Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот TristaNNN » 23 юни 2013 23:34

Drunken_Master написа:1.След като Ицо съобщи за "хората от неговото обкръжение",освен Гриша Ганчев,кой друг ще помага на ЦСКА ? Дори самата Легенда не каза, тъй като явно и той не знае къде се намира в момента. Вметна само, че имало желаещи червенолюбци и всичко щяло да е наред.
2.Майкъла остава ли при нас и ако да ще продължи ли ремонта на Българска Армия ? Трудна работа. При всяко положение Майкъла обича да бозае от червеното виме, а сега вече няма сладко смучене.
3.Ще има ли играчи на Литекс,които ще ритат при нас,тъй като Ицо каза,че щяло да има,но аз съм чувал,че Гришата не искал никой да пуска ? Оптимист :lol: То още не се знае дали червените че останат в А група, нашия пита за национали.
4.ЦСКА ще вземе ли лиценза за А група на Нефтохимик/Любимец ? Тц. Бургаската общност чак тогава вече ще реже глави, в Любимец имат други интререси.
5.С какви финансови средства ще разполага ЦСКА 1923 ? Питай легендата. Той сподели, че има много желаещи, само дето в момента няма нищо черно на бяло :D Освен Легендата да дава, знам ли. Той нали толкова много обича харизмата и най-накрая се прибра у дома, пък вкъщи си има разходи-ток, вода, парно, кенефи и куп други.
6.Освен Паро Никодимов,кои други ще "влизат" в ЦСКА ? Никой друг не иска в момента, както казах вимето вече е пресъхнало.

-----------------------------------------------------------------------
страшно много въпросителни около нас
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 юни 2013 23:34

terata написа:
Без име написа:Нов 0'брат ! http://livesport.bg/Poredna-podigravka- ... itan-93142
Вече и КСПП не ви иска! :lol:

Е, не вервам на таз партенка. Все пак не може да няма човек, който да не иска харизмата, свещените четири букви, убиеца на гиганти и мастодонти, армейския ЦСКА. Толкоз много кандидати имат Вълка, Гришата, КСПП, Божков син и баща и всеки вика вземи го ти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ти вместо да ми чупиш стойки и чалъми и да ми слагаш гиф-ове наляво-надясно,да се беше научил да пишеш на правилен български...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 юни 2013 23:44

Drunken_Master написа:
terata написа:
Без име написа:Нов 0'брат ! http://livesport.bg/Poredna-podigravka- ... itan-93142

Е, не вервам на таз партенка. Все пак не може да няма човек, който да не иска харизмата, свещените четири букви, убиеца на гиганти и мастодонти, армейския ЦСКА. Толкоз много кандидати имат Вълка, Гришата, КСПП, Божков син и баща и всеки вика вземи го ти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ти вместо да ми чупиш стойки и чалъми и да ми слагаш гиф-ове наляво-надясно,да се беше научил да пишеш на правилен български...

Така като теб ли? Започвайки ново изречение с малка буква :mrgreen: Правописен гений такъв :mrgreen: За тва ли само намери да се хванеш? Я вземи кажи с твоя правилен български защо никой не ще харизматЪ?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 юни 2013 23:54

terata написа:
Drunken_Master написа:
terata написа:

Така като теб ли? Започвайки ново изречение с малка буква :mrgreen: Правописен гений такъв :mrgreen: За тва ли само намери да се хванеш? Я вземи кажи с твоя правилен български защо никой не ще харизматЪ?

ахахах малоумник,тебе само с псувня ще те убия...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 юни 2013 00:03

Drunken_Master написа:
terata написа:
Drunken_Master написа:
terata написа:

ахахах малоумник,тебе само с псувня ще те убия...

Нещеш да отговориш на въпроса нещо... срам ли те е кво? Кажи си, излей си мъката, може и да ти олекне. Иначе с малоумник може да се обръщаш към единия от двамата си бащи, а защо не и към двамата. :mrgreen:

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Re: Още един вариант за спасение

Мнениеот doniobbb » 24 юни 2013 01:27

Хонорис Каузата как ще ви спасява цял сезон малееееее :mrgreen: пак ще има самтайм люн самтайм уин и те така :lol: Перуката да се подготви психически за псувните по негов адрес след всеки мач :lol: Представям си, ако треньор в друго първенство си позволи да псува толкова каруцарски кви санкции ще му наложат :roll:

milen86
Контакти:

Мнениеот milen86 » 24 юни 2013 10:25

Варианти има много. Но истината е че ЦСКА ще започне от Б група с лиценза на Чавдар Етрополе.

Потребителски аватар
4erveniibeli
Контакти:

Мнениеот 4erveniibeli » 24 юни 2013 10:31

Отбора на сините венци има ли стадион, ложи,козирка???
Май има само калъвки и прости фенове.
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 юни 2013 10:33

http://livesport.bg/EKSKLUZIVNO-I-SAMO- ... A!!!-93161

Ванко Георгиев, представител на руски инвестиционни компании и консорциуми със значително задгранични капитали, отново представя оферта за клуба

Намери се нов кандидат-купувач на ЦСКА, научи Livesport.bg. Представителят на руски инвестиционни компании и консорциуми със значително задгранични капитали Ванко Георгиев, който преди година е искал да купи акциите на „Титан", но е получил три отказа от Димитър Борисов и Иво Иванов, отново иска да стане собственик на 31-кратните шампиони.

Бизнесменът само преди 8 дни в предаването на главния редактор на Livemedia Крум Савов разкри крайно интересни и преди всичко малко известни до този момент детайли за намеренията му да закупи ЦСКА преди приблизително 12 месеца. Тогава хората, които представлявал, давали 10 млн. на „Титаните" (цялото ВИДЕО интервю с Георгиев може да намерите ТУК!!!).

Вчера екипът на Livesport.bg Ви информира, че Христо Стоичков иска на секундата да се отърве от от 6 500 000 акции, всяка струваща по 1 лев, от „Титан АС", които получи 5 минути преди началото на контролата със Светкавица в събота (цялата новина може да прочетете ТУК!!!).

Също така стана ясно, че предаването на акциите чрез бланково джиро не означава официално финализиране на дадена сделка, а именно по този начин Камата е станал собственик на любимия си клуб.

Наша проверка установи, че в БФС не са постъпили никакви документи за смяна на собствеността на ЦСКА, което потвърждава, че клубът все още е собственост на пернишките бизнесмени Борисов и Иванов.

Също така е ясно, че за да е сключена дадена сделка, трябва да има плащане, дори и то да е за 1 лев.

Именно на тази цена е готов да придобие клуба Георгиев и да започне да дърпа конците на в Борисовата градина, с финансовата помощ от Русия.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 юни 2013 10:49

в група
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Архив”