11_best написа:Изключително способен е Сашо Томов.... да омайва. Само че на най-важните въпроси не отговори. КОЙ изпрати Инджов и Манджуков на Българска армия, ЗАЩО бяха изпратени.
Никой не може да ме убеди, че са дали по няколкостотин хиляди или по 1-2 милиона "с удоволствие", просто ей така.
Всичко си има цел и посока, особено когато иде реч за пари (и то не малко).
Ако те наистина стават мажоритарни собственици на 31.03, Томов не може да ме убеди, че ще плаща заплати и пари за лиценз в нечия друга полза, просто ей така.
Когато си неплатежоспособен миноритарен дял = 0, това всеки го знае.
Ако има трето лице, на което Томов, Манджуков и Инджов се опитват да продадат клуба, всеки играейки игра за повече горница, да го разкрият. Може пък да се навием да купим и ние някой пакет акции.
Едно е ясно - водят се мръсни игри за пари. Кой на кого, как и защо, предстои да разберем. От цялата мръсотия и облъчване се уморих и "чистилището" ми изглежда по-примамлив вариант. Въпреки че в тая мръсна държава надали можеш да очистиш клуба си...
Кое "чистилище" имаш предвид?Ако ЦСКА фалира край с клуба.Трябва да се прави нов.При положение,че трима човека са дали знак,че ще правят нов ЦСКА ако се стигне до фалит ти на кой ЦСКА ще станеш фен.На ЦСКА-Радомир,ЦСКА-Ловеч или ЦСКА-Стойчо Младенов?А?Разбира се,ще се пръкнат още много желаещи да направят ЦСКА,ако знаеш за някой такъв - кажи.Та на кой ЦСКА ще станеш фен ако не е тайна?