Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: БОЙКО БОРИСОВ: ТОВА Е КРАЯТ НА СТОЛЕТНИЦАТА

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 23:29

фифи перото написа:
dunavfc написа:Специално към фифето и още други заблудени,които се чудиха,как набързо хората си направили фланелки и транпспаранти против Пеевски,как и кога от ДПС успяха да направят този огромен плакат https://www.facebook.com/video/video.ph ... 3981232923 ?

Водолаз, ти явно си облагодетелствана калинка . :lol:
Като ти чета мненията , имаш мисленето на тиквата-"вие сте прости и аз съм прост, ще се разберем." :lol:

Жалкар,ще имаш ли поне 1 % доблест и морал за да коментираш темата или ще се опитваш да се оригиналничиш ? В живота си съм поемал хиляди тонове помия и лайна,няма как да ме впечатлиш с оригиналните си лафчета,няма смисъл ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: БОЙКО БОРИСОВ: ТОВА Е КРАЯТ НА СТОЛЕТНИЦАТА

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 23:32

sin4ec написа:
dunavfc написа:Избори,какво показаха ? Кой спечели ?

ГЕРБ. Но всъщност загубиха катастрофално от БСП–ДПС. Без Атака. Ти сега стой настрана, да не отнесеш някоя в суматохата. Ти си единствения гербер, дето е с позиция и виждане на нещата. Не знам дали си го забелязал.

ГЕРБ загубиха управлението,но спечелиха изборите,макар и чисто формално ;) Аз настрана няма как да се седя от принципите и възгледите си,изобщо не ми пука ГЕРБ ще управлява или не,дали ще изчезне или не ;) Моята съвест е по чиста и от на папата,така че няма от какво да се притеснявам.
Смятам,че при нови избори,ГЕРБ отново ще спечели,но най-много да достигнат 36-38 % ,което пак ще ги лиши от мнозинство.

Потребителски аватар
1982

Re: Сидеров, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот 1982 » 15 юни 2013 23:35

Нервничък ми се виждаш, еничарче, да не е защото твоят Баба Делян няма да го огрее за ДАНС ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Сидер Ага, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот bubka » 15 юни 2013 23:40

viali69 написа:Още снощи ви казах, че ГЕРБ стои зад тези протести...

Да, а пък ние взехме, че ти повярвахме... :lol: :lol: Май си останал с впечатление, че си голям авторитет тук, а пък ние простолюдието чакаме да ни разясниш ситуацията. :lol: :lol:

viali69 написа: Те дълго време подгряваха простолюдието като всеки ден пускаха по някоя муха...

Хубаво е да наминеш някой път на тези протести, ей така отстрани само да поразгледаш хората, които участват-предимно млади и не заради високи сметки за ток и не защото чакат партията-майка да им дойде на гости по домовете и да им реши проблемите. Но щом това е "простолюдието", какво повече има да се каже.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 юни 2013 23:42

Изображение

Какво ли прави любовницата на Бойко,на
уж спонтанен протест???
Много странно!!!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2013 23:46

Така е, Бойко събра 10 000 в София и им плати по 5 лева, ти ги разкри, пич, заслужаваш поздравления. Това не е спонтанен протест, а организиран от герберастите ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 юни 2013 23:48

alexveselinov написа:Ти вЕрно ли вярваш ?! Като са против Пеевски, защо не гласуваха 23 ПРОТИВ, ами едва няколко, останалите къде бяха ???

БСП изненадаха всички с малоумния си избор!
Много ми е чудно защо не хейтвате БСП и ДПС,при положение че те управляват а само АТАКА ви е в устата?[/quote]

Ами защото тия гадове управляват заради Атака, бре момче! Ако Болен не беше осигурил кворума турците и червените щяха да управляват на 32 май ( както се изрази един колега от форума ).
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 юни 2013 23:51

bubka написа:
alexveselinov написа:За да не се върне на власт мафията ГЕРБ!

Можеш ли да обясниш това свое твърдение. Щеше да има нови избори на есен, за които 3-4 месеца преди тях е много трудно да се предвидят обществените нагласи, кои партии ще влезат и с колко процента и на база на какво смяташ, че на есен ГЕРБ щяха да съберат достатъчно гласове, за да се върнат на власт.

Още чакам alexveselinov да ми обясни горното си твърдение, което едва ли ще може да направи. Все пак, за да твърдиш нещо и то да има стойност, би трябвало да си способен и да се обосновеш, в противен случай всичко е повтаряне на мантри и заучени фрази като някой робот.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юни 2013 23:51

alexveselinov написа:Изображение

Какво ли прави любовницата на Бойко,на
уж спонтанен протест???
Много странно!!!

А тия плешивите да не са ѝ охраната, а?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 00:00

Наистина ли смятате,че има нещо лошо в това,депутати да бъдат на протестите ? Кунева и Сините също бяха,какъв е проблема ? Не искам да говоря наизуст,но имам някакви спомени,че при февруарските протести,които уж не бяха политически,имаше представители и на АТАКА и на НФСБ и на ГОРД. За БСП и ДПС не помня...
Една Лиляна ли прави големият проблем ?

Върни се в “Архив”