DFB BUNDESLIGA 09/10

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: DFB BUNDESLIGA 09/10

Мнениеот unist_gp » 30 яну 2010 22:48

Бижутера написа:Видяхте ли Флориан Майер какво престъпление извърши тази вечер? unist_gp, държа да се изкажеш! :twisted: :twisted:

Ще кажа,че ми е забранено да гледам каквито и да е мачове :evil: Ще гледам по-късно репортажите в късното щпортщудио на цедееф, тогава пада ембаргото за кратко. Не гледах и мача за трето място на КАН. Какво ще правя утре с мача на Дортмунд и с финала на КАН... не ми се мисли. Добре,че днеска отложиха мача на Унион в Росток заради сибирските условия.... ;)
Горе главата Ице, да не ти пука. Важното е,че сте играли достойно, по-късно като гледам ще коментирам. ;)
Чух за малко по радиото в края на ранните мачове, че резултатите във Франкфурт и в Ханофер, не отговарят на показаното на терена. Айтрахт и особено Ханофер96 са смчакали противниците си,но са нямали късмет. Мачът в Гладбах се е развил точно както очаквах :mrgreen: поне от там спечелих малко, и от Байерн .... ама малко.... от Херта спечелих повече, там познах и резултата :mrgreen:
Днеска седнах за малко да прочета вестник Ди Велт в едно кафе и ми стана интересно, какво изследване е направил един спортен журналист на изданието. Направил си е труда да провери, кой отбор от Бундеслигата продава най-много артикули през Ебей и това е..... Арминия Билефелд. Жителите от Мюнхен пък са купували през известния ЮЕс-портал най-малко артикули на .... Байерн :mrgreen: УлиХьонес е бил помолен да коментира факта, но е отказал ядосано да признае цифрите на вестник ДиВелт. Ето и имейлът на журналиста провел това изследване (ако иска някой да му пише) patrick.krull@welt.de На английски или немски можете ако искате да се разберете с този колега за нещо интересно съвместно.
И още една новина от Билефелд.
Националният вратар на ЮАР и играч на Арминия, Роуен Фернандез, ще пропусне Световното в собствената си родина тази година като активен участник в селекцията на Бафана-бафана, защото днес скъса коленни връзки. Много иронично..... ама какво да се прави.

Роуен Фернандез
от 2007 - играч на Арминия Билефелд
от 2004 - национал на ЮАР
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 яну 2010 23:06

Само ще ти кажа как Флориан Майер нагло подпря Шалке:

48 мин - карлос едуардо извежда андреас бек отляво който е покосен брутално от санчез, дузпата е очеизбождаща, но той не я дава.

49 мин - при втория гол на шалке играч на кралскосините се хвърля като кечист върху гърба на пер нилсон, той не може да избие топката която отива при шмитц, който с нечовешки късмет вкарва...

отделно от това купища спестени картони за бордон, курани и ракитич....
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 яну 2010 23:34

unist_gp, на един приятел брат му живее в Берлин, да не си ти :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 31 яну 2010 00:58

rhaegar написа:unist_gp, на един приятел брат му живее в Берлин, да не си ти :)

нямам брат ;) В Берлин живеят доста българи, даже във форума има и други ;)

Щутгарт-Дортмунд
Вестник ДиВелт ни припомня,че утре на терена се завръща след изтичане на наказанието му, Йенс Леман. Заместникът му, Свен Улрайх, се справи достойно. Щутгарт победи в трите мача,а младият вратар получи два гола. Нека да припомним,че Леман е печелил купата на УЕФА с Шалке през 1997, а през 2002 стана шампион с Дортмунд и игра на финал отново за купата на УЕФА, загубен нещастно от Феенорд в Ротердам. Във вечната листа на най-добрите вратари на Бундесигата, Йенс Леман заема 6то място. Ето и топ10 на най-добрите стражи на Бундеслигата.

1. Оливер Кан 557 мача от които 197 мача не е допуснал гол.
2. Оливер Рек 471 мача, 172 без гол
3. Айке Имел 534 мача, 147 без гол
4. Ули Щайн 512 мача, 144 без гол
5. Сеп Майер 473 мача, 137 без гол
6. Йенс Леман 379 мача, 126 без гол
7. Рихард Голц 454 мача, 123 без гол
8. Нойберт Нигбур 456 мача, 119 без гол
9. Дитер Бурденски 478 мача, 113 без гол
10. Франк Рост 281 мача, 106 без гол

Шалке - Хофенхайм 2-0
Гледах току що репортаж и съм напълно съгласен. Съгласни са също така и Феликс Магат, и Кевин Курани, че е имало дузпа срещу Бек и фал на бордон при втория гол. Неприятното е,че Шалке събра доста точки със съдийска подкрепа - победи срещу Франкфурт, Дортмунд и сега Хофе. Да не говорим,че имаха и късмет в други мачове, в които не убедиха. Краткият коментар на немската телевизия за днешния мач бе,че са спечелили домакински мач с тактика на гости. Според мен Хамбург и Шалке нямат никакъв шанс за титлата, дори и за медали.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 яну 2010 10:11

А Професора какво каза след мача? Или не си го чул...
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 31 яну 2010 12:27

Бижутера написа:А Професора какво каза след мача? Или не си го чул...

ами не, не го чух. точно като говореше съседите нещо се караха и жената ме накара да изключа звука да чуе за какво викат :mrgreen:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 31 яну 2010 12:29

Бижутера написа:Само ще ти кажа как Флориан Майер нагло подпря Шалке:

48 мин - карлос едуардо извежда андреас бек отляво който е покосен брутално от санчез, дузпата е очеизбождаща, но той не я дава.

49 мин - при втория гол на шалке играч на кралскосините се хвърля като кечист върху гърба на пер нилсон, той не може да избие топката която отива при шмитц, който с нечовешки късмет вкарва...

отделно от това купища спестени картони за бордон, курани и ракитич....
Съгласен съм с теб отново....Съдията тотално попречи на Хофе да вземат дори и точка :evil: А за 2-ят гол нямам думи...Все едно гледам К1...Жалко за Хофе :|

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 31 яну 2010 14:33

Включвам се в играта само с последните два мача :) Нямах достЪп до интернет,което ми коства пЪрвото място в играта :twisted: ...Въпрос на време е отново да изляза на вЪрха 8-) .................................................... :geek:
Щутгарт - Борусия Дортмунд 2:1
Байер Леверкузен - Фрайбург 1:1

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 31 яну 2010 19:33

Щутгарт отвя Борусия Д. днес 8-) На полувремето "аспирините" водят с 3-0 и мача върви към победа за тях :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 31 яну 2010 19:51

_RoKi_ написа:Щутгарт отвя Борусия Д. днес 8-) На полувремето "аспирините" водят с 3-0 и мача върви към победа за тях :)

Moжеше и още да ги бият,ако Марика не беше изпуснал дузпа.А тия Леверкузен вече почват да ме дразнят :mrgreen:

Върни се в “Архив”