Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Old_death » 18 яну 2012 11:34

zlatan написа:не знам каква е тази истерия около трансферните саги и при нас и при вас.
При нас никой не идва вие пък половин Удинезе докарахте,а какво наистина се случва в Левски и ЦСКА май само бат Бойко знае :) :) :) .
Има нещо гнило в Дания-както се казва.
Колкото до този Диого-на този му е само визиткатавервайте ми ,Бандата е две класи над него.
Преди дни писах че това каре от Удине ще ви вдигне много класата,но не знам д :) али ви вършат работа само под наем.
само в едно съм сигурен тези януарски дни и НИЕ И ВИЕ станахме пак за смях едните с покупки,а другите с липса на такива.
Какво ли правят в тези студени дни Гърнето и Мустака.

Сигурно пият греяна ракия ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 яну 2012 12:36

На ЦСКА им трябва много добра организация, ред и програма на развитие за следващите три години поне. Да излезне президента и да каже: Така и така в следващите три години възнамеряваме да инвестираме в млади, да оправим стадиона, базите и т.н. Клубът е толкова зле, постоянно има скандали, с допинг ни хванаха, напуснали играчи заради невзимане на заплати, мъки с лиценза всяка година и кво ли още не. Даже днеска чета че някъв хотел ни осъдил, че не сме платили, отделно и държавата ни е осъдила, че не сме платили някъв наем на чартърен полен на самолет на правителството. И ся щото сме вързали и цъфнали и ще взимат бивши играчи на Реал и Интер, ако въобще дойдат де. И ще дават някви огромни заплати, а талантите като Томи Костадинов ще бягат. Замислете се това ли е пътят на ЦСКА? Реалистично погледнато, разбира се. Не през розовите очила на Гражданина от село, Шивача и някои други. Не е ли това поредното замазване на очите на феновете от проблемите в клуба. Поредната примадонщина на Митьо Борисов. Е гати селянинаа с извинение, не си плаща там хотела и полета, ама за Диого има пари за заплата. И кво шъ дойдат звездите, шъ видат ква е мизерия в Б-я, ама най-вече шъ видат кво е безобразие в ЦСКА и че е пълен хаос и няма никва организация и шъ си тръгнат в края на сезона. И пак шъ продължаваме постарому. Просто тея Титан са някви пълни фантазьори и не могат нищо да направят в ЗСКА. Аз съм го казал вече, аз съм тотален песимист за всеки един техен ход, защото вече много добре ги знам кво представляват господата от Титан и що за ръководители са и до къде им стигат мисловните и ръководни възможност на клуб като ЦСКА. Ако ще и Роналдо да докарат мен ми е все тая, щото знам кво ще последва след тва. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 яну 2012 13:00

Като гледам клипчето за Диого в гонг.бг, вкарването на голове хич не му е чуждо - доста добър шут има за бранител. Би било срамота такъв играч да бъде ползван в центъра на защитата ни, а не като бек, ако изобщо дойде.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 яну 2012 13:07

danko_sot написа:Ако ще и Роналдо да докарат мен ми е все тая, щото знам кво ще последва след тва. ;)

Според мен не си прав. За да излезнат с такава програма, то трябва да имат налични пари и то доста. Защото ако ще инвестират в младите и школата, то скоро не трябва да очакваме пробив в евротурнирите. А без тези пари няма как да просъществуваме. Мисля, че тази пролет са решили "всичко или нищо". Всичко сега се прави с цел спечелване на титла и влизане в групите на ШЛ. А ако дай Боже стане, то с парите от там могат да се направят много неща.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 яну 2012 13:08

danko_sot написа:На ЦСКА им трябва много добра организация, ред и програма на развитие за следващите три години поне. Да излезне президента и да каже: Така и така в следващите три години възнамеряваме да инвестираме в млади, да оправим стадиона, базите и т.н. Клубът е толкова зле, постоянно има скандали, с допинг ни хванаха, напуснали играчи заради невзимане на заплати, мъки с лиценза всяка година и кво ли още не. Даже днеска чета че някъв хотел ни осъдил, че не сме платили, отделно и държавата ни е осъдила, че не сме платили някъв наем на чартърен полен на самолет на правителството. И ся щото сме вързали и цъфнали и ще взимат бивши играчи на Реал и Интер, ако въобще дойдат де. И ще дават някви огромни заплати, а талантите като Томи Костадинов ще бягат. Замислете се това ли е пътят на ЦСКА? Реалистично погледнато, разбира се. Не през розовите очила на Гражданина от село, Шивача и някои други. Не е ли това поредното замазване на очите на феновете от проблемите в клуба. Поредната примадонщина на Митьо Борисов. Е гати селянинаа с извинение, не си плаща там хотела и полета, ама за Диого има пари за заплата. И кво шъ дойдат звездите, шъ видат ква е мизерия в Б-я, ама най-вече шъ видат кво е безобразие в ЦСКА и че е пълен хаос и няма никва организация и шъ си тръгнат в края на сезона. И пак шъ продължаваме постарому. Просто тея Титан са някви пълни фантазьори и не могат нищо да направят в ЦСКА. Аз съм го казал вече, аз съм тотален песимист за всеки един техен ход, защото вече много добре ги знам кво представляват господата от Титан и що за ръководители са и до къде им стигат мисловните и ръководни възможност на клуб като ЦСКА. Ако ще и Роналдо да докарат мен ми е все тая, щото знам кво ще последва след тва. ;)

Последните ти две изречения обясняват всичко! Просто мнението не подлежи на коментар. Не е лошо и да спреш да пишеш, защото всички разбрахме колко мразиш Титан и, че всичко ти е ясно, как и какво ще се случи с ЦСКА!

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 18 яну 2012 13:13

msm написа: Не е лошо и да спреш да пишеш

+ безкрайност.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 18 яну 2012 13:24

danko_sot написа:На ЦСКА им трябва много добра организация, ред и програма на развитие за следващите три години поне. Да излезне президента и да каже: Така и така в следващите три години възнамеряваме да инвестираме в млади, да оправим стадиона, базите и т.н. Клубът е толкова зле, постоянно има скандали, с допинг ни хванаха, напуснали играчи заради невзимане на заплати, мъки с лиценза всяка година и кво ли още не. Даже днеска чета че някъв хотел ни осъдил, че не сме платили, отделно и държавата ни е осъдила, че не сме платили някъв наем на чартърен полен на самолет на правителството. И ся щото сме вързали и цъфнали и ще взимат бивши играчи на Реал и Интер, ако въобще дойдат де. И ще дават някви огромни заплати, а талантите като Томи Костадинов ще бягат. Замислете се това ли е пътят на ЦСКА? Реалистично погледнато, разбира се. Не през розовите очила на Гражданина от село, Шивача и някои други. Не е ли това поредното замазване на очите на феновете от проблемите в клуба. Поредната примадонщина на Митьо Борисов. Е гати селянинаа с извинение, не си плаща там хотела и полета, ама за Диого има пари за заплата. И кво шъ дойдат звездите, шъ видат ква е мизерия в Б-я, ама най-вече шъ видат кво е безобразие в ЦСКА и че е пълен хаос и няма никва организация и шъ си тръгнат в края на сезона. И пак шъ продължаваме постарому. Просто тея Титан са някви пълни фантазьори и не могат нищо да направят в ЗСКА. Аз съм го казал вече, аз съм тотален песимист за всеки един техен ход, защото вече много добре ги знам кво представляват господата от Титан и що за ръководители са и до къде им стигат мисловните и ръководни възможност на клуб като ЦСКА. Ако ще и Роналдо да докарат мен ми е все тая, щото знам кво ще последва след тва. ;)

danko_sot ти да не си някой дисциплинарно уволнен или съкратен,вече бивш служител на Титан АД ?..Много омраза си събрал бре ,,армеецо,, ! :)
П.П. Щото пък мен новите подпълнения ме кефят и съм благодарен на Титан АД че ни измъкнаха от блатото ,,Томов,,. ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 яну 2012 13:50

http://gong.bg/view_article.php?article_id=247721

ЦСКА заминава за три мача в Испания, както първи Гонг написа още преди седмица.

Програмата на „червените“ е следната: На 28 януари те срещат руския елитен Кубан Краснодар. Възпитаниците на Дан Петреску са там на лагер и това ще бъде последната им проверка, преди завръщането.

На 31 януари ЦСКА се изправя срещу шампиона на Китай Гуангджоу. На 2 февруари пък „червените“ срещат местния Виляреал.

Директно от Испания отборът на ЦСКА лети за Анталия, където ще остане на лагер до 17 февруари.

Това вече звучи по сериозно.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 яну 2012 14:05

И една свестна контрола неможем да уредим!И граем с играем с разни измислени отбори докато други играят не с кой да е,а със самия Агия Напа. :cry: :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 яну 2012 14:11

L0rDa написа:
msm написа: Не е лошо и да спреш да пишеш

+ безкрайност.

Тук големи изисквания има за пишещите :roll: Вземете го убийте с камъни сега човека, защото си е казал мнението, а на вас такова мнение не ви изнася.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”