NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
На линия
Re: NBA Regular Season 22-23
И аз смятам, че трипъл-даблите в днешно време не струват нищо. Виждате че буквално валят, сульо и пульо правят трипъл-дабли вече ..... това е също резултат от липсата на игра в защита, което помпа всичко - резултатност, "асистенции" и т.н. .....
Има ли накъде тема за нашето първенство. Балкан и Рилски правят зрелищен мач.
Re: MVP !?
Drunken_Master написа:Бък ? Нещо ? М ?
Е, какво нещо? Виж ти какво си писал:
Drunken_Master написа:Only five times has player not finished with either the #1 or #2 seed in their conference (Nash just one here).
Аз ти пускам извадка, в която се вижда, че пуснатото от теб (и то със заглавие "Затваряй си устата") не е вярно. Ти първо пишеш "И ?", после постваш един чаршаф, в който по никакъв начин не доказваш твърдението си, а просто отиваш в друга посока и искаш да кажа нещо.
ReBorn1982 написа:И аз смятам, че трипъл-даблите в днешно време не струват нищо. Виждате че буквално валят, сульо и пульо правят трипъл-дабли вече ..... това е също резултат от липсата на игра в защита, което помпа всичко - резултатност, "асистенции" и т.н. .....
Аз си мисля, че зависи от резултата - вярно, че нещата доста се изкривиха, сега наричат асистенция каквото им хрумне, но обикновено си личи дали е самоцел или се получава естествено, в хода на играта.
- Drunken_Master
- Контакти:
MVP !?
Buck32 написа:Аз ти пускам извадка, в която се вижда, че пуснатото от теб (и то със заглавие "Затваряй си устата") не е вярно. Ти първо пишеш "И ?", после постваш един чаршаф, в който по никакъв начин не доказваш твърдението си, а просто отиваш в друга посока и искаш да кажа нещо.
Първо се заяде за твърдението ми за изискванията за МВП кандидатите. Аз ти доказах посредством факти, че това е така. После, в следващият пост ти ми търсиш "маана", понеже не били пет, а били седем пъти. Затова ти пиша "И ?", понеже не виждам това, да променя по някакъв начин твърдението ми...
Аз между другото, продължавам да твърдя, че Йокич миналата година не заслужава наградата, понеже Денвър са били шести сийд. Това е все едно, да се дава награда за "МВП на финалите" на играч от загубилият отбор.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: MVP !?
Drunken_Master написа:Buck32 написа:Аз ти пускам извадка, в която се вижда, че пуснатото от теб (и то със заглавие "Затваряй си устата") не е вярно. Ти първо пишеш "И ?", после постваш един чаршаф, в който по никакъв начин не доказваш твърдението си, а просто отиваш в друга посока и искаш да кажа нещо.
Първо се заяде за твърдението ми за изискванията за МВП кандидатите. Аз ти доказах посредством факти, че това е така. После, в следващият пост ти ми търсиш "маана", понеже не били пет, а били седем пъти. Затова ти пиша "И ?", понеже не виждам това, да променя по някакъв начин твърдението ми...
Аз между другото, продължавам да твърдя, че Йокич миналата година не заслужава наградата, понеже Денвър са били шести сийд. Това е все едно, да се дава награда за "МВП на финалите" на играч от загубилият отбор.
"Маана"? Като добавиш и тези на Йокич разликата става два пъти, това е сериозна разлика според мен. Фактите не разбрах кое са - цитатът на мнението на един журналист или лафът за 5те случая, които всъщност са 10?
За Йокич - има хора на твоето мнение, има и на другото. Човекът класира отбора си за плейофите в отсъствието на втората и третата звезда.
- Drunken_Master
- Контакти:
Йокич < ЛеБрон
Сериозна разлика, бате... От 1956-та до 2022-ра има общо седем приза, които не са за някои измежду първите два тима в конференцията и това е... сериозна разлика. Нещо те е напекло без слънце ми се струва... :) Или другият вариант е да не пушиш някакви боклуци ? Спирт на памук ? Антифриз ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
На линия
Buck32 написа:ReBorn1982 написа:И аз смятам, че трипъл-даблите в днешно време не струват нищо. Виждате че буквално валят, сульо и пульо правят трипъл-дабли вече ..... това е също резултат от липсата на игра в защита, което помпа всичко - резултатност, "асистенции" и т.н. .....
Аз си мисля, че зависи от резултата - вярно, че нещата доста се изкривиха, сега наричат асистенция каквото им хрумне, но обикновено си личи дали е самоцел или се получава естествено, в хода на играта.
Бе и на мен ми се струва, че сякаш много лесно се пишат асистенции. Не съм задълбавал, ама ли някъде формулирано черно на бяло какво точно се смята за асистенция ?? ..... примерно, за мен не е редно за асистенция да се води ситуация при която подаващият реално няма особена заслуга за коша ..... под заслуга разбирам пасът ти да е извел съотборника ти на изгодна позиция за вкарване (сам под коша, алей уп, отворена стрелба и т.н.) ....
ReBorn1982 написа:Бе и на мен ми се струва, че сякаш много лесно се пишат асистенции. Не съм задълбавал, ама ли някъде формулирано черно на бяло какво точно се смята за асистенция ?? ..... примерно, за мен не е редно за асистенция да се води ситуация при която подаващият реално няма особена заслуга за коша ..... под заслуга разбирам пасът ти да е извел съотборника ти на изгодна позиция за вкарване (сам под коша, алей уп, отворена стрелба и т.н.) ....
Сигурно има някакво определение, но ги записват от секретарската маса, та пак има субективен елемент. Гледал съм сега, че след 3-4 дрибъла пак пишат асистенция. Тъпо е, но предполагам, че върви с развитието, както тройките, ниските петорки и прочие.
Re: Йокич < ЛеБрон
Drunken_Master написа:Сериозна разлика, бате... От 1956-та до 2022-ра има общо седем приза, които не са за някои измежду първите два тима в конференцията и това е... сериозна разлика. Нещо те е напекло без слънце ми се струва... :) Или другият вариант е да не пушиш някакви боклуци ? Спирт на памук ? Антифриз ?
1955-1956 Боб Петит
1975-1976 Карим
1978-1979 Моузес
1981-1982 Моузес
1987-1988 Джордън
2005-2006 Стив Неш
2016-2017 Ръсел Уестбрук
2020-2021 Йокич
2021-2022 Йокич
Не знам как е в математиката, която ти си учил, тук са 9 приза, което във Видин сме учили, че е почти два пъти повече от 5.