levski_shampion написа:Nuke написа:bono написа:С тази селекция място в тройката ни е максимума ... Пълно безумие е да не се вземе един играч, ставаш за титуляр, а да си разместваш на пейката Башлиев с Димов, Райков с Василев и тем подобни простотии.
Хората, които правят селекцията на Левски са малоумни! Това го заявявам най-отговорно!
Мястото в тройката е МИНИМУМ, който вече е постигнат! Заявявай, не заявявай-на никого не му дреме! Радвам се, че най-после се погледна към български футболисти, при това млади и перспективни.
Само Левски!
Хейтърите да си хейтят, както си му е редът. Това им е работата, все пак.
Така говорихте и лятото лаици такива. Райков е с класа над пернишкия ''Гарет Бейл''.Братята Цоневи особено Ради е с 2 класи над недоразумението Велев за Димов вече казах...единствения читав е Мишо Иванов!
"Пак казвам"

Това са форуми. Всеки е свободен да си изразява мнението. Като "пак кажеш" няколко свои мисли, това няма да промени реалността. Даже няма да ми промени обедното меню.
levski_shampion написа:Eminem написа:Всеки има право на мнение и това не го прави хейтър! Един харесва трансферите, друг не. Напълно нормално, не може всички да мислят еднакво. Аз също мисля, че тези трансфери не вдигат класата на отбора.
Мани ги тия плиткоумни философи,те и лятото дрънкаха същото,стига сте плюли,хейтъри ала бала селекцията е супер,накрая останаха с н.срани гащи и усти!
Точно за това говоря.

Хайде, до следващия път