ще ме бан ама кво да направя
Говеда мазни ехх не спряхте ве до края на ГОДИНАТА ли ше лаете ве????
Как да не мразиш таз кочина ..
до сега ЦСКА игра най-дорбе но нищо не се знае! Все пак имаме мачове в варна Бургас и ловеч кадето можем да загубим точки
доколкото до говедата могат да загубят срешу беласица но могат и да бият ЦСКА (не ми се вярва но е възожно )
при победа vs говедата ЦСКА ще е шампион !!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: BG Олигофрения!
Neron написа:Lit3x написа:Съгласен съм с теб!Има много истина в думите ти.
И ти ли си градски?Иначе наистина има много истина в поста на Alfonso.
ами...ако си шумянчи....значи ...да

gonzo prezident написа:браво и на двамата нищо че сте от различни отбори
ами 90 минути сме "врагове"....после какво ни пречи да сме хора...и да си говорим нормално и истината?
Re: левски набира скорост-по дората програма до края
puhisamolevski написа:mike28 написа:Гоше, кое и е хубавото на темата? На ден, поне 2о такива теми се пускат. Нито написана грамотно, нито автора казва нещо умно или поне такова което не знаем, нито нищо. Че това днеска футбол ли беше в Ловеч? Каква скорост, какви 5 лева, та ние вече 2,5 години играем един и същ антифутбол, мислиш ли, че ако не бяха отнели лиценза на ЦСКА и не бяха си разпродали отбора нямаше пак да сме на над 10-15 точки разлика зад тях?
Абе колега, какви са тея смехории дето все ги ръсиш?![]()
Кви 15 точки бълнуваш, къф антифутбол? Мачът в Ловеч днеска си беше супер, а свинете ще ги бием кат шкембе в дувара всеки път, ако ще и Бил Гейтс да ги хване и да ги направи роботи
![]()
![]()
Левски се съвзе след ужаса срещу Камбуров и според мен днеска си играха много хубаво и надъхано....може би трябваше след втория гол да продължат да атакуват масирано, но въпреки това пак си имахме положения. Мачове като този се спечелват само с левскарски дух, няма значение дали ни е кокал, фибула или череп треньора
Пич, ти със сигурност нямаш дори и ембрионален спомен за мача между "Левски" и "Барселона"...луд, луд, луд мач, а сега приклякате пред мача на дропчетата с "Челси"...Нещо, което български отбор е правил преди 30 години, и което май никой не си спомня.
Жалко за левскарите, които нямат памет за този мач

На лични давам инфо за резултата в София.

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Пичове не знам за вас,ама аз като чета някои постове и имам усещането че живеем в страна пълна със Сашо Диковци! То не стига,че футбола ни е мизерен,ами и като вземем да се съмняваме и в мача Левски-Литекс по-добре съвсем да го закрият! А спорове за съдийските грешки са безмислени! Както казваха: Не стреляйте по пианиста,той толкова си може! Иначе ми се гледа всеки ден Челси-Ливърпул..... ама няма! Ние сме си тук и сме си било от Левски,било от Литекс,Славия,Ботев,Локо или който и да е ! Затова да не плюем чак толкова! 

Не гледах мача, но "тъпите" голове и логиката клонят към уговорен мач.
Головете сте ги видели, а логиката предполагам я знаете.левски се бори докрай за титлата, а Литекс взимат купата(не и без помощта на "сините"), за да си осигурят участие в УЕФА... отдавна познат сценарии
Головете сте ги видели, а логиката предполагам я знаете.левски се бори докрай за титлата, а Литекс взимат купата(не и без помощта на "сините"), за да си осигурят участие в УЕФА... отдавна познат сценарии

Ами аз Подуянци не познавам/ що се отнася до клубни пристрастия/ не познавам и панчаревци,папагали,евреи,буфери или цаци и плебеи! Познавам фенове на ИГРАТА ФУТБОЛ! С тях бих комуникирал и обменял мнения,другите не ги виждам просто! Те си живеят в Абсурдистан , сред говеда,свине и всякакъв друг добитък! Затова и все това им е в устата!sixtynine написа:Дам щото подуянци не ореваха света след мача ЦСКА - Славия

- Neron
- Контакти:
Lit3x написа:Neron написа:Lit3x написа:Съгласен съм с теб!Има много истина в думите ти.
И ти ли си градски?Иначе наистина има много истина в поста на Alfonso.
ами...ако си шумянчи....значи ...да
Разбира се.Иначе щях ли да те питам

1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Никои нормален човек разбиращ от футбол няма и да си помисли,че може да се уреди мач ЛЕВСКИ Литекс.Как си представяте Гришата да легне на омразния му Левски?
Просто явно в Литекс толкова си и могат, Левски също не игра кои знае олко добре но победата беше наи важна и я постигнахме.
Просто явно в Литекс толкова си и могат, Левски също не игра кои знае олко добре но победата беше наи важна и я постигнахме.
Последна промяна от reebok на 17 апр 2009 22:31, променено общо 1 път.