GOLEADOR написа:@maxi1914
Как според теб се възражда фалирал клуб (или такъв който вече не упражнява спортна дейност).
БК Левски,Локо Сф и Дунав Русе примерно или Пирин,Нефтохимик или Фиорентина.?
Не,че очаквам смислен отговор,но темата е за възраждане и идеи как може да стане това.
Ами не знам калко ще е смислено но това е моето мнение . Накратко държавата или водещата фен фракция създава нов клуб . Започва се от най-ниското ниво (като може да бъде поканен в Б или А група от БФС просто да се направи жест към феновете ) . Държавата дава бази и т.н. на новия клуб .Приема се в ОСК на ЦСКА . Създателите на ЦСКА канят богатите фенове като спонсори . Имате достатъчно такива . Като почнем ГГ, ВБ , вълци и темп подобни вие си ги знаете . С адекватно управление избрано от вас съвсем спокоино можете да си намерите читав собственик за 1-2години . Тагава 90 % от всички фенове щяха да ви подкрепят , а не като сега веднага всичко на готово и да се лампти за титли .
ПП - Не съм съгласен с БК Левски , Локо започват на чисто играха си в А областна ,за останалите немога да кажа .
ПП-все ми е тая доколко имате приемственост или ще се плаща стига да е направено правилно и нормално . Просто тази схема отврати много хора .