boabbb написа:А иначе Тодор е изпратен от "комунистите" да унищожи Левски, в това няма съмнение ...
Батков взима непрекъснато грешни решения, които вредят от години на Левски.
Твоите теории за комунисти изобщо не ме интересуват!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:А иначе Тодор е изпратен от "комунистите" да унищожи Левски, в това няма съмнение ...
Teo написа:
И при тях и при нас положението е много сериозно... от това печели единствено ГМО-то от Разград... то за тях никъде не се пише изобщо нищо... църкат си мишчиците спокойно, Парахода купува мачове, ако някой напише нещо против него изгаря веднага... е това е футбола ни в момента![]()
![]()
Rivaldo10 написа:boabbb написа:А иначе Тодор е изпратен от "комунистите" да унищожи Левски, в това няма съмнение ...
Rivaldo10 написа:boabbb написа:А иначе Тодор е изпратен от "комунистите" да унищожи Левски, в това няма съмнение ...
boabbb написа:Тогава са рептилите в коалиция с илюминатитеИ сериозно - за решенията дали са грешни, всичко се определя от показаното на терена, а за там не мога да се съглася, че Батков е виновен
Rivaldo10 написа:boabbb написа:Тогава са рептилите в коалиция с илюминатитеИ сериозно - за решенията дали са грешни, всичко се определя от показаното на терена, а за там не мога да се съглася, че Батков е виновен
Да де, когато работиш с близки, некадърни и лакоми мениджъри години наред. Когато си сложиш некадърен директор, който пък си води в повечето случай слаб треньор, няма как на терена да се получат нещата.
Батков/Томов може да имат огромно желание за успехи, но като са некадърни и взимат непрекъснато грешни решения, няма как да ги постигнат!
d.milanov написа:volf написа:d.milanov написа:volf написа:d.milanov написа:А незнам какво го плюете толкова Инджов. Незнам що за човек е, да си призная покрай ЦСКА чух за него. Може да не е "стока" извън ангажиментите му около ЦСКА, не съм се интересувал. Но за клуба не е казал нищо лошо. Явно не е добър оратор и затова думите му относно титлата и оставките се разбраха по неподходящ начин. Но въпреки всичко мислеше за доброто на клуба. Също каза, че влияние относно ЦСКА, ще му окаже и мнението на феновете по време на мача с Берое, ние направихме ли нещо по този повод? Е за какво да си дава парите? Че ако всички ние дадем по толкова колкото е дал той, дори и хилядна, клуба щеше да просперира. Защо да го прави като няма подкрепа, а на всичкото отгоре да се занимава с разни Томовци и Стойчовци.
А, не, не!
Той човека си говори много ясно, кратко и съдържателно, обаче Вие предпочитате да Ви баламосват за по-удобно!
В подкрепа на твърдението си пускам този линк: http://btvnovinite.bg/video/sport/bgfoo ... video.html
Ако все пак нещо не е станало ясно въпреки чистата дикция и достъпния Български на който говори Инджов, питайте да Ви го "смеля"!
Според мен ситуацията е кристално ясна и дори човекът в едно изречение за финал, каза какъв е изхода от нея!
Странни предположения чета тук - Някой изпратил Инджов и Манджуков да прахосат около 4 милиона от личните си пари за да прецакат дискредитиран политик, начело на закъсал (меко казано) футболен тим?!!
Стига мракобесие - съвземете се!
Сега остава да се намери някой склонен да прахоса като за начало едни около 30 милиона само за да "почисти" натрупаните дългове и после да има търпение да го оплюват че го е направил за сметка харизматичноста на Лупи и Стойчо.
Как мислите - дали ще се появи ТАКОВА скоро?!
Марко, след като не си разбрал(бил) в живота си какво е да си фен на някой отбор, няма как да ни разбереш. Това е.... Просто, кратко и ясно.
Сигурно имаш някакъв червен наръчник (устав) плюс класификатор на фенските стойности, който изключва хора в добро ментално здраве да са фенове на футбола - нали?!
Написал съм фен на отбор, не на футбола като цяло. Явно малоумието ти изпреварва менталното ти здраве.
vency75 написа:някой може ли да ми обясни следното:думите на томов-"цска има заем към лира в размер на 3-4 млн,който АЗ опрощавам,ама след 3-4 год. може да си ги поискам.ама тогава я камилата ,я камиларя".
как точно става това-хем ги опрощаваш,хем след 3-4 г ще ги искаш.значи или казваш че ги отлагаш или не.няма как да търсиш нещо което си опростил.а си мисля че там е разковничето в цялата борба между него и другите акционери.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта