Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бойко Методиев Борисов създава безредици в София
Заключете wi-fi-то в "4-ти километър", бе, алоо, санитарите 
Леевски, оле
Re: Довечера ще става каквото ще става.
Малко са хората ми се струва ...
Дано дойдат повече, да става калабалък, че да се махнат най-после резаците, Болен и СерГей 
Леевски, оле
- alexveselinov
- Контакти:
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Кой? Не успелия кандидат за общ.съветник!?
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic][center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
Заклет Левскар написа:urkoto написа:Заклет Левскар написа:urkoto написа:И сега в крайна сметка има ли калабалък в момента пред НС и ще ходят ли там агитки или няма да ходят? Откъде е тази информация на автора? Аз честно нищо не разбрах от тая тема. Дайте малко конкретика моля!
Ами пусни си радио, TV или прочети в някой новинарски сайт.
Кое радио или коя телевизия? Не се ебавам просто искам да знам - по нова, бтв и дарик няма нищо в момента по темата!
Канал 3, ДарикНюз, Фокус, че дори и Блиц. По Дарик радио също имаше включване.
Ок ама то така като гледам им приключи заседанието, след малко ще си тръгнат. А народ още няма достатъчно така като гледам. Та не знам какво точно очакваш да стане довечера, ония са изпечени тарикати и ще се ометат преди това
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Заклет Левскар
boabbb написа:Малко са хората ми се струва ...Дано дойдат повече, да става калабалък, че да се махнат най-после резаците, Болен и СерГей
Ами малко са. Щото всички сме форумни мишки (демек още сме на работа). След работа слагам каската и отивам да ме бият куките.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
ти кога се върна от разстрелите в кндр,бе ,льольо??? няма ли следваща партида осъдени,примерно ,защото са посмяли да ядат месо два пъти в месеца ....???
Заклет Левскар написа:boabbb написа:Малко са хората ми се струва ...Дано дойдат повече, да става калабалък, че да се махнат най-после резаците, Болен и СерГей
Ами малко са. Щото всички сме форумни мишки (демек още сме на работа). След работа слагам каската и отивам да ме бият куките.
Луд си. Respect. Ако съм в София и аз бих отишъл
Леевски, оле
- alexveselinov
- Контакти:
Безкомпромисен написа:Ще се свалят едни комунистически престъпници от власт и на тяхно място ще дойдат други комунистически престъпници! Това ще става май!
Така е, обаче май някои хора не го осъзнават.
Народе???
Както е казал Левски.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
alexveselinov написа:Безкомпромисен написа:Ще се свалят едни комунистически престъпници от власт и на тяхно място ще дойдат други комунистически престъпници! Това ще става май!
Така е, обаче май някои хора не го осъзнават.
Народе???
Както е казал Левски.
О-о, я хвани се скрий, знаеме, че си фен на ненормалника Болен, дето си даде г*за за жълти стотинки на рязаните
Леевски, оле
- arekusanderu
- Контакти:
Безкомпромисен написа:Всички протести и контрапротести са оглавени от комунистическите престъпници!Никъде на никой протест не чух за декомунизация - най-важното нещо, за да тръгне една държава напред е да има процес на радикална и безкомпромисна декомунизация!Комунистическите престъпници да бъдат поставени на подсъдимата скамейка и да пишат показания за доказани престъпления срещу човечеството, които са извършили!Другарката Бойка Борисова е също комунистическа престъпничка , членка на терористичната банда БКП, участничка в изродителния процес и телоохранителка на сатрапа,масовия убиец Тодор Замфирков Живков!
Бог да пази България от комунисти!
Луд Умора нема..........само пише.
FORZA CESENA !!!