Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Вие не разбрахте ли ,че проблема е изцяло финансов? Тия новите ви чорбаджии и те имат змии в джобовете
. ЦСКА и Левски за това нищо не могот да спечелят през последните няколко години.Някой ,ако си направи труда да направи компилация по колко мача и игрови минути имат през последните три години кандидатите за двата клуба ще се изненадат приятно.За вкарани голове не смея и да питам.С трици маймуни е те това е истината.Само Лудогорец си плаща за това и имат резултати
b0b000 написа:1977 написа:b0b000 написа:Къде сте бе Гонзовите плювачи, харесва ли ви как Иво Тонев се справя със селекцията ?
Радвате ли се на работата на новия ни директор/президент или какъвто е там ?
На път е да провали 2ра поредна селекция. Смятам обаче, че за това е виновен Гонзо, не го е срам ...
Ами хайде да върнем Гонзо,за да купим още 53 футболиста в следващите 3 години и всеки трансферен прозорец да махаме по 10 защото те разбираш ли "не знаели в кой клуб играят".
Все едно Аз съм ги довел
Ми засега Тонев като директор е доста назад от Гонзо ...
Защо? Гонзо ,какво постигна за три години в Левски?! Да изчакаме старта на подготовката и тогава да правим генерални изводи за това, кой как се е справил!
b0b000 написа:1977 написа:b0b000 написа:Къде сте бе Гонзовите плювачи, харесва ли ви как Иво Тонев се справя със селекцията ?
Радвате ли се на работата на новия ни директор/президент или какъвто е там ?
На път е да провали 2ра поредна селекция. Смятам обаче, че за това е виновен Гонзо, не го е срам ...
Ами хайде да върнем Гонзо,за да купим още 53 футболиста в следващите 3 години и всеки трансферен прозорец да махаме по 10 защото те разбираш ли "не знаели в кой клуб играят".
Все едно Аз съм ги довел
Ми засега Тонев като директор е доста назад от Гонзо ...
Спешно влез тук-http://www.tarashoeva.com/therapy/emergency.Запиши си час.Аз ще поема разходите.
Ти добре ли си бе?!?!?!?!Гонзо ни е*а пи*ката лелина за 3 години!!!На Герена в момента е като след ядрена атака.Не искам да съм адвокат на Тонев(малко ми е неестествено Той да управлява Левски) ама като минат 3 години и запишем 40 загуби(както при инженера),тогава плюй по Тонев колкото искаш(а и Аз ще ти помагам) дотогава просто дайте шанс на тези хора да работят!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
Neron написа:Поредната уникална селекция.И накрая бай Иво ще каже взехме играчите които ни трябват те бяха първия ни избор
Руснаците бързо ще си оберат крушите като видят че дават пари а някой ги ошушква.
Знаеш ли коя е най-голямата смешка? Че парите сигурно никъде не чезнат, просто нашите не знаят, къде да ги изхарчат. От водещите отбори в България Левски е най-слабият по отношение на съгледвачи/връзки с качествени мениджъри на играчи. Не искам да избързваме да категоризираме и тази селекция за провал, защото все още има време отнякъде да паднат някакви добри имена.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Neron написа:Поредната уникална селекция.И накрая бай Иво ще каже взехме играчите които ни трябват те бяха първия ни избор
Руснаците бързо ще си оберат крушите като видят че дават пари а някой ги ошушква.
Знаеш ли коя е най-голямата смешка? Че парите сигурно никъде не чезнат, просто нашите не знаят, къде да ги изхарчат. От водещите отбори в България Левски е най-слабият по отношение на съгледвачи/връзки с качествени мениджъри на играчи. Не искам да избързваме да категоризираме и тази селекция за провал, защото все още има време отнякъде да паднат някакви добри имена.
Не трябва да са "добри имена" а добри футболисти ако ще да се казва и Куцо Магаре ако е добър футболист името няма значение
Да, поправката е на място.
Всъщност до момента кой си е отишъл, и кой е сигурен?
Това ли е картинката към този момент?
Всъщност до момента кой си е отишъл, и кой е сигурен?
Напуснали: Дарко и Калво
Нови: Пелето
ehh написа:Да, поправката е на място.
Всъщност до момента кой си е отишъл, и кой е сигурен?Напуснали: Дарко и Калво
Митрев и Грийн
way написа:ehh написа:Neron написа:Поредната уникална селекция.И накрая бай Иво ще каже взехме играчите които ни трябват те бяха първия ни избор
Не трябва да са "добри имена" а добри футболисти ако ще да се казва и Куцо Магаре ако е добър футболист името няма значение
ХОРААААААААААААА.......Трябва ни треньор бе хора!!!!Разберете го!!!Оня дъртия щеше да направи шампиони такива керемиди като Карик,Флетчър,Уелбек и ДЖИНГ СУНГ ПАРК или там както се казва.Нали имахме най-добрите футболисти - македонски национал,юноша на Барса,защитник от Рома и кой ли още не.И кво стана.....
ГРЕДА
с това слагам край на всякакви дискусии:
Cayman написа:Митрев и Грийн
А да, значи нещо подобно:
Селекцията в Левски написа:Напуснали: Дарко, Калво, Митрев, Грийн
с изключение на геройски офейкалите към Втора лига на Франция.Santiago Munezz написа:до 13 юни всички нови ще са налице
На Бру жена му е подочула за разврата в България, евтините жени и евтиния алкохол, да не е луда да докара мъжО тук.
Сега сериозно - усещам как французинът няма да е единственият, който ще ни отсвири. Пак ще правим нов бардак, пардон, отбор със стари... футболисти, след което някой титан на мисълта от ръководството ще заяви, че на нас реално играчи не са ни трябвали, защото сме си добри по принцип.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".