Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
СВОБОДЕН написа:Гледах на клипа и двата отменети гола на Дембеле. При първия не се наемам да коментирам, но за втория съм сигурен, че нямаше засада, макар съдията да беше я свирил още при паса. Защитника беше на една линия с Гарата.
vaskonti написа:СВОБОДЕН написа:Гледах на клипа и двата отменети гола на Дембеле. При първия не се наемам да коментирам, но за втория съм сигурен, че нямаше засада, макар съдията да беше я свирил още при паса. Защитника беше на една линия с Гарата.
Има нов клип с двата отменени гола, в който при втория гол има стоп-кадър и се вижда ясно засадата. При първия отменен гол не се вижда точно какво става, но вижте реакцията на Дембеле веднага след удара - просто се обръща смирено към съдията. Явно самият той е наясно, че нещо не е било наред.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:vaskonti написа:СВОБОДЕН написа:Гледах на клипа и двата отменети гола на Дембеле. При първия не се наемам да коментирам, но за втория съм сигурен, че нямаше засада, макар съдията да беше я свирил още при паса. Защитника беше на една линия с Гарата.
Има нов клип с двата отменени гола, в който при втория гол има стоп-кадър и се вижда ясно засадата. При първия отменен гол не се вижда точно какво става, но вижте реакцията на Дембеле веднага след удара - просто се обръща смирено към съдията. Явно самият той е наясно, че нещо не е било наред.
Или просто се обръща към съдията с недоумение какво е свирил![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта