Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 09 яну 2013 12:54

Стига с тия чужденци бе хора!!! За 4 години като имахме толкова чужденци кво направиха а?

На Левски му трябват български играчи, щото това е български отбор не бразилски! Основната група играчи трябва да са от школата клуба както и млади и талантливи момчета от другите отбори! И тук таме някой чужденец, но класен!

Другото са глупости на търкалета и безумна трансферна политика и далавери от комисиони!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 09 яну 2013 12:58, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 яну 2013 12:57

bilyaletdinov написа:Ами след като не можем да си позволим такъв играч , какви амбиции афишираме и какви цели гоним ? Как Лудогорец може да си позволява да взима бивши румънски , словашки и т.н национали , а ние един македонец не успяхме да привлечем ? Как сме успявали да вземем играчи като Томашич , Грийн , Дарко ? Като има желание ще се намери начин . Иначе става следното - Пред феновете говориш , че гониш титла и достойно представяне в ЕКТ , а със селекцията си показваш точно обратното ...ей Богу не мога да го проумея това ;)

Веднага ти казвам-гоним дългосрочни амбиции и стабилност, а за тази цел на първо място стои финансовата дисциплина. Казано простичко, това значи да харчиш толкова, колкото можеш да си позволиш. Как пък никой не отчете факта, че вместо да се харчат луди пари за разни псевдонационали ръководството ремонтира и строи терени за ДЮШ, подобрява условията за работа на всички гарнитури, а сега и ремонт на стадиона предстои... Понеже зачекна темата Лудогорец ти предлагам да видим колко години ще изкарат на върха с тази разсипническа финансова политика. Прогнозирам максимум 5 и после кой откъдето е, нещо подобно като при цесекистите. Дават се много пари за звезди, а после накъде :?:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 яну 2013 13:00

PFK_Levski написа:Тоя дето орева света , ако му бяха взели 5-ма чужденци щеше да вика "що няма българи" .... за такива няма угаждане , важното е да си отварят голямата уста и да си мислят ,че казват нещо , а всъщност се излага ...... човек още не си ги видял в мачовете , как може да ги коментираш какви трансфери били бе (добри или лоши).

"Човек" не ми пука дали е българин , циганин или чужденец , ако е показал , че има класа за Левски да идва , ако я няма по-добре да не идва . Няма начин да съм настроен по друг начин , след като в Левски се изредиха такива надежди като : Георги Христов , Иво Иванов , Старокин , Тошко Христов и още такива все перспективни играчи . Кой български играч , който сме взели от българското първенство в последните години , се е налагал при нас и е бил един от лидерите на отбора , а не пълнеж ? Предпочитам да няма големи очаквания , за да не ми бъдат късани нервите , както беше в слуаите с играчите изброени по-горе...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 09 яну 2013 13:05

bilyaletdinov написа:
PFK_Levski написа:Тоя дето орева света , ако му бяха взели 5-ма чужденци щеше да вика "що няма българи" .... за такива няма угаждане , важното е да си отварят голямата уста и да си мислят ,че казват нещо , а всъщност се излага ...... човек още не си ги видял в мачовете , как може да ги коментираш какви трансфери били бе (добри или лоши).

"Човек" не ми пука дали е българин , циганин или чужденец , ако е показал , че има класа за Левски да идва , ако я няма по-добре да не идва . Няма начин да съм настроен по друг начин , след като в Левски се изредиха такива надежди като : Георги Христов , Иво Иванов , Старокин , Тошко Христов и още такива все перспективни играчи . Кой български играч , който сме взели от българското първенство в последните години , се е налагал при нас и е бил един от лидерите на отбора , а не пълнеж ? Предпочитам да няма големи очаквания , за да не ми бъдат късани нервите , както беше в слуаите с играчите изброени по-горе...

Тези играчи никога не са играли под ръководството на Илиан Илиев, а бяха измъчени да играят при Гонзи

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 09 яну 2013 13:13

От колко часа ще е пресконференцията ?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 яну 2013 13:22

topchaki написа:От колко часа ще е пресконференцията ?

14:15

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 яну 2013 13:35

bono написа:С тази селекция място в тройката ни е максимума ... Пълно безумие е да не се вземе един играч, ставаш за титуляр, а да си разместваш на пейката Башлиев с Димов, Райков с Василев и тем подобни простотии.
Хората, които правят селекцията на Левски са малоумни! Това го заявявам най-отговорно!

Мястото в тройката е МИНИМУМ, който вече е постигнат! Заявявай, не заявявай-на никого не му дреме! Радвам се, че най-после се погледна към български футболисти, при това млади и перспективни.
Само Левски!
Хейтърите да си хейтят, както си му е редът. Това им е работата, все пак.

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 09 яну 2013 13:56

Nuke написа:
bono написа:С тази селекция място в тройката ни е максимума ... Пълно безумие е да не се вземе един играч, ставаш за титуляр, а да си разместваш на пейката Башлиев с Димов, Райков с Василев и тем подобни простотии.
Хората, които правят селекцията на Левски са малоумни! Това го заявявам най-отговорно!

Мястото в тройката е МИНИМУМ, който вече е постигнат! Заявявай, не заявявай-на никого не му дреме! Радвам се, че най-после се погледна към български футболисти, при това млади и перспективни.
Само Левски!
Хейтърите да си хейтят, както си му е редът. Това им е работата, все пак.

Така говорихте и лятото лаици такива. Райков е с класа над пернишкия ''Гарет Бейл''.Братята Цоневи особено Ради е с 2 класи над недоразумението Велев за Димов вече казах...единствения читав е Мишо Иванов!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 яну 2013 14:00

Всеки има право на мнение и това не го прави хейтър! Един харесва трансферите, друг не. Напълно нормално, не може всички да мислят еднакво. Аз също мисля, че тези трансфери не вдигат класата на отбора.

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 09 яну 2013 14:02

Eminem написа:Всеки има право на мнение и това не го прави хейтър! Един харесва трансферите, друг не. Напълно нормално, не може всички да мислят еднакво. Аз също мисля, че тези трансфери не вдигат класата на отбора.

Мани ги тия плиткоумни философи,те и лятото дрънкаха същото,стига сте плюли,хейтъри ала бала селекцията е супер,накрая останаха с н.срани гащи и усти!

Върни се в “Архив”