ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
СТРАХОТНА ПОБЕДА,НО НЯМА ДА Е ЛЕКО
Страхотна победа над белгийците,но да не се заблужзаваме,няма да е леко.Всеки отбор има шанс да продължи.А и да не забравяма,че повечето момчета са нови в отбора и още се сработват,така,че тепърва ще правим все по-добри игри.На мен лично ми е интересно да видя Слори в игра.Дано се включи добре и се впише в отбора за да сме още по силни.САМО ЛЕВСКИ!
Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!
Не му обръщайте внимание на Зигито, той си е малко нефелен явно! Аз искам още веднъж да благодаря за страхотната вечер вчера! НЕВЕРОЯТЕН обрат! Да му е кеф на човек да гледа! Спомних си гола на Ники Тодоров срещу Глазгоу! Е, как да не се радва човек! Искам да поздравя и лично едни мои сини приятели! Павката, Марти, Ники, Тошко, Ицето ( и много други разбира се!) и..........още веднъж браво за много, много яката игра! Гент си мислеха, че идват на курорт!!!! ...На морето няма места!!! 

- modor
- Контакти:
Re: Левски - Гент (пълен запис)
727150 написа:В DVD формат няма ли го някъде.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QcN7dcUo-oE[/youtube]
Браво пич супер клип си направил

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
благодаря
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Ако някой има третия гол на Гриий на Аудио ще му бъда благодарен ако ми го изпрати
е-майл: shampi@abv.bg
благодаря предварително
е-майл: shampi@abv.bg
благодаря предварително
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-lVQYQoZXgo&feature=recentf[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M7vToChYjg8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WRr8SxdVIHM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WRr8SxdVIHM[/youtube]
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

-
- Контакти:
Вратарят на Гент: Левски е балкански колос
"Следя българското първенство, там има много сърби", призна стражът
Човекът, който се срещна отблизо с нападателната сила на Дембеле и компания - вратарят на Гент Боян Йоргачевич засвидетелства голямо уважение към Левски. Стражът, който призна, че следи българското първенство заяви, че Левски е един от грандовете на Балканите и изобщо на Източна Европа.
"В родината ми и цяла Източна Европа Левски е запазена марка, виден представител на балканската школа. Те имат големи традиции, а на собствен терен са почти непобедими.", заяви вратарят.
Все пак, въпреки класата на сините, в Гент се обединиха около мнението, че в реванша на тяхна земя ще покажат друго лице.
Човекът, който се срещна отблизо с нападателната сила на Дембеле и компания - вратарят на Гент Боян Йоргачевич засвидетелства голямо уважение към Левски. Стражът, който призна, че следи българското първенство заяви, че Левски е един от грандовете на Балканите и изобщо на Източна Европа.
"В родината ми и цяла Източна Европа Левски е запазена марка, виден представител на балканската школа. Те имат големи традиции, а на собствен терен са почти непобедими.", заяви вратарят.
Все пак, въпреки класата на сините, в Гент се обединиха около мнението, че в реванша на тяхна земя ще покажат друго лице.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
kartago написа:Не му обръщайте внимание на Зигито, той си е малко нефелен явно! Аз искам още веднъж да благодаря за страхотната вечер вчера! НЕВЕРОЯТЕН обрат! Да му е кеф на човек да гледа! Спомних си гола на Ники Тодоров срещу Глазгоу! Е, как да не се радва човек! Искам да поздравя и лично едни мои сини приятели! Павката, Марти, Ники, Тошко, Ицето ( и много други разбира се!) и..........още веднъж браво за много, много яката игра! Гент си мислеха, че идват на курорт!!!! ...На морето няма места!!!
Мерси Петьо, беше униклано. Чак тая сутрин взе да ми се връща гласа

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
Темата се поизчерпа, пращам я в архива да събира прах.