Изображение

Много ефектен автогол .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 фев 2010 19:10

anti78 написа:ХА :) Вие двамата да не сте един и същ човек,питам единия а другия ми отговаря и то как ми отговаря-с въпрос.Айде стига така отговаряйте като хората какви са тези отговори-въпроси тцтцтц.

Моят въпрос,всъщност,е отговор на твоя.Щом като ти орева орталъка,че сме паднали от Тампере,Жилина и Дебрецен,които,все пак бяха шампиони или вицешампиони на страните си,Реал М,след загубата от Алгоркон,сигурно трябваше да ги разформироват по твоята логика."Поуката от баснята е,че няма отбор в света,който да не е записвал в историята си загуби,даже и доста срамни.Това исках да ти кажа,но мислех,че,след простия въпрос,сам ще се сетиш.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 22 фев 2010 10:18

Всички спорещи ли са от Левски?

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 22 фев 2010 12:26

Левскари сме и тримата,само дето разликата между мен и тях е че на мен не ми харесват резилите от посочените отбори а на тях им е все едно,нормално било да падаме.Даже нямало да им пука ако българския еквивалент на Алгоркон(да речем Скрита сила мъдрево)ни бият за купата евентуално :)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Батков вън

Мнениеот alexveselinov » 22 фев 2010 14:58

ЛЕВСКАРКА написа:Между Батков и Селският има разлика.
Така, че не може да се прави сравнения между тях.
1 Президента на Ботев Пд, доведе отбора до дъното.
2 Не им е плащал заплатите от доста време.
3 Не си е изплатил всички дългове, които дължи.
1 Президента на Левски довежда тима си до отличия, от както управлява сините.
2 Той винаги си плаща заплатите на футболистите си.
3 Няма задължения никъде.

Е това е креативно мнение...Браво :)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”