Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот amstel_beer » 17 юни 2013 17:33

blue avalanche написа:
Старши треньорът на Левски Николай Митов определи работата си с Наско Сираков като „отлична“.

„Със Сираков се работи отлично. Това, което бяхме запланували в Правец го свършихме. Сега в Австрия трябва да изградим стил. Предстои ни много работа. Можем да вземем някои интересни футболисти. Има такава възможност. Не съм казал, че са защитници. На Лагера занимават 25 полеви играчи и четирима вратари. Сред тях и доста юноши“, коментира Митов при заминаването на „сините“ за втория си подготвителен лагер в Австрия.

???

Все още сме без плеймейкър, не забравяй ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2013 17:35

ralka_levskarka написа:Национал на България: Преговарям с Левски, няма проблем да дойда на "Герена"

Футболистът на Висла (Краков) и националния отбор на България Цветан Генков заяви пред Sportal.bg, че води преговори с Левски и има вероятност да премине в тима от "Герена". Нападателят добави, че от ръководството на "сините" са го търсили, но уточни, че на този етап още няма нищо конкретно. "От Левски ми се обадиха. Съществува вероятност да акостирам на "Герена", но на този етап още няма нищо конкретно. Още поне от пет клуба ме потърсиха, за да обсъдим евентуален трансфер. Не знам какво мислят шефовете на Висла, но моето желание е да напусна клуба. Искам да играя в отбор, в който ще ме приемат добре. Желанието ми е да радвам феновете с играта си и да бъда щастлив", заяви Генков пред Sportal.bg.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=432578

Преговарящият с Левски нападател Цветан Генков вече не е футболист на Висла Краков, информира официалния сайт на полския клуб.

Бившият играч на Локомотив София призна днес, че няма нищо против да премине на "Герена" и води разговори със „сините“. Очевидно Левски ще може да го вземе като свободен агент, след като острието и Висла развалиха договора си.

Все по-близо до Левски???
Аз,лично,съм за!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 17 юни 2013 17:40

levski_shampion написа:
blue avalanche написа:
levski_shampion написа:http://www.transfermarkt.co.uk/en/khalifa-sankare/profil/spieler_51288.html

Милион и сто???Ало-о-о,колега!!! :) :) :)

Иначе е свободен агент ама нищо...

Явно гръцките отбори се освобождават от футболисти с високи финансови изисквания, но пък нашите не могат да си ги позволят.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 17 юни 2013 17:45

zdraveite kolegi interesno mi e koi shte sa prevlechenite zashitnici sled kato toq guldan i holandeca iskali mn pari taka pishe v medite :)

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 юни 2013 17:52

седемнамалко написа:
Тяндзин Теда е в напреднали преговори за сенегалския нападател на сините

Китайският слабак - Тяндзин Теда офертира Левски с 350 000 евро за голмайстора на тима - Базил де Карвальо. Азиатците, които са на последно място в първенството на най-многолюдната страна, вече са влезли в контакт с колегите си от "Герена" и според източници от синия клуб преговорите между двете страни са в доста напреднала фаза.

Очаква се трансферът на африканеца да бъде финализиран до края на седмицата.

Левски и Тяндзин Теда са в отлични отношения покрай отдаването под наем в същия тим на холандския таран Сьорд Арс. Там лалето заби 13 гола в 29 мача, но след това реши да продължи кариерата си в турския втородивизионен Коняспор.

През този сезон обаче китайците изпитват сериозни затруднения да реализират попадения и за 12 срещи са вкарали едва 11 гола.

Затова от там искат да привлекат голаджията на Левски Карвальо, който стана стрелец номер 1 в А група през изминалата кампания.

[offtopic]новината е от ДБ[/offtopic]

ако е вярно въобще не трябва да се замислят, 350к евро за 32-годишен, супер непостоянен играч, без нито един важен гол, хронично контузен, е манна небесна, да не говорим, че това е заплатата за 3-4 години на нападател като генков или някой друг от неговия калибър.

Според мен за Карвальо трябва да се искат поне 500 000 долара и нито цент по-малко! ! !Китайците имат огромен финансов ресурс и за тях парите не са проблем,а ние сме доказано име в България и на Балканите.

Искам да задам и въпроса-кои от сегашните юноши,които сега се подготвят с тима имат място в отбора ни и са определено таланти готови за титуляри?
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2013 17:54

Станислав Ангелов и Кристовао Рамос преподписаха договорите си с Левски.

Ангелов удължи своя контракт с клуба с още една година, а Рамос с две години, съобщават „сините“ на официалния си сайт. Рамос и Ангелов са двама от основните играчи на клуба.

Това брои ли се за "нови" трансфери? :) :) :)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 17 юни 2013 18:08

Не съм от Левски, но най-добрия трансфер това лято е Наско Сираков. Времето показа, че неговите заместници се провалиха цели пет години. Въпроса е дали той ще успее да намери общ език с останалите директори или ще ги прогони. Аз не виждам, каква работа вършат Ники Илиев, Дончо Донев и Боримиров. Единствено Баждеков е безупречен и си заработва всеки лев от заплатата. Не случайно той припадна след мача със Славия, а останалите се изпокриха, като мишки.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 юни 2013 19:18

Не възлагам големи надежди на двамата нови. Сигурно е доста трудно да се купи защитник. Всеки знае, че там сме най-слаби, а още никой не е привлечен. :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 юни 2013 20:13

Казаха, че ще вземат 3 или максимум 4 нови. Вече имаме двама, ще вземат още двама централни защитници, може би Генков и няма да се очудя и на още някого. Не им ли писна да лъжат?
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2013 21:26

siniq_fen написа:Казаха, че ще вземат 3 или максимум 4 нови. Вече имаме двама, ще вземат още двама централни защитници, може би Генков и няма да се очудя и на още някого. Не им ли писна да лъжат?

Всъщност единият "нов" централен защитник е "стария" Ст.Ангелов. :) :) :)

Върни се в “Архив”