rhaegar написа:Е да бе, един пропуск на Кевина и заради него паднали.
В мач без много положения до 30-та минута ти се отваря 100% шанс и ти го пропускаш по безумен начин - при 0:1 какъв мислиш щеше да бъде шансът за Арсенал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Е да бе, един пропуск на Кевина и заради него паднали.
sunscres92 написа:rhaegar написа:Е да бе, един пропуск на Кевина и заради него паднали.
В мач без много положения до 30-та минута ти се отваря 100% шанс и ти го пропускаш по безумен начин - при 0:1 какъв мислиш щеше да бъде шансът за Арсенал?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:sunscres92 написа:rhaegar написа:Е да бе, един пропуск на Кевина и заради него паднали.
Ми със същия успех мога да ти кажа, че гола щеше да ядоса Арсенал и да вкарат 4 след тва. Що да не?
boabbb написа:Абе, да направиме залагания дали Ван Гаал ще е още мениджър на Нова ГодинаАз казвам "не" - още на Боксинг дей си заминава и Моуринката ще изведе Юнайтед срещу Челси на 28-ми
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
sunscres92 написа:Отаменди за мен е един от най-добрите в света, и трансферът му е удар.
bilyaletdinov написа:sunscres92 написа:Отаменди за мен е един от най-добрите в света, и трансферът му е удар.
Айде по-сериозно![]()
Тоя даже не в топ 10 на позицията си и никога няма да бъде.
sunscres92 написа:bilyaletdinov написа:sunscres92 написа:Отаменди за мен е един от най-добрите в света, и трансферът му е удар.
Айде по-сериозно![]()
Миналата година беше най-добрия защитник в Ла лига - а тази година като изключим първите няколко мача е също на адски високо ниво - не виждам причина защо към момента да не бъде гледан като един от най-добрите на поста си. Може би единствено Комапни и Кошчелни са над него в Англия.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
sunscres92 написа:Миналата година беше най-добрия защитник в Ла лига - а тази година като изключим първите няколко мача е също на адски високо ниво - не виждам причина защо към момента да не бъде гледан като един от най-добрите на поста си. Може би единствено Комапни и Кошчелни са над него в Англия.
JackPackage написа:sunscres92 написа:bilyaletdinov написа:sunscres92 написа:Отаменди за мен е един от най-добрите в света, и трансферът му е удар.
Айде по-сериозно![]()
Миналата година беше най-добрия защитник в Ла лига - а тази година като изключим първите няколко мача е също на адски високо ниво - не виждам причина защо към момента да не бъде гледан като един от най-добрите на поста си. Може би единствено Комапни и Кошчелни са над него в Англия.
В Англия може, извън Англия Бонучи, Бардзали, Годин, Варан, Масчерано, Тиаго Силва, Бенатиа![]()
![]()
Щом е такава класа, защо не могат да направят суха мрежа септември насам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта