На ЦСКА им трябва много добра организация, ред и програма на развитие за следващите три години поне. Да излезне президента и да каже: Така и така в следващите три години възнамеряваме да инвестираме в млади, да оправим стадиона, базите и т.н. Клубът е толкова зле, постоянно има скандали, с допинг ни хванаха, напуснали играчи заради невзимане на заплати, мъки с лиценза всяка година и кво ли още не. Даже днеска чета че някъв хотел ни осъдил, че не сме платили, отделно и държавата ни е осъдила, че не сме платили някъв наем на чартърен полен на самолет на правителството. И ся щото сме вързали и цъфнали и ще взимат бивши играчи на Реал и Интер, ако въобще дойдат де. И ще дават някви огромни заплати, а талантите като Томи Костадинов ще бягат. Замислете се това ли е пътят на ЦСКА? Реалистично погледнато, разбира се. Не през розовите очила на Гражданина от село, Шивача и някои други. Не е ли това поредното замазване на очите на феновете от проблемите в клуба. Поредната примадонщина на Митьо Борисов. Е гати селянинаа с извинение, не си плаща там хотела и полета, ама за Диого има пари за заплата. И кво шъ дойдат звездите, шъ видат ква е мизерия в Б-я, ама най-вече шъ видат кво е безобразие в ЦСКА и че е пълен хаос и няма никва организация и шъ си тръгнат в края на сезона. И пак шъ продължаваме постарому. Просто тея Титан са някви пълни фантазьори и не могат нищо да направят в ЗСКА. Аз съм го казал вече, аз съм тотален песимист за всеки един техен ход, защото вече много добре ги знам кво представляват господата от Титан и що за ръководители са и до къде им стигат мисловните и ръководни възможност на клуб като ЦСКА. Ако ще и Роналдо да докарат мен ми е все тая, щото знам кво ще последва след тва.

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]