Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Вашето правителство ?

Мнениеот sin4ec » 13 май 2013 17:20

Програмно за година, докато ГЕРБ бъде унижен и със спряно канче, както и разследване на лидерите им. Тук трите партии са единодушни. После нови избори 2 в 1, бездруго им идва времето. Така или инак правителство ще има, ГЕРБ ги чакат тежки времена...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 17:23

0007 написа:П.С.2.А най се дразня на тъпанарите,които твърдят,че в последните 4 години са обеднели драстично,че доходите им спаднали,работа нямало и само ГЕРБ има вина.А преди това цвете за мирисане ли бяхме?Пенсиите да не би да бяха по-високи,заплатите,да не би да живяхте по-добре?Не,но сте твърде късопаметни...

Ей това приятельо,беше най-отвратителната теза,която се наложи ( успешно) сред българското общество !!!!
Ако някой слуша българският народ,би си помислил,че пред 2009 год. средната заплата е била около 2500 лв. а пенсиите към 1000 лв. инфраструктурата ни е била прекрасна,образованието и медицината на световно ниво и т.н.
Нямаш си на представа,колко много приятели и познати,повтарят тези глупости през цялото управление на ГЕРБ ;) Бойко Борисов и ГЕРБ са виновни,че заплатите и пенсиите ни са такива.

Хората забравят,наивни си,но за съжаление и много малоумни...

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 13 май 2013 17:23

sin4ec написа:Програмно за година, докато ГЕРБ бъде унижен и със спряно канче, както и разследване на лидерите им. Тук трите партии са единодушни. После нови избори 2 в 1, бездруго им идва времето. Така или инак правителство ще има, ГЕРБ ги чакат тежки времена...

Яко си в джаза, ако си вярваш сериозно. ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 май 2013 17:25

hajitsu написа:ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ !!!!! ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО КУПЕНИ ГЛАСОВЕ СА ТОВА ????

ГЕРБ не купуват гласове! Това е една долна манипулация. И да, 45% са съвсем реални - като ги домързи турците да дойдат с автобусите да гласуват и 10-те процента на ДПС отиват в ГЕРБ. Като сложиш и тези, които ще се откажат от партиите анонимници, стават и повече от 45.[/quote]
:lol: Герб не купували гласове...Мдаа, като се замисля - така си е - защо да купуват гласове, като могат да правят спектакли и бирфести из села и паланки - просто разчитат на няколко стотин хиляди раздадени кебапчета и кюфтета, няколко стотин хиляди литра бира и любезното съдействие на фолк певец или група за народни танци....
Няма партия, която да не купува гласове, а Тиквата и компания са спестили достатъчно милиони след 4 годишния си пир на гърба на данъкоплатеца, за да атакуват нова "титла" в политическото първенство на България. :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 17:26

svence написа:
dunavfc написа:
svence написа:И пак на мен ми е странно защо ще се печатат 350 000 бюлетини за фалшифициране на вота, след като и на най-простия му е ясно, че 100 % избирателна активност няма да има никъде, следователно във всички избирателни секции ще остават неизползвани бюлетини с които е много по-лесно да се злоупотреби, ако се подкупи цяла избирателна секция. Все пак с приключването на изборния ден остават 3 500 000 неизползвани бюлетини!

Братле,това е една от най-долните манипулации,които се сещам поне в близките 10 год. ! Всичко,около този случай е напълно нелогично и невероятно !!! Ще спестя технологичната страна на нещата,печатите и т.н. Искам да знам,кой е този малоумник,който прави такава свръх невероятна и непосилна манипулации и ще държи 350 хил. бюлетини в такова помещение ? Ако наистина имаше идея да се манипулира вота,тия бюлетини,щяха отдавна да са разпределени из цялата страна,а не до последният ден да седят в някаква компания.
Изчисляваха,че 100 души са необходими, за да се попълнят 350 000 бюлетини с кръстче и печат, като са нужни 29 часа !!! Искам да видя,кое е това божество,което може да изпълни тази грандиозна измама,незабелязано от комисари,наблюдатели и всякакви други членове на комисиите,където преобладаващото мнозинство е от партии извън ГЕРБ.

Но все пак комунистите,постигнаха своето ;) Лични мои приятели в деня на размисъл,решиха да отклонят гласа си към ГЕРБ,защото те играели нечестно ;)

И виж след като казаха, че технологично е невъзможно да се направи това с тези 350 000 бюлетини, веднага почнаха с "ама откъде да сме сигурни, че няма още толкова разпространени". Попитаха ги как е възможно да бъде подменен вота с тези бюлетини, след като в комисиите има представители на всички партии + наблюдатели и т.н. и отговора им "ми има си начини". Ми кажи ги тия начини след като ги знаеш и най-важното е откъде ги знаеш!

Човече,комунистите имат едно уникално,неповторимо оръжие,което винаги им е печели много ползи и това е лъжата и манипулацията ! Те използват принципа - 100 пъти казана една лъжа,става истина.... Това е все едно,аз да обява някой за педофил,без да си има представа за какво става въпрос,да взема едно дете,да му дам 100 лв. и то да се разплаче и да разкаже за "гаврите" които е правил човека Х. Този човек,винаги ще има над себе си,хорското съмнение,недоверие и т.н. ако ще на практика да е Робин Худ...

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 13 май 2013 17:27

Кировец написа: :lol: Герб не купували гласове...Мдаа, като се замисля - така си е - защо да купуват гласове, като могат да правят спектакли и бирфести из села и паланки - просто разчитат на няколко стотин хиляди раздадени кебапчета и кюфтета, няколко стотин хиляди литра бира и любезното съдействие на фолк певец или група за народни танци....
Няма партия, която да не купува гласове, а Тиквата и компания са спестили достатъчно милиони след 4 годишния си пир на гърба на данъкоплатеца, за да атакуват нова "титла" в политическото първенство на България. :lol:

Разбираш ги. :mrgreen: Явно няма нужда да се спори с такива дървени глави като теб. :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 май 2013 17:29

dunavfc написа:
Човече,комунистите имат едно уникално,неповторимо оръжие,което винаги им е печели много ползи и това е лъжата и манипулацията ! Те използват принципа - 100 пъти казана една лъжа,става истина.... Това е все едно,аз да обява някой за педофил,без да си има представа за какво става въпрос,да взема едно дете,да му дам 100 лв. и то да се разплаче и да разкаже за "гаврите" които е правил човека Х. Този човек,винаги ще има над себе си,хорското съмнение,недоверие и т.н. ако ще на практика да е Робин Худ...

Не знам дали се сещаш за вица, който разказа Борисов при Кеворкян. Намерихме лъжичката, но неприятното чувство остава... :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 13 май 2013 17:30

НОВИ ИЗБОРИ!!! Червените са СРАМ за България - те са "ЗА" турски министри! Те са във властта благодарение на турските гласове! Те са "ЗА" червенотурска прегръдка! ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 май 2013 17:31

dunavfc написа:Искам само да припомня на симпатизантите на АТАКА една реплика на Волен вчера,която мина абсолютно безмълвно,а мен лично ме шокира...
" Ако дойде белгийски инвеститор в България и не е готов да дава такива заплати на българите,каквито дава на белгийците,то ние ще го отпратим и ще чакаме друг " Някой осъзнава ли,колко малоумно е едно такова изказване от човек с претенции да управлява ? Като му кажеш на белгиеца това,ще си го премести от левия на десния крачол и ще отиде да инвестира в съседните Сърбия или Румъния.Само човек,който е скаран с финансите и икономика,може да заяви подобна чудовищна глупост.Е то затова,винаги съм повтарял,че най-лошото нещо за България е управление на хора като Волен Сидеров.

При такъв подход, значи въобще няма да имаме чужди инвестиции. Производителността в България е катастрофална, спрямо тази в развитите държави на ЕС. И това може да се компенсира само с по-ниски заплати или някакви други облекчения. Изолирана "залюпена" държава като нашата, води само до едно - терминали 1 и 2 на летище София да се окажат тесни за потока млади хора, които еднопосочно ги прекосяват. За да гласуваш за недоразуминие като Болен, значи не си способен на елементарно разсъждение. За съжаление, подобна е ситуацията ако гласуваш и да останалите 3 партии, които "спечелиха промоция". Начело на ГЕРБ е човек, чиито предимства пред Болен се състоят в това, че е по-хитър, по-сдържан и несравнимо по-добър артист. Реално подготовката му и намеренията му са сходни, но за щастие той реализира управлението си по най-малкото съпротивление, което включва послушно еврочленство, възползване от фондовете и присвояване на всичко положително. БСП са си старата червена глутница, но те също са пренастроени в посока ЕС по подобие на Бойко не заради принципите си, а заради интереса. Затова и последните две партии са по-малко опасни. Но да не забравяме, че ако Болен влезе в управлението, вероятно и той ще запее друга песен и ще си взема хапчетата по три пъти на ден. Сега е радикален защото с това печели радикалните привърженици. Реално той получи подарък от протестите срещу управлението на ГЕРБ. Друг никой не успя да използва народното недоволство, а причинителят му се измъкна напълно сух. Ако Бойко си беше изкарал мандата, сега щеше да е след БСП, което всъщност е все същото и има само значение кое течение в БКП е по-популярно. За ДПС какво да кажем, те са си реално незаконни като етническа партия. Там най ме дразнят етническите българи като Пеевски, които за пари продават родината си и помагат за защитата на тази иначе незаконна партия.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 17:32

iliyan написа:
dunavfc написа:
svence написа:И пак на мен ми е странно защо ще се печатат 350 000 бюлетини за фалшифициране на вота, след като и на най-простия му е ясно, че 100 % избирателна активност няма да има никъде, следователно във всички избирателни секции ще остават неизползвани бюлетини с които е много по-лесно да се злоупотреби, ако се подкупи цяла избирателна секция. Все пак с приключването на изборния ден остават 3 500 000 неизползвани бюлетини!

Братле,това е една от най-долните манипулации,които се сещам поне в близките 10 год. ! Всичко,около този случай е напълно нелогично и невероятно !!! Ще спестя технологичната страна на нещата,печатите и т.н. Искам да знам,кой е този малоумник,който прави такава свръх невероятна и непосилна манипулации и ще държи 350 хил. бюлетини в такова помещение ? Ако наистина имаше идея да се манипулира вота,тия бюлетини,щяха отдавна да са разпределени из цялата страна,а не до последният ден да седят в някаква компания.
Изчисляваха,че 100 души са необходими, за да се попълнят 350 000 бюлетини с кръстче и печат, като са нужни 29 часа !!! Искам да видя,кое е това божество,което може да изпълни тази грандиозна измама,незабелязано от комисари,наблюдатели и всякакви други членове на комисиите,където преобладаващото мнозинство е от партии извън ГЕРБ.

Но все пак комунистите,постигнаха своето ;) Лични мои приятели в деня на размисъл,решиха да отклонят гласа си към ГЕРБ,защото те играели нечестно ;)

Вземи свали сините очила ! Веднага ще се намерят 200 доброволци и планът ще е преизпълнен ;)
Според теб още колко други такива бюлетини имаше в обръщане на 12.05.2013 а ?!
Поне още толкова син малоумнико !!!

Аз цял живот свалям очилата,когато става дума за обективност и истинна,за съжаление хората не ми отвръщат със същото ;)
Самият факт,че ме обиждаш е неразбран за мен,аз отдавна съм установил,че си доста под нивото ми,но все пак виж,че проявявам минимално уважение към теб и не отказвам диалог с твоята личност,колкото и безсмислено да е това.
Искам на следващите избори да ми намериш 200 доброволци,които могат да прехвърлят 350 хил. гласа,незабелязано от всички,да ми извадиш протоколи и всичко както си трябва.
Ако ГЕРБ манипулираха изборите,щяха да спечелят,а не да бъдат в опозиция,но малките ви и за съжаление неизползваеми мозъчета,такива елементарни неща,не могат да асимилират ;)
Естествено,че БСП и ДПС гласове,никога,ама никога не са манипулирали ;) Всичките 900 хил. гласа на БСП са на реални хора с принципи и възгледи,които доближават идеите на червените ;) А за ДПС,дори няма смисъл от коментар,там се гласува за ДПС,ако ще и Ахмед Доган или Лютви да бъдат осъдени за канибализъм или изнасилване...

Върни се в “Архив”