ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот vaskonti » 29 окт 2011 20:31

honda написа:
vaskonti написа:
honda написа:Успеваемостта на Левски при мачове свирени от чужди съдии е доста по-висока от тази когато съдиите са били от България срещу същите отбори ;) - нещо напротив :) ?

Сравняваш статистика от 3-4 мача със статистика от 35? Хитро...

Човек на възраст си - претендираш че си гледал много мачове Левски- ЦСКА - ами тогава би трябвало да знаеш примерно колко мача на Левски срещу други български отбори с чужди съдии са се играли - ами не са 3-4 - само Левски-ЦСКА са 17 - победи за Левски-9 , за ЦСКА -4 - доста красноречиво,а ако изключим съдиите от соц. държави съотношението е 7:2- доста познато,а ;)

17 мача от колко време? Питам, щото наистина не знам. Защото ако е от 60-те години насам, когато май е първият мач свирен от чужд съдия, то тогава сравняваш статистика от 17 мача със статистика от 117 някъде.
Нещо ме съмнява тия 17 мача да са от последните 20 години.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 окт 2011 20:48

vaskonti написа:
honda написа:
vaskonti написа:Сравняваш статистика от 3-4 мача със статистика от 35? Хитро...

Човек на възраст си - претендираш че си гледал много мачове Левски- ЦСКА - ами тогава би трябвало да знаеш примерно колко мача на Левски срещу други български отбори с чужди съдии са се играли - ами не са 3-4 - само Левски-ЦСКА са 17 - победи за Левски-9 , за ЦСКА -4 - доста красноречиво,а ако изключим съдиите от соц. държави съотношението е 7:2- доста познато,а ;)

17 мача от колко време? Питам, щото наистина не знам. Защото ако е от 60-те години насам, когато май е първият мач свирен от чужд съдия, то тогава сравняваш статистика от 17 мача със статистика от 117 някъде.

В последните 20 години са 8 мача- 5:1 победи за Левски. както и да го въртиш и сучеш статистиката е смазваща в полза на Левски. ами средното съотношение за последните 20 години не е 5:1 . Просто всичките ви приказки за съдийска помощ за Левски стават на пух и прах. Интересно как Левски е успял да хване такива съдии като М.Мерк, Д.Паули, Йол, Л.Микел.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 окт 2011 21:04

honda написа:
vaskonti написа:
honda написа:Човек на възраст си - претендираш че си гледал много мачове Левски- ЦСКА - ами тогава би трябвало да знаеш примерно колко мача на Левски срещу други български отбори с чужди съдии са се играли - ами не са 3-4 - само Левски-ЦСКА са 17 - победи за Левски-9 , за ЦСКА -4 - доста красноречиво,а ако изключим съдиите от соц. държави съотношението е 7:2- доста познато,а ;)

В последните 20 години са 8 мача- 5:1 победи за Левски. както и да го въртиш и сучеш статистиката е смазваща в полза на Левски. ами средното съотношение за последните 20 години не е 5:1 . Просто всичките ви приказки за съдийска помощ за Левски стават на пух и прах. Интересно как Левски е успял да хване такива съдии като М.Мерк, Д.Паули, Йол, Л.Микел.

Добре, значи пак в крайна сметка сравняваш статистика от 8 мача със статистика от 40 мача. В останалите 32-33, или колкото са там, какво е положението?
Освен това, да не би да ми казваш, че само и единствено заради съдиите Левски не печели всеки 4 от 5 мача срещу ЦСКА? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 окт 2011 21:12

vaskonti написа:Добре, значи пак в крайна сметка сравняваш статистика от 8 мача със статистика от 40 мача. В останалите 32-33, или колкото са там, какво е положението?
Освен това, да не би да ми казваш, че само и единствено заради съдиите Левски не печели всеки 4 от 5 мача срещу ЦСКА? :lol:

Той нищо не ти казва.Той ти дава статистика.Ти сам си направи изводите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2011 21:38

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Добре, значи пак в крайна сметка сравняваш статистика от 8 мача със статистика от 40 мача. В останалите 32-33, или колкото са там, какво е положението?

Той нищо не ти казва.Той ти дава статистика.Ти сам си направи изводите.

Що не си преместите отбора в Румъния , Гърция, Сърбия или Македония?

От 10 загуби на Левски, в 11 са ви виновни съдиите!Точно пък вчера бяхте толкова айрян без мляко, че аз поне не помня по-слаб отбор на Левски в точно това дерби!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKAr4eto0
Контакти:

Мнениеот CSKAr4eto0 » 29 окт 2011 21:51

Абее кво ми вадите статистики и простотии ... не живейте с миналото ... а в момента фактите са : ЦСКА слаб ... Левски още по - слаб ! И въпреки тва мача си беше изигран тактически по добре от ЦСКА ... първите 30 минути ... притежаваха топката повече , атакуваха повече , вкараха гол и се затвориха до края на мача ... ии за кво надиграване от страна на Левски ми говорите ??? Второто полувреме владеете топката 70 % и какво ??? Само 3 полужения и то не много чисти ... е тва ли ви е надиграването ? Абе квото и да си говорим мача е свършил ... по - добрият спечели !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 окт 2011 22:00

Може ли левскарите да ми отговорят само на един въпрос! Колко ЧИСТИ положения в мача има Левски и колко има ЦСКА? И момчета.......не забравяйте поговорката "Битият-бит, е...... - е..." :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 окт 2011 22:03

Колкото и да се радват цесекарите, нищо няма да произлезе от тази им радост, но левскарите чакат своята новина, оцветена в жълто. Не е вярно, че няма пари за треньор. Това е "Левски". Не може в отбор като "Левски" да има пари за футболисти, а за треньор - не.
Грозньо нали си подаде оставката? Утре чакаме окончателната новина, че е изгонен от всички ръководни постове в тима, заедно с щаба му и ще се почне на чисто. Тодор Батков не трябва да ни прави на малоумни, а наистина да даде пари за отбора. Иначе нищо хубаво няма да види и той, и по - важното ние.
"Левски" не е училище за треньори. Стоилов успя, Велев, колкото и да е невероятно, също се записа в историята на клуба с трофей, но Гонзо никога няма да го направи, а само вреди.
Чакам оставката утре!
За статистиката не спорете. Мисля, че "Левски" доскоро имаше 25 победи повече във всички турнири. Може би малко са намалели. Това ако е съперничество. Но определено в последните години трудно ви побеждаваме. В последните три сезона - имаме победа, равен и три загуби. Първата беше казанската, която изобщо нямаше да я има, ако всичко беше наред. Втората беше пролетта, когато Гонзо водеше отбора. Третата - пак с Гонзо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 окт 2011 22:40

Всеки уважаващ себе си треньор няма да поеме Левски в този момент, тъй като в отборът няма класни състезатели и клубът е раздиран от посредственост.
Ериксон в момента е свободен, Батков какво чака?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 окт 2011 22:50

BadBoy написа:Всеки уважаващ себе си треньор няма да поеме Левски в този момент, тъй като в отборът няма класни състезатели и клубът е раздиран от посредственост.
Ериксон в момента е свободен, Батков какво чака?

По принцип треньорът на даден отбор се сменя, когато има някакви проблеми в клуба. :) Когато всичко е перфектно рядко се случва треньорът да напусне и да бъде назначен нов (най-вече при възможност да поеме по-голям отбор или по някакви лични причини). ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”