Илиан Илиев вече не е треньор на Левски, научи Гонг от свой източник. Илиан се разбрал с ръководството да напусне по взаимно съгласие.
Очаква се днес на тренировката в 11 часа досегашният помощник Николай Митов да бъде представен като старши треньор, а негови помощници да бъдат Елин Топузаков и Мариан Христов. Даниел Боримиров запазва поста си на спортен директор.
Никой от ръководството на Левски не пожела да коментира тази новина, която Гонг има от свой източник.
Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Левски и Илиан Илиев се разделиха
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Мариан Христов? Че то това трябва да е истинският треньор.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- amstel_beer
- Контакти:
Re: Илиан Илиев [фен тема]
Илиан Илиев вече не е треньор на Левски, научи Гонг от свой източник. Илиан се разбрал с ръководството да напусне по взаимно съгласие.
Очаква се днес на тренировката в 11 часа досегашният помощник Николай Митов да бъде представен като старши треньор, а негови помощници да бъдат Елин Топузаков и Мариан Христов. Даниел Боримиров запазва поста си на спортен директор.
Никой от ръководството на Левски не пожела да коментира тази новина, която Гонг има от свой източник.
Re: Левски и Илиан Илиев се разделиха !
Вече и гонг потвърдиха, оставям настрана дали Николай Митов е способен да води отбора в борбата за титлата. За близо месец след оставката на Илиан, трябваше да имат някакъв готов вариант за треньор, но..... пак закъсняват с решенията.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vHA1Cv9XsBk[/youtube]
Много е късно, наистина!
Много е късно, наистина!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Хаха приятели , много стана смешно отстрани . Сменил се тренера , помощника взел поста и все едно Моу е дошъл видиш ли вече сме шампиони и купата взехме . НЕ Е ОТ ТРЕНЕРА , като наблюдавам качествата на футболистите ви .. Не , че са Левски , но никой не ми харесва наистина грам ! Можеби мъничко Мюлдер .. ама малко . Даже вече и Пламен Илиев не ми харесва . Не хейтвам , просто това мисля . Иначе успех с новия , да видим ква ще я замеси .
- bilyaletdinov
- Контакти:
Поредната наша легенда, която си тръгва унизена и с обиди.. "Герена" се превръща в една гробница на легенди..Много грешки, много страх за съжаление много малко хубави неща от Илиан..Всеки сам да си прави изводите.. Тонев за пореден път не одържа на думата си..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Грешно се изразих .. не е САМО от тренера . 
Николай Ангелов Митов- Роден е на 18 август 1972 г. в град Смолян. Като футболист е играл в Хебър Пазарджик (1990-1991), Левски (1992-1994), Академик София (1994-1995), Магдебург Германия (1995-1998), Септември (1998-1999), Миньор Перник (пролет 2000), Холщайн-Кил – Германия (2000-2001). Работил е като треньор в Лийдс Юнайтед -Южна Африка (2004-2005), Хебър Пазарджик (2005-2006), ДЮШ Левски (2006-2008), Локомотив Мездра (2008), Левски (2008-2009), ДЮШ Левски (2009-2010), Славия София (2010-2011), Локомотив Пловдив (2011-2012). Кариера в Левски- Мачове 12 Голове -1Re: Левски и Илиан Илиев се разделиха
Ивайло Лудогорец написа:Хаха приятели , много стана смешно отстрани . Сменил се тренера , помощника взел поста и все едно Моу е дошъл видиш ли вече сме шампиони и купата взехме . НЕ Е ОТ ТРЕНЕРА , като наблюдавам качествата на футболистите ви .. Не , че са Левски , но никой не ми харесва наистина грам ! Можеби мъничко Мюлдер .. ама малко . Даже вече и Пламен Илиев не ми харесва . Не хейтвам , просто това мисля . Иначе успех с новия , да видим ква ще я замеси .
Много е дразнещо да се изказваш като последна инстанция. Като познаваш толкова добре качествата на футболистите на Левски, защо не вземеш да станеш треньор? А качествата на вашите ги видяхме днес - пребледняли от страх срещу един много слаб отбор. Така че, гледай си Лудогорец. И въпреки такива като теб, предпочитам вие да станете първи, а не ЦСКА или Литекс.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание