Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот BRF » 11 яну 2014 12:31

Old_death написа:http://www.prosport.bg/news/34906/%D0%9B%D0%BE%D1%88%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%BE

Италианският мениджър Мариано Бидзари, на когото ЦСКА дължи 108 хиляди евро, които трябва да бъдат изплатени до 20 януари, е получил още един транш от ръководството на "червените". Импресариото обаче не пожела да разкрие за каква сума става въпрос, пише "Тема Спорт".

Първата част от плащането на "армейците" към Бидзари се равняваше на 13 хиляди евро.

"Вече получих два транша от дължимите пари. Днес (б.а. вчера) очаквам да взема и третата част, след което ще има само един оставащ превод. До този момент от клуба покриват сроковете, за които сме се споразумели. Доволен съм от сътрудничеството ни.

На този етап няма абсолютно никакъв риск за отнемане на точки. Надявам се, че и останалите два транша ще бъдат платени без проблеми и ще уредим напълно отношенията си до 20 януари. Изключително радостен съм от начина на процедиране на новото ръководство в конкретната ситуация", заяви италианецът.

Въпрос на Проспорт.бг: Какво правим с лъжите в национален ефир?

Плюенето може да продължава !

Кво да прайм?Спираме да разговаряме с въпросната медия!Стойчо май пак се оказа прав!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 яну 2014 12:38

BRF написа:
Old_death написа:http://www.prosport.bg/news/34906/%D0%9B%D0%BE%D1%88%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%BE

Италианският мениджър Мариано Бидзари, на когото ЦСКА дължи 108 хиляди евро, които трябва да бъдат изплатени до 20 януари, е получил още един транш от ръководството на "червените". Импресариото обаче не пожела да разкрие за каква сума става въпрос, пише "Тема Спорт".

Първата част от плащането на "армейците" към Бидзари се равняваше на 13 хиляди евро.

"Вече получих два транша от дължимите пари. Днес (б.а. вчера) очаквам да взема и третата част, след което ще има само един оставащ превод. До този момент от клуба покриват сроковете, за които сме се споразумели. Доволен съм от сътрудничеството ни.

На този етап няма абсолютно никакъв риск за отнемане на точки. Надявам се, че и останалите два транша ще бъдат платени без проблеми и ще уредим напълно отношенията си до 20 януари. Изключително радостен съм от начина на процедиране на новото ръководство в конкретната ситуация", заяви италианецът.

Въпрос на Проспорт.бг: Какво правим с лъжите в национален ефир?

Плюенето може да продължава !

Кво да прайм?Спираме да разговаряме с въпросната медия!Стойчо май пак се оказа прав!

Няма да му е за първи път . На тоя фон на размисли не мога да разбера така наречените червени фенове , които непрекъсната го критикуват . Аз лично не мога да плюя по никой , който работи или е дал нещо за ЦСКА .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 яну 2014 15:12

Кой и за какво е излъгал в национален ефир? Ако визирате БТВ, то те съобщиха, че ЦСКА дължи пари на Бизари и е застрашен от отнемане на точки. Статията на проспорт по никакъв начин не отрича, че ЦСКА все още дължи пари, а просто е написано, че е извършен още един транш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 яну 2014 15:19

Tommi написа:Кой и за какво е излъгал в национален ефир? Ако визирате БТВ, то те съобщиха, че ЦСКА дължи пари на Бизари и е застрашен от отнемане на точки. Статията на проспорт по никакъв начин не отрича, че ЦСКА все още дължи пари, а просто е написано, че е извършен още един транш.

От статията става ясно,че ЦСКА си плаща в срок въпросното задължение!В нац. ефир се каза ,че ЦСКА дължи пари,което е вярно толково,колкото че вие дължите на Черноморец примерно за Димов и както всички други имат задължения към нещо си!
Давам ти конкретен пример със себе си:на 22.01 имам задължение към банка за жилищния си кредит!Това означава ли,че може да ми вземат апартамента?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 яну 2014 17:45

BRF написа:
Tommi написа:Кой и за какво е излъгал в национален ефир? Ако визирате БТВ, то те съобщиха, че ЦСКА дължи пари на Бизари и е застрашен от отнемане на точки. Статията на проспорт по никакъв начин не отрича, че ЦСКА все още дължи пари, а просто е написано, че е извършен още един транш.

От статията става ясно,че ЦСКА си плаща в срок въпросното задължение!В нац. ефир се каза ,че ЦСКА дължи пари,което е вярно толково,колкото че вие дължите на Черноморец примерно за Димов и както всички други имат задължения към нещо си!
Давам ти конкретен пример със себе си:на 22.01 имам задължение към банка за жилищния си кредит!Това означава ли,че може да ми вземат апартамента?

Т.е. приемаме, че от БТВ не са излъгали, че дължите пари, нали така?
Не съм ти чел договора с банката и не знам какъв кредит имаш, за да ти кажа какво може и какво не може. Но да кажем, че докато не си изплатиш задължението към банката, то същесвува вероятност да ти вземат апартамента, ако не си плащаш вноските.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 яну 2014 17:48

Как само ЦСКА дължи пари по тия медии?...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 яну 2014 17:50

Tommi написа:
BRF написа:

Т.е. приемаме, че от БТВ не са излъгали, че дължите пари, нали така?
Не съм ти чел договора с банката и не знам какъв кредит имаш, за да ти кажа какво може и какво не може. Но да кажем, че докато не си изплатиш задължението към банката, то същесвува вероятност да ти вземат апартамента, ако не си плащаш вноските.

Така е!Представяш ли си колко трябва да са дълги спортните новини,докато се изредят всички задължения на всички отбори и всички евентуални последствия от тях!?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 яну 2014 17:52

BRF написа:Така е!

Значи няма лъжа в национален ефир и приключваме темата. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 яну 2014 18:01

Tommi написа:
BRF написа:Така е!

Значи няма лъжа в национален ефир и приключваме темата. ;)

Ако искаш спирай,то си е твоя работа!Нещата не са черни или бели!Стойчо отказа да говори пред кирков и след 2 часа излезе,че ЦСКА губи 6 точки защото е трябвало да плати до Нова година ама еди кво си...........
Днес в обедната емисия няма такива работи,въпреки че още ги дължим и както се оказва го правим в срок!Няма и информация по бтв ,че сме погасили част от парите!Как си обясняваш това ,че супер загрижения за ЦСКА "журналист" не ни успокоява?

Върни се в “Архив”