Левски - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Левски - Славия
Айде, че почва финала за ШЛ. Виждам, че там купата чака, също като на стадион ГА, само че тази на Уембли някой ще я вземе със сигурност. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red thunderstorm
Re: Мършите веднага изпълзяха.
veni__85 написа:cska - maina написа:Само за днес съм фен на Левски, щото обичам да ми е гадно
Не знам , ако Левски така се продаде както го направихте вие , мен ще ме срам да пиша тук. За това трябва да ти е гадно.
Преди години Ювентус беше изхвърлен в Серия Б за уредени мачове , дано ви изхвърлят и вас и Локомотив и още от тази година да си почнем с 12 отбора.
Може, но само ако ви отнемат съдийските точки!
- фифи перото
White Fang написа:Колко гроба изкопахте на Армията???
Един-на българският футбол.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
ЧЕСТИТТА ТИТЛА, ЧЕСТИТ ДУБЪЛ, СИНИ ШАМПИОНИ!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- GA_ veliki
- Контакти:
Red Warrior написа:Айде, че почва финала за ШЛ. Виждам, че там купата чака, също като на стадион ГА, само че тази на Уембли някой ще я вземе със сигурност.
Прав си гордите баварци ще бият(все пак там няма Везалов)

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Re: Който взел...взел...
Честито на печелившите!

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Re: Везалов предаде мача...........
stefani написа:Везалов иди да подсилиш Берое , там те искат
...............
Благодаря, но нали знаете историята с Везалов......Ако не я знаете попитайте някой от феновете на Левски как е станало преминаването му в синия клуб...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Teo написа:фифи перото написа:БАТКОФ, ЗА КОЛКО ПРОДАДЕ ТИТЛАТА ?
Абе фифи, къде е Тонев, оня ден ревеше от кеф, днеска шумкара се скри като плъх и подаде оставка, явно че с ДРУГИТЕ НАЧИНИ не успя и сега дим да го няма от Левски![]()
Радва се на първата от много поредни титли на Левски!

СВОБОДЕН написа:Левски нелепо загуби титлата. А преди седмица и купата. Изписаха се куп глупости как сме били едва ли не определени за шампиони с директовива отгоре. Това не се случи. И хоп веднага изскочиха разни мърши веднага след последния съдийски сигнал. Ще има да ни ръфат дълго време разни лешояди. Червени боклуци, бели, от Лудогорец, от Ботев, от Берое които направихме преди години шампиони. Сега ще ни ръфат и за това им казвам тука, ще Ви се върне. Едни от вас ще изпаднат, други няма да вземат лиценз и пр. А Левски ще го има винаги и тепърва ще печели титли и купи. А за тези които мразите Левска, а дано да Ви приседне.
с такива сълзливи писания няма да махнеш болката от поредната идиотия на селското ти отборче... така,че ,сипи си няколко и удави мъката !!!