milen.hristov написа:tzvetan_tee написа:Всички, които искат Мъри си мислят, че той ще дойде и ще оправи всичко... Мъри не е такъв тип треньор, ако дойде няма да сме шампиони и евентуално следващия сезон нещо може да стане. Трябва някой, който може бързо да постигне резултати, като Вили Вуцов (който ще ги направи на 5 стотинки) и Ясен Петров (който е работил с повечето от тях).. Решението за Мъри не е най-доброто, а той на всичкото отгоре извива ръцете на ръководството, ако беше Левскар, да е дошъл вече.
Аз вече съм прежалил титлата при вариант ГИ, малко ли поразии направи тоя.
Назначиш ли Ясен все едно го назначаваш него. Вуцов го каза, да не чува да работи с този, акто всеки уважващ себе си МЪЖ.
Еми това явно са неща от кухнята, кой какво бил казал. Аз не знам какво е казал Вили, но е факт, че Ясен направи впечталяващ сезон, като само съдийската подкрепата спрямо Литекс ни отне титлата. Вторият полусезон имахме 13 победи равен и загуба, като играехме и не лошо. За по-адекватен вариант не се сещам. Единственото по-добро е Херо, но явно е невъзможно, освен ако Тонев не е продължил на Изток от Ст.Загора за Бургас