Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот Batkoto » 28 юни 2012 23:32

Кашчейчо, нали ти казах да не береш грижи за ЦСКА .. гледай си там селското отборче и си сипи една бира ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2012 23:35

Batkoto написа:Кашчейчо, нали ти казах да не береш грижи за ЦСКА .. гледай си там селското отборче и си сипи една бира ;)

Определено имаш мнение, което нищо не казва.Типично за фен на ЦСКА, когато въпросът е неудобен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 28 юни 2012 23:38

няма нужда да чопля разни административни проблеми, в подуене са силни в тази част, явно и ти си с висше юридическо образование- Адвокат с мустак както се казва :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2012 23:40

Batkoto написа:няма нужда да чопля разни административни проблеми, в подуене са силни в тази част, явно и ти си с висше юридическо образование- Адвокат с мустак както се казва :lol:

Мнее, аз съм Градев, специалист по международно спортно право :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2012 10:39

Кашчей написа:
vaskonti написа:Не знам какво си проверил, но явно е било по диагоналната система - http://www.sportline.bg/news/93926/samo-v-sl-titan-ipotekira-tsska-za-13-miliona

В твоят линк няма нищо от факсимилетата.Провери дали си пуснал правилният!

Ще те помоля, ако не си убеден в нещо, първо да провериш твоята информация.Аз недоказана не пускам!

Аз вече не знам на какъв език да пиша... Дали не става въпрос за една и съща новина, как мислиш? Да не би да ми казваш, че тия дни Титан са взели два кредита по 13 милиона лева от една и съща банка? Понеже в единия сайт има сканирани документи, а в другия ги няма, значи говорим за различни неща, така ли? :shock:
Повтарям за 'найсти път - това за ипотеката на ЦСКА не е мнение на никой в този форум, а е цитат на статията! По тази причина си задай въпроса за тази формулировка към сайта, не тук!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 29 юни 2012 10:54

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Не знам какво си проверил, но явно е било по диагоналната система - http://www.sportline.bg/news/93926/samo-v-sl-titan-ipotekira-tsska-za-13-miliona

Ще те помоля, ако не си убеден в нещо, първо да провериш твоята информация.Аз недоказана не пускам!

Аз вече не знам на какъв език да пиша... Дали не става въпрос за една и съща новина, как мислиш? Да не би да ми казваш, че тия дни Титан са взели два кредита по 13 милиона лева от една и съща банка? Понеже в единия сайт има сканирани документи, а в другия ги няма, значи говорим за различни неща, така ли? :shock:
Повтарям за 'найсти път - това за ипотеката на ЦСКА не е мнение на никой в този форум, а е цитат на статията! По тази причина си задай въпроса за тази формулировка към сайта, не тук!

Защо се мъчиш да му обясняваш остави ги последателите на Ефрем да си живуркат с омразата към ЦСКА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2012 17:29

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Обичате да пишете, но мразите да четете.
Това мнение под въпросната статия е пуснато преди 23-24 часа.

Изображение

Аз твърдя в тази тема същото нещо-никъде във факсимилетата не пише, че е ипотекиран ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 29 юни 2012 17:43

Кашчей написа:...никъде във факсимилетата не пише, че е ипотекиран ЦСКА.

Съгласен съм с Кашчей,колкото и да не ми е приятно ! Болката ми е неописуема,но си признавам че в случая е прав..
:( :( :(

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2012 18:31

Какво значение има някакъв коментар под статия в някакъв сайт? Какво общо има с форума на гонг, та задаваш на нас всички тия въпроси? Да не смяташ, че е редно да се четат коментарите по всяка статия във всеки сайт? Ти кога го видя тоя коментар - сега, след целенасочено търсене или още преди 23-24 часа?
Тук се цитира заглавието на една статия, а ти идваш и ни държиш сметка защо заглавието на тая статия е такова... Не знам как по-ясно да го кажа, до тук съм по тоя въпрос... :cry:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 10 юли 2012 15:41

Този сезон трябва да се яви като бенефисен на Титан и след края му, а защо не и по-рано тях вече да ги няма. Писна ми от техните глупости. Всеки ден правят така, че всички да се присмиват на отбора. За тези 4 години да бяхме станали 4 пъти поред шампион да сме влезли 1-2 пъти в групите на ШЛ, да бяха изчистили всички дългове на отбора, да бяха направили базата на Панчарево и в момента да се ремонтира основно Българска Армия. Изгониха по възможно най-унизителния начин и Любо и Радукана. В организацията цари пълен хаус, уреждат се мачове напоразия!!! Вижте само какво се прави в Разград. Всички отбори трябва да взимаме пример от тях. Хубава база, хората доволни, отбора играе прилично, стадиона пълен, въпреки високите цени на билетите и не чак толкова високите доходи в Разград!!! Просто в момента отбора ни е една жалка картинка....Дано най-накрая дойде някой, който иска да изкарва пари от отбора като гради, а не краде и не е зависим от държавата....

Върни се в “Архив”