Blue_Girl написа:Абе, Батков си знае най-добре!
Точно от това се опасявам! Като знам как ги знае най-добре и как ги мисли най-добре, лошо ми става.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Абе, Батков си знае най-добре!
bigbonusprize написа:Точно от това се опасявам! Като знам как ги знае най-добре и как ги мисли най-добре, лошо ми става.
THE G.A.M.E написа:bigbonusprize написа:Точно от това се опасявам! Като знам как ги знае най-добре и как ги мисли най-добре, лошо ми става.
Колко му е да спретне още една казанска афера ...![]()
То не е и смешно де ...
Blue_Girl написа:За Казанската афера и мен ме е яд, но не може да се отрече, че има и добри трансфери
bigbonusprize написа:Blue_Girl написа:За Казанската афера и мен ме е яд, но не може да се отрече, че има и добри трансфери
Аз лично досега добър трансфер от него не съм видял. Продаде ни най-сърцатият играч, национал и капитан на клуба за 200 000. И то в разцвета на силите си. Продаде ни най-добрият футболист през паузата, при положение, че афишира борба за титлата, и то за 1 400 000лв? Да не се връщаме и назад... То няма и как да е по друг начин, при положение, че само плаче как било криза и нямало пари. Кой луд ще се изръси повече, при положение, че мустака няма пари?!И още много мога да говоря по темата...
Blue_Girl написа:bigbonusprize написа:Blue_Girl написа:За Казанската афера и мен ме е яд, но не може да се отрече, че има и добри трансфери
Аз лично досега добър трансфер от него не съм видял. Продаде ни най-сърцатият играч, национал и капитан на клуба за 200 000. И то в разцвета на силите си. Продаде ни най-добрият футболист през паузата, при положение, че афишира борба за титлата, и то за 1 400 000лв? Да не се връщаме и назад... То няма и как да е по друг начин, при положение, че само плаче как било криза и нямало пари. Кой луд ще се изръси повече, при положение, че мустака няма пари?!И още много мога да говоря по темата...
А парите, които даде за:
Мюлдер, Грийн, Дембеле и младият Илиев, който ще стане отличен вратар, след време?
THE G.A.M.E написа:Е не беше ли по времето на "адвоката" най големият ни трансфер, тоя на Жеан Карлош ?
Мисля, че тогава се говореше за около 900 хиляди долара ...
Освен Наско, нещо да е послъгал по него време ...
mistreated написа:Blue_Girl написа:А парите, които даде за:
Мюлдер, Грийн, Дембеле и младият Илиев, който ще стане отличен вратар, след време?
И колко пари даде за тях? Само Дембеле и Илиев дойдоха с трансферни суми, ако ен се лъжа. За Дембеле бяха смешните 150 хил. лв.
THE G.A.M.E написа:Е не беше ли по времето на "адвоката" най големият ни трансфер, тоя на Жеан Карлош ?
Мисля, че тогава се говореше за около 900 хиляди долара ...
Освен Наско, нещо да е послъгал по него време ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост