Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- джугашвили
Re: Бойко Методиев Борисов създава безредици в София
Каквото и да правят провокиращите, римските легиони на Йовчев ще предотвратят всеки опит за насилствено нахлуване в единствения останал храм на държавността - НС!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
- GA_ veliki
- Контакти:
джугашвили написа:Каквото и да правят провокиращите, римските легиони на Йовчев ще предотвратят всеки опит за насилствено нахлуване в единствения останал храм на държавността - НС!
Приютил перач на ислямски пари и неговите авери
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
Re: Довечера ще става каквото ще става.
PFC Litex написа:Браво, а какви са алтернативите?
Алтернатива ще има само тогава , когато бъде изметено това задкулисно управление, бъдат съдени и извадени на яве далаверите им. Няма начин стоейки в къщи и чоплейки си носовете да искаме промяна на животът си към по добро !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- джугашвили
GA_ veliki написа:viali69 написа:Не е само Боко !
На протеституиращите плащат и от организациите на Сорос. Интереси да се свали правителството има и част от олигархията в лицето на Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев, Иван Кръстев, Саша Безуханова ...
Световните господари - САЩ, Израел, ЕС имат интерес Тиквата да се върне на власт. Той беше верен и послушен слуга за разлика от Станишев, който по някои въпроси има собствено виждане.
БСП не скъсват и с Москва, което допълнително озлобява Световните господари.
От своя страна ГЕРБ раздават откраднатите близо 10 милиарда по време на тяхното управление за протести.
Убеден съм, че част от протестиращите взимат пари, за да протестират.
За съжаление покрай тях има и немалко заблудени овце, които така и не осъзнаха, че падне ли Орешарски - връща се Тиквата на власт !!!
Защо бе виали управлявате с перач на пари на крайния ислям?Защо гея беше в Израел и като се върна изгърмя бисеров?Защо виали, защо?
Като беше демократ в СДС, не беше перач! Така ли! Орешарски като беше и той в СДС беше много хубав, нали! Ама сега са най-лошите!
Последна промяна от джугашвили на 12 ное 2013 16:50, променено общо 2 пъти.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
viali69 написа:boabbb написа:viali69 написа: падне ли Орешарски - връща се Тиквата на власт !!!
И какво ще стане? Ще спреш да пишеш тука, ли? Атака на парламента![]()
Аз съм писал тогава, когато ти лижеше гъза на Боко, защото беше на власт !
Ще пиша пак против него и ако не дай Боже имате глупостта да върнете този сатрап на власт !
Не ме мисли мен !
Щом не ви е срам да ви управлява такъв тъпак - дерзайте !![]()
![]()
Няма да те мисля, ти си взел вече някой лев и за тоя месец
Леевски, оле
Между БСП и ГЕРБ няма никаква разлика , докато народа не го разбере няма да се оправим.
Аз съм за ОСТАВКА , но само при положение , че вследващия парламент ГЕРБ , БСП и ДПС да са под 4% , и Костов беше премиер сга е вън от парламента, народа трябва да се събуди и да изрита горепосочените , в противен случай няма смисъл от оставки и нови избори.
Аз съм за ОСТАВКА , но само при положение , че вследващия парламент ГЕРБ , БСП и ДПС да са под 4% , и Костов беше премиер сга е вън от парламента, народа трябва да се събуди и да изрита горепосочените , в противен случай няма смисъл от оставки и нови избори.
джугашвили написа:Каквото и да правят провокиращите, римските легиони на Йовчев ще предотвратят всеки опит за насилствено нахлуване в единствения останал храм на държавността - НС!
Струва ми се, че много обичаш съкращението "НС"? Сигурно ти напомня за годините, когато си работел за ДС.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- фифи перото
Re: Довечера ще става каквото ще става.
stefani написа:PFC Litex написа:Браво, а какви са алтернативите?
Алтернатива ще има само тогава , когато бъде изметено това задкулисно управление, бъдат съдени и извадени на яве далаверите им. Няма начин стоейки в къщи и чоплейки си носовете да искаме промяна на животът си към по добро !
Поинтересувай се какво значи "алтернатива".
Бъркаш понятието с революция.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- GA_ veliki
- Контакти:
джугашвили написа:GA_ veliki написа:viali69 написа:Не е само Боко !
На протеституиращите плащат и от организациите на Сорос. Интереси да се свали правителството има и част от олигархията в лицето на Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев, Иван Кръстев, Саша Безуханова ...
Световните господари - САЩ, Израел, ЕС имат интерес Тиквата да се върне на власт. Той беше верен и послушен слуга за разлика от Станишев, който по някои въпроси има собствено виждане.
БСП не скъсват и с Москва, което допълнително озлобява Световните господари.
От своя страна ГЕРБ раздават откраднатите близо 10 милиарда по време на тяхното управление за протести.
Убеден съм, че част от протестиращите взимат пари, за да протестират.
За съжаление покрай тях има и немалко заблудени овце, които така и не осъзнаха, че падне ли Орешарски - връща се Тиквата на власт !!!
Защо бе виали управлявате с перач на пари на крайния ислям?Защо гея беше в Израел и като се върна изгърмя бисеров?Защо виали, защо?
Като беше демократ в СДС, не беше перач! Така ли! Орешарски като беше и той в СДС беше много хубав, нали!
Сега изгърмя за "зелените"( пари на крайния ислям) и вие разбира се не знаете за това , не отговори защо серГея беше в Израел
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
hajitsu написа:джугашвили написа:Каквото и да правят провокиращите, римските легиони на Йовчев ще предотвратят всеки опит за насилствено нахлуване в единствения останал храм на държавността - НС!
Струва ми се, че много обичаш съкращението "НС"? Сигурно ти напомня за годините, когато си работел за ДС.
Тоя в ДС?Нее тоя е бил някое келеме драскащо доноси за съучениците за го приемат в КДС
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"