Литекс - Левски - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски
Ей, богуууу!
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
gin написа:Бекъма написа:Айде вземете сия тази титла.После ще ви бият като тъпан на сватба в ШЛ.А ние пак ще си играем до Коледа в ЛЕ за пари и точки.То първото място е ясно,но не означава че ще играете в Европа.Нещата пак отиват втория да играе в ШЛ.Въпроса е кой кого ще прекара да стане втори защото и в делиормана се усетиха къде е гювеча и бягат от първите две места.Ако и в Бургас стоплят ще стават големи циркове.
я поясни какво имаш предвид? гроздето е кисело или директива номер 2?
Нямаме отбори за ШЛ.Там всеки наш отбор ще бъде изнасилен брутално.Какво като бием първите два кръга отбори от Малта и Андора.В третия идват яките и няма и ЛЕ.А кинтите са в групите.Наистина ли си мислиш че ЦСКА има шансове за групите щото и в Ловеч лани си мислеха така?
СПУКАНОГЪРНЕ
Пето място може и да хванете, какво се оплаквате?
Бекъма написа:gin написа:Бекъма написа:Айде вземете сия тази титла.После ще ви бият като тъпан на сватба в ШЛ.А ние пак ще си играем до Коледа в ЛЕ за пари и точки.То първото място е ясно,но не означава че ще играете в Европа.Нещата пак отиват втория да играе в ШЛ.Въпроса е кой кого ще прекара да стане втори защото и в делиормана се усетиха къде е гювеча и бягат от първите две места.Ако и в Бургас стоплят ще стават големи циркове.
я поясни какво имаш предвид? гроздето е кисело или директива номер 2?
Нямаме отбори за ШЛ.Там всеки наш отбор ще бъде изнасилен брутално.Какво като бием първите два кръга отбори от Малта и Андора.В третия идват яките и няма и ЛЕ.А кинтите са в групите.Наистина ли си мислиш че ЦСКА има шансове за групите щото и в Ловеч лани си мислеха така?
с никасио срещу висла тук нещата щяха да са 2-0 до 20 мин. бях на стадиона и ти казвам, че всеки читав нападател би вкарал от такива положения. същото щеше да стане и днес, ако миланов бе вкарал в началото при двата си удара. не е чак толкова голяма разиката. все пак говорим за директно влизане в ЛЕ през ШЛ. а не за преодоляване на арсенал в плейофа за ШЛ
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
“Излизате и ги помитате тези измислени шампиони, вие сте играчи на “Левски”, няма да се плашите от някакви провинциалисти. На Янев и Гошо Миланов по една балтия им трябва и умират от страх. Отзад Бодуров и Миланов са паника, пресирайте ги, помитайте ги”
Георги Иванов
Георги Иванов
Христо Йовов: Върна се пламъкът в очите на момчетата , да ти е*а МАЙКАТА ПЕ****СТ

Джуджето: Посвещавам победата на Тодор Янчев
Опитният футболист не влезе в полемика със „сините“ фенове, и дори ги поздрави от ефира:„Левски има страхотна публика.“
Христо Янев.
Христо Янев.
asdfghj написа:“Излизате и ги помитате тези измислени шампиони, вие сте играчи на “Левски”, няма да се плашите от някакви провинциалисти. На Янев и Гошо Миланов по една балтия им трябва и умират от страх. Отзад Бодуров и Миланов са паника, пресирайте ги, помитайте ги”
Георги Иванов
Отврат

Позорна загуба от посредствен "Литекс". Сега Христо ще има две години да приказва, че ни е победил.
С Ромзо толкова. Само ще ни заблуждават за добрата игра, но като няма нападатели, ще вкарваме толкова, колкото днес. Заслужаваме си случващото се.
"Левски" ще надживее тези мижитурки, които в момента го управляват, но ще минат години, за да се оправим. Нито има футболисти в България, които могат да играят футбол, нито има треньори. Нищо вече няма. По времето на социализма не беше така, но всичко хубаво беше унищожено за съжаление. И защо? Защото видите ли социализма трябвало да бъде унищожен, той бил такъв, онакъв...
Боже, социализма беше в пъти по - добре от "демокрацията", но големите "демократи" няма да спрат да ни убеждават в противното.
С Ромзо толкова. Само ще ни заблуждават за добрата игра, но като няма нападатели, ще вкарваме толкова, колкото днес. Заслужаваме си случващото се.
"Левски" ще надживее тези мижитурки, които в момента го управляват, но ще минат години, за да се оправим. Нито има футболисти в България, които могат да играят футбол, нито има треньори. Нищо вече няма. По времето на социализма не беше така, но всичко хубаво беше унищожено за съжаление. И защо? Защото видите ли социализма трябвало да бъде унищожен, той бил такъв, онакъв...
Боже, социализма беше в пъти по - добре от "демокрацията", но големите "демократи" няма да спрат да ни убеждават в противното.
Последна промяна от daniel875 на 29 мар 2012 21:23, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!