Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
volf написа:d.milanov написа:volf написа:d.milanov написа:volf написа:d.milanov написа:А незнам какво го плюете толкова Инджов. Незнам що за човек е, да си призная покрай ЦСКА чух за него. Може да не е "стока" извън ангажиментите му около ЦСКА, не съм се интересувал. Но за клуба не е казал нищо лошо. Явно не е добър оратор и затова думите му относно титлата и оставките се разбраха по неподходящ начин. Но въпреки всичко мислеше за доброто на клуба. Също каза, че влияние относно ЦСКА, ще му окаже и мнението на феновете по време на мача с Берое, ние направихме ли нещо по този повод? Е за какво да си дава парите? Че ако всички ние дадем по толкова колкото е дал той, дори и хилядна, клуба щеше да просперира. Защо да го прави като няма подкрепа, а на всичкото отгоре да се занимава с разни Томовци и Стойчовци.
А, не, не!
Той човека си говори много ясно, кратко и съдържателно, обаче Вие предпочитате да Ви баламосват за по-удобно!
В подкрепа на твърдението си пускам този линк: http://btvnovinite.bg/video/sport/bgfoo ... video.html
Ако все пак нещо не е станало ясно въпреки чистата дикция и достъпния Български на който говори Инджов, питайте да Ви го "смеля"!
Според мен ситуацията е кристално ясна и дори човекът в едно изречение за финал, каза какъв е изхода от нея!
Странни предположения чета тук - Някой изпратил Инджов и Манджуков да прахосат около 4 милиона от личните си пари за да прецакат дискредитиран политик, начело на закъсал (меко казано) футболен тим?!!
Стига мракобесие - съвземете се!
Сега остава да се намери някой склонен да прахоса като за начало едни около 30 милиона само за да "почисти" натрупаните дългове и после да има търпение да го оплюват че го е направил за сметка харизматичноста на Лупи и Стойчо.
Как мислите - дали ще се появи ТАКОВА скоро?!
Марко, след като не си разбрал(бил) в живота си какво е да си фен на някой отбор, няма как да ни разбереш. Това е.... Просто, кратко и ясно.
Сигурно имаш някакъв червен наръчник (устав) плюс класификатор на фенските стойности, който изключва хора в добро ментално здраве да са фенове на футбола - нали?!
Написал съм фен на отбор, не на футбола като цяло. Явно малоумието ти изпреварва менталното ти здраве.
Аз съм фен на Лудогорец и не знам дали е „отбор”, но играе страхотен футбол!
Ти обаче, както се очертава ще преустановиш съществуването като фен поради фактическа липса на отбор и доводите ти за фенство и състоятелнист ще увиснат като сплескан кор във виртуалното ространство!
Red Warrior написа:vency75 написа:някой може ли да ми обясни следното:думите на томов-"цска има заем към лира в размер на 3-4 млн,който АЗ опрощавам,ама след 3-4 год. може да си ги поискам.ама тогава я камилата ,я камиларя".
как точно става това-хем ги опрощаваш,хем след 3-4 г ще ги искаш.значи или казваш че ги отлагаш или не.няма как да търсиш нещо което си опростил.а си мисля че там е разковничето в цялата борба между него и другите акционери.
Като е това, нека го кажат ясно Инджов и Манджуков, а не да се оправдават с липса на информация. Томов каза, че счетоводно не е възможно да се опростят тези пари, но не искам да се ангажирам така е, или не е така. Важното е, че господата ни прецакаха в 12 без 5.
DIMO написа:Сега Томов пак щял да спасява ЦСКА...ще намери пари отнякъде...а наесен ЦСКА ще е с още по-големи задължения и лиценза пак ще висне...не ти щем такова спасение...2 год. мъка и агония, сега и трета се задава...
Апропо, какво стана със спонсорите? От две год. го слушаме.
Нямаме спонсори, дълговете се увеличават. Само малоумен идиот би вярвал, че ЦСКА "се спасява" в момента...
Карамел Му написа:DIMO написа:Сега Томов пак щял да спасява ЦСКА...ще намери пари отнякъде...а наесен ЦСКА ще е с още по-големи задължения и лиценза пак ще висне...не ти щем такова спасение...2 год. мъка и агония, сега и трета се задава...
Апропо, какво стана със спонсорите? От две год. го слушаме.
Нямаме спонсори, дълговете се увеличават. Само малоумен идиот би вярвал, че ЦСКА "се спасява" в момента...
Димо,беше написал да фалираме и да почнем на "чисто".Ботев като го направиха,какво се случва?Чудят се как да поддържат скъпата база и дали няма да направят упражнението "В" група отново.Правилното според мен е да се намерят няколко източника на финансиране/десетина по-заможни,ония от Възраждане,да се пуснат акции т.н./ ,и да си възстановим школата.Единствения начин у нас отбор да се самоиздържа е да е редовен участник в ШЛ.Иначе винаги ще сме зависими от томовци и манджуковци.Фалирането само ще ни отдалечи от тази цел-ЦСКА да е независим финансово!
Red joker написа:Днеска окончателно се убедих,че Томов точен човек и държи на отбора,убедих се също, така че,през 2008 му направиха постановка ,за да го смажат ,дескридитират,осъдят ,смажат и да замажат престъпление извършено от други,както и да ликвидират отбора на ЦСКААко Томов беше мошеник и част от статуквото,досега да е забравен и никой да не му обръща внимание ,като на всички подлеци и мерзавци,които съсипаха и окрадоха България,просто щеше да се вдигне малко шум и...толкоз
.Но явно човека продължава да бърка конците на много „хора“ и те от своя страна се опитват да го ликвидират, заедно с ЦСКА
Как пък точно след пресконференцията се появи информация,че „Комисията по финансов надзор нанесе удар по Томов и ЦСКА“
,как па не се спреха д..ба и изродите долни
Red joker написа:Днеска окончателно се убедих,че Томов точен човек и държи на отбора,убедих се също, така че,през 2008 му направиха постановка ,за да го смажат ,дескридитират,осъдят ,смажат и да замажат престъпление извършено от други,както и да ликвидират отбора на ЦСКААко Томов беше мошеник и част от статуквото,досега да е забравен и никой да не му обръща внимание ,като на всички подлеци и мерзавци,които съсипаха и окрадоха България,просто щеше да се вдигне малко шум и...толкоз
.Но явно човека продължава да бърка конците на много „хора“ и те от своя страна се опитват да го ликвидират, заедно с ЦСКА
Как пък точно след пресконференцията се появи информация,че „Комисията по финансов надзор нанесе удар по Томов и ЦСКА“
,как па не се спреха д..ба и изродите долни
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта