Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: За или против наказания за хванатите с допинг?

Мнениеот шивача » 16 яну 2012 20:22

[offtopic]
Перуанецът Ренато Сапата, кацна този следобед с полет от Париж в София.

19-годишният защитник се очаква да отпраши във вторник за продължаващият лагер на „червените” в Гърция.

Гонг първи съобщи още на 3 януари за евентуалното привличане на Сапата.

Южноамериканецът играе на поста краен защитник е роден на 19 февруари 1992 година, като през изминалия сезон е бил ползван сравнително малко в шампионатните мачове на ФК Хуан Аурич.

Въпреки това Сапата вече има записани мачове за младежките тимове на южноамериканската страна до 17 и до 19 години.
[/offtopic]
Ще има наказание :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 яну 2012 20:23

Aйде не ми я пробутвай тая ирония. Зику тичаше повече отколкото е нормално за 100 килограмов човек.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 яну 2012 20:24

vaskonti написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:Когато, в опит да се аргументираш, цитираш нещо, написано от друг, това не значи ли, че ти си съгласен с написаното и че твоята гледна точка е същата? Защо ми цитираш тая "статия" ако ти не си съгласен с нея?

Къде в цитата или аз лично съм казал, че искам изхвърлянето ви във "В" група или по-сурови и нереални наказания от тези които са по распоредбите???

Ок, кое в цитата е реално и обективно мнение, та ми го цитираш тук като някакъв тежък аргумент?

Това, че е заплашен лиценза на БФС, както и участието на другите български отбори в ект не е ли реално според теб? :shock: а и засяга интересите на други отбори, а не вашия!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2012 20:26

шивача написа:[offtopic]
Перуанецът Ренато Сапата, кацна този следобед с полет от Париж в София.

19-годишният защитник се очаква да отпраши във вторник за продължаващият лагер на „червените” в Гърция.

Гонг първи съобщи още на 3 януари за евентуалното привличане на Сапата.

Южноамериканецът играе на поста краен защитник е роден на 19 февруари 1992 година, като през изминалия сезон е бил ползван сравнително малко в шампионатните мачове на ФК Хуан Аурич.

Въпреки това Сапата вече има записани мачове за младежките тимове на южноамериканската страна до 17 и до 19 години.
[/offtopic]
Ще има наказание :lol:

Ти от къде се измъти бе!За какво ще ни наказват?За това,че не даваме на един индивид да си развява коня ли?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2012 20:28

rsk написа:Aйде не ми я пробутвай тая ирония. Зику тичаше повече отколкото е нормално за 100 килограмов човек.

Вече ти казах какво да направиш.Пиши на тъпите корейци,докато не е станало късно!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 яну 2012 20:29

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Къде в цитата или аз лично съм казал, че искам изхвърлянето ви във "В" група или по-сурови и нереални наказания от тези които са по распоредбите???

Ок, кое в цитата е реално и обективно мнение, та ми го цитираш тук като някакъв тежък аргумент?

Това, че е заплашен лиценза на БФС, както и участието на другите български отбори в ект не е ли реално според теб? :shock: а и засяга интересите на други отбори, а не вашия!

Да, потенциално лиценза на БФС винаги е бил заплашен защото потенциално винаги може да направи грандиозна простотия. Питам те - в момента, има ли според теб реална заплаха за лиценза на БФС и ако да, защо? Нали помниш, че не БФС определя наказанията? Реално ли ти се струва БФС да отхвърли решението на БОК? И въобще има ли право да го отхвърли, как мислиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 16 яну 2012 20:30

BLUE CHAMPIONS написа:
msm написа:Не апелирам нищо бре! Още чакам обясненията и становището по въпроса на онези 21 "противници" от анкетата.

И кой си ти , че някой да ти дава обяснения за становището си? Аз съм против , защото съм от ЦСКА ! И какво? Ще ме разстреляш ли?

Един мод си е сложил е те това за подпис
Никакви наказания ! Наказания за другите отборчета , НИЕ СМЕ ЦСКА

Ти си следващия претендет за достоен подпис :lol: :lol: :lol:[/quote]
Това , като отговор на въпроса ми ли е? Явно, или ме харесваш или изобщо нямаш представа, колко ирония има в текста ми. На подобни желания, друг отговор няма!!!!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 яну 2012 20:38

vaskonti написа:Да, потенциално лиценза на БФС винаги е бил заплашен защото потенциално винаги може да направи грандиозна простотия. Питам те - в момента, има ли според теб реална заплаха за лиценза на БФС и ако да, защо? Нали помниш, че не БФС определя наказанията? Реално ли ти се струва БФС да отхвърли решението на БОК? И въобще има ли право да го отхвърли, как мислиш?

Значи виж какво, аз мнението си го казах на всеки поотделно поне 5 пъти в последните 3 страници(вклучително и на теб) и пак апелирам не е нужно да се нахвърляш отгоре ми в защита на съмишлиниците си, които гледам се радват като кутренца отстрани :) :) Мен ме вълнува тези които искат да се избегнат разпоредбите, осъзнават ли какви ще са последствията от тях и ще ги радват ли това? :o Теб вече съм запомнил, че си ЗА наказания, така, че нямам за какво да споря с теб!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 яну 2012 20:49

Колегата май си остана само с моето скромно мнение! Айде бе, хора, къде сте. не оставяйте "другар" в нужда. Дайте му обективното си мнение, че да може да спи спокойно. Евала на човека, който каза, че е от ЦСКА, това му е мотивът! Моят бе същият, никога не бих се отметнал от отбора на сърцето си, ако ще и да настъпи "Страшния съд"! Друг мотив не ми трябва и 10 параграфа в червено да ми цитирате, винаги ще уважа своята гледна точка. Поне се придържам към собственото си мнение, а не на някой друг. Не е важно да четеш измислени правилници, за да ти стане ясно кое е правилно и кое е грешно. Има си хора назначени за тази работа и проблемът е, че не си вършат работата. Който трябва да бъде наказан, ще бъде. Най-важното е всички да си земат нужните поуки и да не бъдат допускани повече такива позорни за българския футбол събития, защото не само Антигуа и Барбуда ще ни задминат във футболно отношение, ами и марсианците! Дано някой се опита да вникне в думите малко, иначе би било страшно и всичките тези теми, мнения, провокации дори и т.н. ще са безсмислени. Моля, модераторите да заключат темата до взимане на официалното решение и обявяне на наказанията!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 16 яну 2012 21:36

:mrgreen: , Очаквах да преместите темата където и е мястото и очевидно няма да ми се оправдаят очакванията...важно е интрига да има, а каква , няма значение, само да е на гърба на ЦСКА 8-)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “Архив”