ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Срам за истинските левскари

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 09:59

smith12 написа:истинските левскари и по принцип фенове са на стадиона,вие тук сте просто форумни чикиджии и нищо повече,това че нивото ви е ниско и ви е срам да си признаете е друг въпрос

Искаш да нощуваме на стадиона ли? Аз бях там и пред очите ми стана тая малоумщина! Базил беше отишъл да поздрави публиката, какво е направил ,че банда изтрещяли да искат да го бият? Ти би ли ударил Вандер от вашия отбор защото е с тъмна кожа и е чужденец?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Расистки скандал пред Сектор "Б" след Левски - Ботев (Пд)

Мнениеот RedeviL » 20 авг 2012 10:02

Абе вие сте ми много интересни!Забравяте ли какво направи Базил когато беше в Локото..?Ако някой се изгаври така с червената фланелка никога не бих му простил, още по-малко да го обикна! :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 авг 2012 10:07

Да се види на камерите кой е хвърлил банана и една година да не стъпва на стадиона :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Мнениеот mikata » 20 авг 2012 10:13

Малко снимки от един форум

http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 2&page=222
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 20 авг 2012 10:14

smith12 написа:истинските левскари и по принцип фенове са на стадиона,вие тук сте просто форумни чикиджии и нищо повече,това че нивото ви е ниско и ви е срам да си признаете е друг въпрос

Значи по-добре е да псуват играчите си и да искат да ги бият? Интересна логика. Да не им правиш компания на иглите?
От кога си станал ти "фен", че да даваш акъл на хора, които са на възрастта на баща ти или даже и по-големи? Като си тъп, просто си замълчи. Всъщност не, много е добре, че пишеш, че да мога да науча мнението на подобни олигофрени. То децата от детската градина така се подиграват на връстниците си, бил черен, бил дебел, бил с очила. Някой явно акълът им си остава същият и след 20 години.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 10:14

smith12 написа:незнам защо правиш сравнение при положение,че никъде не съм писал,че това нещо ще се случи с нас,писал съм че ТОВА ВИ Е НИВОТО,ясно се чува от клиповете че маймунските звуци не са от 1,2,3-ма,а от почти целия ви сектор,не можете да го замажете като единичен случай както се опитвате

Моя грешка, помислих че защитаваш малоумните дето направиха тая простотия.
И въобще не искам да го замазвам, искам възмездие за тия дето сътвориха простотията със звуците, бананите и агресията!
Нивото на тези е низко, факт! Но на тия не може да кажеш че са Левскари, те не са , те са някакви комплексари, незнаят за какво са на стадиона!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 авг 2012 10:23

Theos написа:
smith12 написа:незнам защо правиш сравнение при положение,че никъде не съм писал,че това нещо ще се случи с нас,писал съм че ТОВА ВИ Е НИВОТО,ясно се чува от клиповете че маймунските звуци не са от 1,2,3-ма,а от почти целия ви сектор,не можете да го замажете като единичен случай както се опитвате

Моя грешка, помислих че защитаваш малоумните дето направиха тая простотия.
И въобще не искам да го замазвам, искам възмездие за тия дето сътвориха простотията със звуците, бананите и агресията!
Нивото на тези е низко, факт! Но на тия не може да кажеш че са Левскари, те не са , те са някакви комплексари, незнаят за какво са на стадиона!

Пише се ниско. Такива като Карвальо, Опоку и подобните им недоразумения не заслужават да срамят синята фланелка. Затова донякъде подкрепям феновете, но не е такъв начина все пак да ги изритат, но ако вземат и се махнат няма да е зле :) 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Re: Срам за истинските левскари - расистки скандал

Мнениеот kreedz » 20 авг 2012 10:24

Смешна работа...
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 20 авг 2012 10:27

Предлагам на всички в сектор Б да се прави нарко тест преди мач, сигурно ще намалеят с 30 % хулиганите ! Срам , срам като не ви харесват тези футболисти, насочете гнева си срещу тези които правят трансферите. Искайте от тях да взимат само "бели" и по възможност българи, може би тогава ще бъдат по спокойни. Заради такива екземпляри , ще лепнат име на целия сектор.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 20 авг 2012 10:27

Theos написа:Срамно е това което се случи, срамно е ,че такива хора се наричат Левскари! Жалкари и олигофрени това мога да им кажа, заради тия сектор Б беше полупразен и повечето бяхме в А и В сектор!

Много си прав. И аз бях във В сектор, поради същите причини и не съм ходил в Б от последния мач миналия сезон... Не, че Базил не ми скъса нервите цял мач и постоянно исках да го смениме, ама тва не е основание да го обиждат на расистка основа...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Върни се в “Архив”