AndreshkoGacovBacov написа:maxi1914 написа:...
Ами не знам калко ще е смислено но това е моето мнение . Накратко държавата или водещата фен фракция създава нов клуб . Започва се от най-ниското ниво (като може да бъде поканен в Б или А група от БФС просто да се направи жест към феновете ) . Държавата дава бази и т.н. на новия клуб .Приема се в ОСК на ЦСКА . Създателите на ЦСКА канят богатите фенове като спонсори . Имате достатъчно такива . Като почнем ГГ, ВБ , вълци и темп подобни вие си ги знаете . С адекватно управление избрано от вас съвсем спокоино можете да си намерите читав собственик за 1-2години . Тагава 90 % от всички фенове щяха да ви подкрепят , а не като сега веднага всичко на готово и да се лампти за титли ...
![]()
дооооооообре...
![]()
Ние значи довчера бяхме "кХомунистически урод" , създаден с "Партиен Указ"... но сега СТЕ много загрижени за "моралния ни облик" и за чувствата на "Истинските Армейци"...![]()
Само и само - да играеме по долните групи...
![]()
![]()
![]()
п.с. И за какво ни е Подкрепата на "90% от феновете... като сега си имаме "95%"...
И щехте да си останете този урод както сам се изразяваш . Сега сте Литекс . Ти имаш едно виждане аз имам друго . Човека ме пита за моето мнение и аз го изказах не виждам какъв ти е промлема . 90 % от ВСИЧКИ фенове в БГ. Не съм казал на 100 % да играете по долните групи . При нас също има вероятност да тръгнем по вашия път и бих избрал този модел отколкото Литекс . Жал ми е за теб от всичко написано щом се хвана само за това , нали е дискусия за възраждане а ти само се заяждаш . И после твърдите , че сте направили много . Да съсипахте един истински клуб .